Coś niedobrego
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Re: Coś niedobrego
EterycznyŻołądź, jakie to polskie. I jeszcze żeby sąsiadowi telewizor padł, nie ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru, w ogóle nie wiem o co ci chodzi. Napisałem tylko, że jak nic nie ma to się nic nie psuje.
Żadnej hondy, toyoty czy innego suzuki nikomu nie zazdroszczę.
Telewizora też nie mimo, że mam 10 letni.
Żadnej hondy, toyoty czy innego suzuki nikomu nie zazdroszczę.
Telewizora też nie mimo, że mam 10 letni.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2009, o 13:19 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
He he prawda to li prawdaWRC fan pisze: Co najwyżej neon się może spalić
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
WRC fan, egzekli 
EterycznyŻołądź, napisałeś to co napisałeś i się nie wykręcaj. Ty mały zawistny abstynencie !
Piter 35, a weź przestań. Dobry zawodnik to jarmaj, ja to mu mogę co najwyżej wydech pucować
EterycznyŻołądź, napisałeś to co napisałeś i się nie wykręcaj. Ty mały zawistny abstynencie !
Piter 35, a weź przestań. Dobry zawodnik to jarmaj, ja to mu mogę co najwyżej wydech pucować
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Chloru, naprawdę nie wiem o co ci chodzi, ale wygląda jak by cię coś gryzło, że masz niepsujący się samochód. 
- Chloru
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, nic mnie nie ugryzło, nawet komarów tu nie mam - do stawu daleko
A moje auto psuje się całkiem normalnie jak na sposób w jaki jest używane. Myśl dalej ;)
A moje auto psuje się całkiem normalnie jak na sposób w jaki jest używane. Myśl dalej ;)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Chloru, ja nie jestem od myślenia, tylko od czepiania się i marudzenia. Persony pomyliłeś.
Nadal nie wiem.
Nadal nie wiem.
Dobra dobraChloru pisze: ja to mu mogę co najwyżej wydech pucować
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Raport z placu boju pt. maintenance hamulców:
"Bardzo mocno uderzam" nie odzwierciedlałoby istoty sprawy, zatem...
NAPIERDALAM w te tarcze i napierdalam, a one nie chcą zejść!
"Bardzo mocno uderzam" nie odzwierciedlałoby istoty sprawy, zatem...
NAPIERDALAM w te tarcze i napierdalam, a one nie chcą zejść!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Bergen, w mazdzie tak mialem.. podlewanie würth'em do skorodowanych polaczen oraz 5 kilowy mlot..
z godzine walczylem.. myslalem, ze piaste wyrwe..
z godzine walczylem.. myslalem, ze piaste wyrwe..
... przeczytałem, że zanabyłeś ścigacz ... a się okazało, że to ściągacz... oczy mi psikusy robią :(Bergen pisze:Kupiłem ściągacz. Jeszcze tylko szybka herbata i zobaczę co to da.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Barthol pisze:brawo... jaki??Bergen pisze:Kupiłem ściągacz. Jeszcze tylko szybka herbata i zobaczę co to da.
Barthol, tak bardzo Ci samotność doskwiera, że wzrok już nie ten?
a Ty widzę czujny... może idź na miasto...poderwiesz coś więcej niż swoją dupę z krzesła gdy idziesz do lodówki (może los się do Ciebie uśmiechnie)EterycznyŻołądź pisze:Barthol pisze:brawo... jaki??Bergen pisze:Kupiłem ściągacz. Jeszcze tylko szybka herbata i zobaczę co to da.
Barthol, tak bardzo Ci samotność doskwiera, że wzrok już nie ten?
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Barthol, to Ty zamiast jechać na Chlejady chcesz podrywać jakieś mumie w muzeach.
Dziękuję, że tak troszczysz się o moje zdrowie, jednakże pragnę Cię poinformować, że jestem obłożnie chory i wolę się sprężyć w domu, aby jak najszybciej wrócić do formy.
Dziękuję, że tak troszczysz się o moje zdrowie, jednakże pragnę Cię poinformować, że jestem obłożnie chory i wolę się sprężyć w domu, aby jak najszybciej wrócić do formy.
EterycznyŻołądź pisze: Dziękuję, że tak troszczysz się o moje zdrowie, jednakże pragnę Cię poinformować, że jestem obłożnie chory
Masz świńską grypę
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn, codziennie jak patrzę na awatar takiego jednego.
Albo
Nie, nie uznaję wieprzowiny, jedynie drób.
Skoro wyczerpaliśmy temat grypy i ewentualnych złowieszczych odzywek, pragnę Cię poinformować, że mam przeziębienie, co miałem napisać w poprzednim poście, po słowie chory, ale mi umknęło.
Albo
Nie, nie uznaję wieprzowiny, jedynie drób.
Skoro wyczerpaliśmy temat grypy i ewentualnych złowieszczych odzywek, pragnę Cię poinformować, że mam przeziębienie, co miałem napisać w poprzednim poście, po słowie chory, ale mi umknęło.
EterycznyŻołądź pisze: Kruszyn, codziennie jak patrzę na awatar takiego jednego.![]()
A czyj to awatar
Do Chlejad sie wykurujesz
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn, polecam słowo EWENTUALNYCH.
Tak, ale dopiero w poniedziałek się dowiem czy Carfit wykuruje niebieskiego.
A czemu ty mnie tak chcesz poznać? Przecież rozkwit Twojej działalności na forum zbiega się z moją półroczną nieobecnością, więc za szybko, abyś chciał mnie zabić, jak np. Dev.
Tak, ale dopiero w poniedziałek się dowiem czy Carfit wykuruje niebieskiego.
A czemu ty mnie tak chcesz poznać? Przecież rozkwit Twojej działalności na forum zbiega się z moją półroczną nieobecnością, więc za szybko, abyś chciał mnie zabić, jak np. Dev.
EterycznyŻołądź pisze: Kruszyn, polecam słowo EWENTUALNYCH.
Myślisz ,że sie nie odbędą
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Pierwsza linijka tyczy się pierwszego pytania (oraz poprzedzającego je posta mego), druga drugiego, a dwie ostatnie są bonusowym gratisem.
EterycznyŻołądź pisze: A czemu ty mnie tak chcesz poznać? Przecież rozkwit Twojej działalności na forum zbiega się z moją półroczną nieobecnością, więc za szybko, abyś chciał mnie zabić, jak np. Dev.
Ja zabić no coś Ty. Ja muchy nie skrzywdzę
Ale zawsze popatrzeć mogę jak Dev będzie Cię obrabiał
Zbanowali Cie na pół roku