A ciągle siedzę w pracy i ratuję soft którego nie da się uratować
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Od godziny powinienem walić trasy na wspinalni.
Filtry nosisz? Ja zawsze mam jakieś uv, tylko do ochrony słoika.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Heh, nawet nie wiem gdzie i kiedy mi się ta rysa zrobiła... Sporo żongluję filtrami, tulipan nie ma gwintu wewnętrznego, więc pewnie gdzieś po drodze coś się napatoczyło. Dziś czyściłem penem optykę i oczom mym ukazał się widok straszny ów.
No nic. Kiedyś to musiało nastąpić a na jakość zdjęć IMHO raczej nie wpłynie.
No nic. Kiedyś to musiało nastąpić a na jakość zdjęć IMHO raczej nie wpłynie.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tak się czuję i nawet nie mogę to jako awatar sobie dać, bo ograniczenia są zbyt restrykcyjne. Remeq jest z Brukseli. 
- Załączniki
-
- calvin2.gif (24 KiB) Przejrzano 1856 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Alergik. Tabakę polecam.
A mam dobrą
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
LouCyphre pisze: czosnek jedz i pij gorzałę, to nic Ci nie będzie EŻu![]()
Dzisiaj jadłem rogaliki z masłem czosnkowym, a od kilku dni piję coś mocniejszego niż gorzałę. Liczy się?
Ale są szanse, że już jutro nie będę się tak topił we własnych smarkach.
zawsze chciałem to powiedzieć: kocham Calvina, on jest wporzoEterycznyŻołądź pisze:Tak się czuję i nawet nie mogę to jako awatar sobie dać, bo ograniczenia są zbyt restrykcyjne. Remeq jest z Brukseli.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
BdPN jakiś czas temu ogłosił przetarg na szczegółowy plan ochrony Parku zwycięzca został wyłoniony i już działa
czas nagli jeżeli wpiszą w księgi wieczyste Skarbu Państwa nasze chacjendy to nie będzie już tak łatwo walczyć o swoje .Ludziska boją się dyra może jednak zgodzą się na to aby złożyć pozew zbiorowy mam taką cichą nadzieję
nie mam znajomych na Sycylii bo załatwiłbym ten problem już dawno temu ,szkoda też że nie mieszkają tu górale oni także by sobie poradzili z tym nawiedzonym gościem
i jeszcze do tego wszystkiego będą grodzić Tarnicę i Halicz kurwa przepraszam idę się skatować na rowerku bo mnie krew zaleje 
Buuu...padła mi klima we Francy
W sumie już ponad tydzień temu, ale dziś był upał i dało mi to się we znaki ;|
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ludzie, skąd Wy takie awaryjne auta bierzecie? Cały czas coś tu komuś pada - temu klima, temu silnik, temu jakaś pompa wodna albo inna trytytka...
Kondolencje - no ale kupcie se wreszcie Toyoty (najlepiej - TeSporty, bo inne ponoć też się czasami psują), albo przynajmniej Suzuki - i jeździjcie, zamiast naprawiać
Kondolencje - no ale kupcie se wreszcie Toyoty (najlepiej - TeSporty, bo inne ponoć też się czasami psują), albo przynajmniej Suzuki - i jeździjcie, zamiast naprawiać
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WiS pisze: albo przynajmniej Suzuki -
Oplułem monitor
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
WiS, Dobre wejście, lampy się w nadajniku radia FOLDER_KNIFE spaliły, że znalazłeś dla nas maluczkich czas ? :-P
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
LouCyphre pisze: lampy się w nadajniku radia FOLDER_KNIFE spaliły,
Stęskniłem się...LouCyphre pisze: znalazłeś dla nas maluczkich czas ?
Ciekawy weekend.
Jadę rano do miasta - skrzyżownie Kopińskiej i Grójeckiej, zamieszanie, tramwaj, autobus, klasyczna przepychana - ale w sobotę? No ok, czekam. W końcu autobus odpuszcza, tramwaj rusza dziarsko - i w tym momencie zza autobusu wyskakuje toyota, która pakuje się wprost pod napędzający się tramwaj, który zagarnia toyotę i pcha w stronę słupa trakcyjnego, toyota łapie słup bokiem i w tym momencie tramwaj miażdży samochód między sobą, a słupem, który nie ustępuje. Auto tuż za fotelami ma jakieś 50 cm szerokości, wszystko na moich oczach, dźwięk gruchotanego samochodu - jedyny w swoim rodzaju. Na szczęście chyba z tyłu nikt nie siedział, ludzie z przodu cali, rejestracja jakaś z lasu - udał im się weekendowy wyjazd do Warszawy.
Po spacerze w Łazienkach dla uspokojenia skołatanych piątkowymi wieściami od rady nadzorczej nerwów, jadę trasą Łazienkowską, zamieszanie z przodu się zagęszcza, więc prewencyjnie zwalniam zawczasu, nagle z tyłu pisk opon i dym, leci na mnie na zablokowanych kołach jakiś kompletny śmietnik Audi 80, rejestracja NNI z młodymi ludzmi w środku. Błyskawicznie gaz do deski, gość jeszcze chwilę leci za mną na blokach, udało się, stanął. Dziewczyna na prawym w Audi nie wydaje się być zachwyconą, widać, że kierujący usłyszał parę ciepłych słów.
Docieram na opisane dwa akapity wyżej skrzyżowanie, karetka, pomoce drogowe, policja - dwie godziny później, myślę? Nie, to już nowy dzwon, dwa samochody rozwalone. Korek we wszystkie strony.
Sobotni, piękny poranek w Warszawie. Zapraszamy.
Jadę rano do miasta - skrzyżownie Kopińskiej i Grójeckiej, zamieszanie, tramwaj, autobus, klasyczna przepychana - ale w sobotę? No ok, czekam. W końcu autobus odpuszcza, tramwaj rusza dziarsko - i w tym momencie zza autobusu wyskakuje toyota, która pakuje się wprost pod napędzający się tramwaj, który zagarnia toyotę i pcha w stronę słupa trakcyjnego, toyota łapie słup bokiem i w tym momencie tramwaj miażdży samochód między sobą, a słupem, który nie ustępuje. Auto tuż za fotelami ma jakieś 50 cm szerokości, wszystko na moich oczach, dźwięk gruchotanego samochodu - jedyny w swoim rodzaju. Na szczęście chyba z tyłu nikt nie siedział, ludzie z przodu cali, rejestracja jakaś z lasu - udał im się weekendowy wyjazd do Warszawy.
Po spacerze w Łazienkach dla uspokojenia skołatanych piątkowymi wieściami od rady nadzorczej nerwów, jadę trasą Łazienkowską, zamieszanie z przodu się zagęszcza, więc prewencyjnie zwalniam zawczasu, nagle z tyłu pisk opon i dym, leci na mnie na zablokowanych kołach jakiś kompletny śmietnik Audi 80, rejestracja NNI z młodymi ludzmi w środku. Błyskawicznie gaz do deski, gość jeszcze chwilę leci za mną na blokach, udało się, stanął. Dziewczyna na prawym w Audi nie wydaje się być zachwyconą, widać, że kierujący usłyszał parę ciepłych słów.
Docieram na opisane dwa akapity wyżej skrzyżowanie, karetka, pomoce drogowe, policja - dwie godziny później, myślę? Nie, to już nowy dzwon, dwa samochody rozwalone. Korek we wszystkie strony.
Sobotni, piękny poranek w Warszawie. Zapraszamy.
http://wwojnar.com/
Wisku dobrze prawisz nie ma jak to dobre auta np : HondaWiS pisze: Ludzie, skąd Wy takie awaryjne auta bierzecie? Cały czas coś tu komuś pada - temu klima, temu silnik, temu jakaś pompa wodna albo inna trytytka...
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Nic dziwnego, że wam się te hondy suzuki itp. nie psują. Te auta nie jada, nie hamują, nie trzymają się drogi, więc co tam może się psuć?! 
No przyznaję ,ze nie jest to rakieta ale w rękach dobrego zawodnika daje radę
popatrz Chloru 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
EterycznyŻołądź pisze: więc co tam może się psuć?!
Co najwyżej neon się może spalić