Zawsze miałem z tym spory problem.

Wszyscy widzą siatexmanamały 5150 pisze: Godlik, ale wszyscy widzą to samo czy każdy widzi co innego?
citan pisze: nie rozpoznaję osobnika na fotce.
Cfaniura - nie ma tak taniocitan pisze: pasek mogę przyjąć.
Wchodzę - mogę zostać szefem BBN potemmały 5150 pisze: to co SiatexMan na prezydenta
W razie czego plakat wyborczy gotowymały 5150 pisze:WiS, do wyborów trochę zostało, to co SiatexMan na prezydenta
W ramach pokuty mogę otworzyć lokalne biuro wyborcze, ale patrząc na strój, to mundurki będą.WiS pisze: O ile Szef nie wprowadzi mundurków
Coś mi się wydaje, że powyższe już zostało wykorzystane w kampanii prezydenckiej przez J.Pietrzakamały 5150 pisze: będzie ch...o tak jak jest teraz ale przynajmniej będzie śmiesznie
To się chyba zjadanie własnego ogona nazywaBarthol pisze: z forum SIP, witamy w oparach absurdu![]()
![]()
![]()
![]()
Kruszyn pisze: mały 5150, widzą widzą i rozsyłają wszędzie gdzie się da![]()
Albo sranie we własne gniazdoWRC fan pisze:To się chyba zjadanie własnego ogona nazywaBarthol pisze: z forum SIP, witamy w oparach absurdu![]()
![]()
![]()
![]()
Witek pisze: Lepiej zapytać się niż żyć w błędzie, czy sobie urządzać podśmiechujki bez zbadania tematu jak robią to niektórzy niewychowani, w niektórych zakątkach internetu.