migrena,kapiszon i subaru na raty:(
Re: migrena,kapiszon i subaru na raty:(
http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... a53f;r:;s:to mi sie podoba,moze mi powie ktos ile to pali?
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tańsze od niemieckich to tak zależy na jaki Ty rocznik bo może patrzysz na Subaru z 90, a na niemiecki 98, albo 95. Zależy od rocznika im młodsze to jasna sprawa droższe albo może być tak przecież niemieckie fury są na pewno bardziej popularne od Subaru, więc wniosek taki że na nim można więcej zarobić i dlatego droższy. Zresztą Niemcy to chyba drogo się cenią, ale teraz jak patrzę to Subaru coraz tańsze się robi kiedyś było droższe
Ale co ma piernik do wiatraka cena nie sądzi czy ten samochód jest niezawodny czy nie jest 

W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
między 7a 8 l/100klekotka pisze:http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... a53f;r:;s:to mi sie podoba,moze mi powie ktos ile to pali?
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Impreza ładnaklekotka pisze:http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... a53f;r:;s:to mi sie podoba,moze mi powie ktos ile to pali?

Kubik, a nie przypadkiem tak 8-9 albo przy szybszej jeździe 10l/100
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
turbina...
dzięki.no to względnie ale ładna jest kurcze napaliłam sie
(chyba sie przerzuce na samochody,tam drążek zawsze sztywny) 

bo ty masz na muchozol . Jak na trasie to mozna zejść do 7 . Na mieście potrafi 11 zechlać .subarka665 pisze:Impreza ładnaklekotka pisze:http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza ... a53f;r:;s:to mi sie podoba,moze mi powie ktos ile to pali?Pali pewnie w zbliżeniu co 1.8 . Mój na 100km pali bodajże 12l .
Kubik, a nie przypadkiem tak 8-9 albo przy szybszej jeździe 10l/100
klekotka, powiem tak...na 1000% jesteś facetem
i jak nie masz kasy to nie kupuj subaru
koniec wypowiedzi

i jak nie masz kasy to nie kupuj subaru

koniec wypowiedzi

Marlena pisze:klekotka, powiem tak...na 1000% jesteś facetem![]()
i jak nie masz kasy to nie kupuj subaru![]()
koniec wypowiedzi
wiesz chciałabym,może było by prosciej, Ty to wrózka? czy wyrocznia?

czarodziejkaklekotka pisze:Marlena pisze:klekotka, powiem tak...na 1000% jesteś facetem![]()
koniec wypowiedzi
zmień kule albo oddaj do naprawy
jeszcze mi kule nie potrzebne, za młoda jestem

Marlena pisze:jeszcze mi kule nie potrzebne, za młoda jestemklekotka pisze:Marlena pisze:klekotka, powiem tak...na 1000% jesteś facetem![]()
koniec wypowiedzi
zmień kule albo oddaj do naprawy
no i pewnie masz czym oddychac bo widze ze Ty jestes wiarygodna:) heh widac mam za małe piersi,no cóż..
klekotka pisze: heh widac mam za małe piersi,no cóż..
Widocznie szklana kula tylko do pasa pokazuje.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
klekotka, jeśli to twoje nogi są w awatarze to mi sie podobają (oczywiście jeśli
)

klekotka pisze: wszyscy tu maja subaru? czy ktos sciemnia....?
chyba mniejszość za to jest tu dużo takich z problemem subarowym ja klekotki z sexem ,kiedyś mieli teraz by chcieli mieć ale tłumaczą sobie ,że tamte mają jednak inne zaletysubarka665 pisze: Chyba wszyscy wątpię żeby tu ściemnieli

ee no spoko jest tu kilku miłośników porządnego fracuza samochodu pewnie teżklekotka pisze: ja miałam ax![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

leon pisze:klekotka pisze: heh widac mam za małe piersi,no cóż..
Widocznie szklana kula tylko do pasa pokazuje.
bardzo smieszne wiesz...to jak tylko do pasa to Ty jestes facetem czy kobieta?

burat pisze: ee no spoko jest tu kilku miłośników porządnego fracuza samochodu pewnie też![]()

no jakoś nie narzekamklekotka pisze:
no i pewnie masz czym oddychac bo widze ze Ty jestes wiarygodna:) heh widac mam za małe piersi,no cóż..

Ostatnio zmieniony 7 lip 2012, o 20:06 przez Marlena, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaklekotka pisze:kilku miłosników ...tzn.. kto konkretnie??????????????

Porządnego francuza każdy lubi.klekotka pisze:kilku miłosników ...tzn.. kto konkretnie??????????????

klekotka pisze: Ty jestes facetem czy kobieta?![]()
Z daleka, to kobietą w ciąży.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
klekotka pisze: ten mój idiota ma kalibre...
Czemu go nie wywalisz z domu zamiast dorabiać mu rogiklekotka pisze: ta jego kalibra to ideał dla szeleszczącego amanta z brylantyna na głowie ku...a![]()

No jak sie nie zgodzićleon pisze: Porządnego francuza każdy lubi.![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze:klekotka pisze: ten mój idiota ma kalibre...Czemu go nie wywalisz z domu zamiast dorabiać mu rogiklekotka pisze: ta jego kalibra to ideał dla szeleszczącego amanta z brylantyna na głowie ku...a![]()
![]()
No jak sie nie zgodzićleon pisze: Porządnego francuza każdy lubi.![]()
tak sie stanie musze sie usamodzielnic,zmienic prace poszukac mieszkania itd,
to się spiesz, bo jak będziesz tak gdybać to Ci do emerytury czasu braknieklekotka pisze: tak sie stanie musze sie usamodzielnic,zmienic prace poszukac mieszkania itd,

klekotka, tylko ty lepiej szukaj bo coś te twoje strzały są jakieś niecelne

Marlena pisze: to się spiesz, bo jak będziesz tak gdybać to Ci do emerytury czasu braknie![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

to ja mam strzelac? no Burat ogarnij sie,ile mozna czekac az sie ruszysz....burat pisze:klekotka, tylko ty lepiej szukaj bo coś te twoje strzały są jakieś niecelne![]()
![]()
Marlena pisze: to się spiesz, bo jak będziesz tak gdybać to Ci do emerytury czasu braknie![]()
![]()
![]()
![]()

klekotka, spoko ale ty nie chcesz podać nic konkretnego nawet na PW ,a warszawa to z tego co kojarzę taka trochę większa mieścina i nie wiem czy jak na poczcie zapytam o klekotkę to mi pani z okienka poda numer chaty