snobKruszyn pisze: Carpaccio wyśmienite i frappe również
Pozdrawiamy się
- subarka665
 - 5 gwiazdek
 - Auto: Subaru Legacy - Luxus
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Re: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej Imprezy mijanej wczoraj na Strachocińskiej i dla naszego moderatora Bergena mijanego dziś na grunwaldzkim  

- roweroholik
 - 0 gwiazdek
 - Auto: Forester 2.0 X rok2001

Pozdrowienia dla czarnego WRXa pomykającego Toruńską w stronę A2.
Szerokości i przyczepności życzę.

Szerokości i przyczepności życzę.
SmolaGT dopiero teraz przeczytałem, ale pamiętam bardzo dobrze! odpozdrawiam!SmolaGT pisze:Pozdrawiam właściciela srebrnego WRXa new age ze świniami :giggle:na DWR który właśnie stoi na Zielińskiego we Wrocławiu koło mojej kombi beSTI :D
- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

A to ja pozdrowię ekipę z Legacy kombi zaparkowanego w lesie koło Borkowa  

I tę z białego Seata też

I tę z białego Seata też
					Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, o 11:47 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam kierownika niebieskiego WRX mijanego na Swojczyckiej na mostku i jeszcze bordowe Legacy które parkowało koło mnie pod blokiem na Kromera (świnki na lusterkach ładnie współgrały) 

Miło było zobaczyć "świniaka" na tyłku srebrnego Forestera na gdańskich numerach jakiś tydzień temu w tak odległym zakątku świata jak Sycowa Huta na Kaszubach, jechaliśmy tam na rowerach z dwoma fotelikami  

"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
						- myotis
 - 1 gwiazdka
 - Auto: Legacek 98, Outback 96, i Outback 00

Odpozdrawiam serdecznie, się namęczyłem, żeby się ładnie wkręcić obok, tu zawsze taki tetris na parkingusiekierka pisze: jeszcze bordowe Legacy które parkowało koło mnie pod blokiem na Kromera (świnki na lusterkach ładnie współgrały)
"Rock’n‘Roll’n‘Rock"
						- drzewokocur
 - 0 gwiazdek
 - Auto: Impreza GH 2.0

Pozdrawiam:
- niebieskiego Lanosa z wlotem jak do WRX/STI/diesel z wieprzowiną na lusterku spotkanego wczoraj w okolicach Kuleszówki-Władysławowa na ul. Wojska Polskiego :)
- białą Imprezę kombi z czarną wieprzowiną na lusterku która jechała za mną dziś przez moment między Nową Wolą a Kolonią Lesznowola
Przemo z czarnego Lanosa (inkognito bo bez prosiaków na aucie) na blachach WN :)

- niebieskiego Lanosa z wlotem jak do WRX/STI/diesel z wieprzowiną na lusterku spotkanego wczoraj w okolicach Kuleszówki-Władysławowa na ul. Wojska Polskiego :)
- białą Imprezę kombi z czarną wieprzowiną na lusterku która jechała za mną dziś przez moment między Nową Wolą a Kolonią Lesznowola
Przemo z czarnego Lanosa (inkognito bo bez prosiaków na aucie) na blachach WN :)
myotis pisze: Odpozdrawiam serdecznie, się namęczyłem, żeby się ładnie wkręcić obok, tu zawsze taki tetris na parkingu. Śliczny Bug
![]()
Dziękuje w imieniu robala
Przy okazji pozdrawiam kierowniczkę czarnego Hawka mijanego dziś na mostach Jagielońskich pomachałem,ale pani wyglądała na mocno zdziwioną
Pozdrowienia dla @subarbie - mijalismy sie chyba dzis na objezdzie pomiedzy Niemczą a Dzierzoniowem - a wieczorkiem przejezdzalem obok czarnego hawka w Bielawce - w drodze od Burata, ktorego  fajnie bylo poznac w realu :) Latajacego Komuniste zobaczyc z bliska to tez ciekawe doznanie :)

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
						Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
hati,  odpozdrawiam  

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
						- 
								zino								
 - 4 gwiazdki
 - Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007

Pozdrowienia dla maki w Forku  

podróżowaliśmy na różnych pasach od Partynic do ronda Powstańców Śl.

odpozdrawiamzino pisze: Pozdrowienia dla maki w Forku
- darecki1981
 - 5 gwiazdek
 - Auto: EVO 6 500 KM
 - Polubione posty: 1 raz

Pozdrawiam kierowce który jechał wczoraj na trasie szczecin-gdynia srebrnym forkiem ps. puściłem oczko 

Pozdrowienia dla kierowników  niebieskiego lanosa WRX widzianego na drodze nr 94 na wysokości Brzegu były awaryjne ,ale bez odpowiedzi niestety :P  oraz niebieskiego GT mijanego na wysokości Marcinkowic również droga nr 94 tu akurat było elegancko odmachane :D

- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

Ooooo, kolega widać prosto z Mistrzostw ŚwiataLoveBikes pisze: Auto: Impreza WRC
Pozdrawiam wszystkich co ich widzialem na RP2013
niebieska impreze z wielka lotka i wieprzowinka
szarego legasia kombi z wielka nakleja subaru na boku co mi mrugal awariami
a pana co krecil baki po parkingu zakapionym kombikiem przy ogolnym jeku politowaniania niepozdrawiam

niebieska impreze z wielka lotka i wieprzowinka
szarego legasia kombi z wielka nakleja subaru na boku co mi mrugal awariami
a pana co krecil baki po parkingu zakapionym kombikiem przy ogolnym jeku politowaniania niepozdrawiam
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
Także pozdrawiam wszystkich co widziałem na RP2013! Latałem białym GT z dużą lotką i czerwonym chlapaczem  

Niebieski GT ze swinią na numerach DJE... widziany dziś w Świeradowie. Ktos z forum się weekenduje ?

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
- roweroholik
 - 0 gwiazdek
 - Auto: Forester 2.0 X rok2001