FUX pisze:gootek, bładzisz Kolego, błądzisz.
Ostatnio CB mi d... w Zakopcu uratowalo i zamiast kwitnąć godzinę lub lepiej w korku na wjazd, to po 20 min. siedzialem u Sabały przy smacznym obiadku...
Mniammmmmm.....
FUX, do Zakopanego nie jeżdżę. Znam inne miejsca gdzie można świetnie zjeść, nie stojąc w korkach.
j33mbo pisze:nie zdarzyło ci się stać w ogromnym korku na autostradzie ??
j33mbo,
ostatnio chyba z 10 lat temu....
jarmaj pisze:Czy tam powiedzą Ci, ze 2 km dalej stoją z radarem?
jarmaj,
kiedy jadę samochodem, szcególnie kiedy sie spieszę, skupiam się na obserwacji tego co się dzieje...
zwykle widzę radarowców zanim oni mnie zobaczą...
jeśli zaliczę wpadkę (1-2 w roku), to zwykle wtedy gdy zamiast skupić się na jeździe, skupiam się na rozmowie przez komórkę... ale wówczas i tak nie miałbym jak bawić się CB radiem.
Fido_ pisze:I też nigdy nie miałem takiej potrzeby, żebym musiał się wspinać
Fido_,
no i ja też nie mam potrzeby żeby się wspinać... mogą zabraniać!
rrosiak pisze:Przecież gootek jeździ traktorem, nie potrzebne mu info o radarach (i tak się wlecze), ani o korkach (bo w razie czego zjeżdża w pole)
rrosiak,
słusznie!
Dodam tylko, że na fotoradary od najlepszego CB radia lepsza jest torebka foliowa zawinięta na tablicy rejestracyjnej...
esilon pisze:nie byłeś na ofrołdzie świętokrzyskim to nie jest Ci potrzebne, klub matiza byś poznał .......a tak żyjesz w przeświadczeniu, że to mitsubishi są najlepsze w teren
Esilon,
na takie zloty proponuję zabierac szyfrowane krótkofalówki,
bo następnym razem gdy będzecie grupowo dewastować przyrodę jakiś leśniczy albo policjant was namierze przez to CB radio...