Grzesiek_67 pisze: taką średnią (110km/h) to ciężko zrobić i na suchym w le
rzadziak

ja wolnymssakiem tyle robię

Grzesiek_67 pisze: taką średnią (110km/h) to ciężko zrobić i na suchym w le
esilon pisze: ja wolnymssakiem tyle robię
jak mi wyszedł onboard to możemy pogadać o nie aż tak dużej różnicyArno pisze:
Tak tak, ja wiem, są zakrętasy na których SUbaru czuje się pewniej.
No czuje się. Ale ta różnica jest nie aż tak duża.
no wiec tak, podaje co mi pokazal komputer.Grzesiek_67 pisze:Chloru pisze: Jakoś w to nie wierzę. To oznacza, że albo szedłeś jak banzai albo nie umiesz liczyć.
Oj tam, oj tam. Średnia zmierzone na dystansie 5km autostradowych![]()
Arnotko, taką średnią (110km/h) to ciężko zrobić i na suchym w lecie![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
u niego mozna karnety kupowac, kuli informacji.FUX pisze:Pozdrowionka dla załogi i Właścicieli app.
w jakiejś mierze należy podziękować telewizorniom i innym komendą głównym, za pieprzenie trzy po trzy o warunkach.damaz pisze: w dodatku tambylcy, którzy powinni być nauczeni.
no, ale ja wielokrotnie sprawdzałem i ta pryzma nie jest AŻ TAK niebezpieczna. poza tym nie chodzi o 90, tylko np. 70+ na prostej i wolniej na zakrętach (bez hamulca, bez hamulca) i się spokojnie jedzie. jeżeli za wieloma z tych, co to mieli włączone to Arnowe "ło matko" był długi sznur aut, to jednak coś było na rzeczy.esilon pisze:wydaje się że za wolno do momentu koniczności wyprzedzenia, ominięcia, pryzma błota posniegowego nawet przy 30km/h niebezpieczna
true, sam wielokrotnie wyprzedzam w zimowych warunkach i grunt to bardzo płynna operacja gazem i kierownicą oraz odpowiedni "kąt natarcia" tej przymydamaz pisze: no, ale ja wielokrotnie sprawdzałem i ta pryzma nie jest AŻ TAK niebezpiecz
o to,to,to,toeMTi pisze:płynna operacja gazem i kierownicą oraz odpowiedni "kąt natarcia" tej przymy![]()
zaraz,zaraz. Ośka siedziała Ci na ogonie? Co z a wstyd.damaz pisze: czy to ja zachowałem się jak pierdoła, co nigdy zmarzniętego śniegu nie widziała, czy te VW za mną nie mają wyobraźni (to drugie za mną okazało się starszym Passatem kombi)?