Powitanie
Re: Powitanie
kolejna zmiana honda->subaru... powinni już dawać upusty
Witamy!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tych da się jakoś przeżyć ale jeszcze są z hondy ->citroena czyli domowa wersja Sebastiana Loeba to dopiero mieszanka....eMTi pisze: kolejna zmiana honda->subaru

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
właśnie miałem iść spać, a tu taki avatar
Witamy!

viking,
A gdzież to się podziewaliśta ??

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
witam wszystkich i pozdrawiam
krzysiek -wilanow
(nowy /stary subarowy -kiedys gt teraz wrx)
krzysiek -wilanow

uczestniczyliśmy z Ywone w projekcie "Zaginiony w akcji VIII" i trochę się przedłużyło. Będzim zaglądać częściej.Doxa pisze:viking,![]()
![]()
Doxa musimy koniecznie się spotkać i poplotkować, może się wybierzemy na Puchar Świata to będzie okazja. Chyba że Ty wcześniej zagościsz w naszych okolicach. Zdzwonimy się.
pozdrawiam, darol vel viking 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Nie Loeba tylko Bugalskiego ignorancie :-P No i następnym razem po Chupa Chups do monopolowego napadasz z butaKruszyn pisze:Tych da się jakoś przeżyć ale jeszcze są z hondy ->citroena czyli domowa wersja Sebastiana Loeba to dopiero mieszanka....eMTi pisze: kolejna zmiana honda->subaru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
plejadianin
- 0 gwiazdek
- Auto: juz niedlugo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
subarutux
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0D 09
Witam wszystkich! Nazywam się subarutux, co oznacza odchył na punkcie dwóch niepowtarzalnych zjawisk: Subaru i Linux (w jednym i drugim trzeba czasem co nieco podłubać, jedno i drugie wywołuje u bliźnich zdziwienie z przymrużeniem oka). Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze dyskutowało o tychże niepowtarzalnych zjawiskach. 

dobrze trafiłeś, linuxowców u nas również pod dostatkiem 

-
michuroleta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy kombi 2,5 GX 99' sprzedany :(
Witam wszystkich. W końcu się doczekałem i mogę spokojnie się przywitać z wszystkimi użytkownikami tego forum. Moje auto - Legacy kombi 99', na razie jeszcze czeka na formalizację swojej obecności w RP, mam nadzieję wkrótce podzielić się z Wami odczuciami wynikającymi z jazdy.
Pozdrawiam serdecznie, licząc na pomoc i wyrozumiałość
Pozdrawiam serdecznie, licząc na pomoc i wyrozumiałość

Pięknie witamy
i czekamy na nowe posty :)

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Witam Wszystkich!
Mam na imię Krzysiek.
Jestem Subaroholikiem od późnych lat 90. Ten nałóg był skrywany przed znajomymi, przyjaciółmi i rodziną za pomocą innych psychotropowych dopalaczy; Seaty i Hondy
W 2004 r. nie wytrzymałem
Nie potrafiłem już więcej ze sobą żyć w zakłamaniu. Musiałem wyjść z szafy, dokonać zmiany. Przyznać się do uzależnienia! Dzięki takiemu jednemu serwisowi ogłoszeniowemu, znalazłem odpowiedniego dilera. Miał to, co mi było potrzebne: EJ207 WR Blue Mica zapakowane w GDB
Gdy deszczowe dni są najprzepiękniejszymi dniami roku!
Sroga zima nie jest już taka zła, bo każdy opad śniegu to 6 i 24 Grudnia w jednym!
A w słoneczny dzień, nie zależnie czy lśniące czy uświnione, bulgoczące mutsuraboshi są wszechobecne widoczne na niebie!
Życie z perspektywy czterech łap nigdy nie brzmiało i smakowało tak wspaniale
Z tym fizycznym uzależnieniem walczę już od 6 lat i nie mam zamiaru iść na odwyk
Mam na imię Krzysiek.
Jestem Subaroholikiem od późnych lat 90. Ten nałóg był skrywany przed znajomymi, przyjaciółmi i rodziną za pomocą innych psychotropowych dopalaczy; Seaty i Hondy

W 2004 r. nie wytrzymałem

Gdy deszczowe dni są najprzepiękniejszymi dniami roku!
Sroga zima nie jest już taka zła, bo każdy opad śniegu to 6 i 24 Grudnia w jednym!
A w słoneczny dzień, nie zależnie czy lśniące czy uświnione, bulgoczące mutsuraboshi są wszechobecne widoczne na niebie!
Życie z perspektywy czterech łap nigdy nie brzmiało i smakowało tak wspaniale

Z tym fizycznym uzależnieniem walczę już od 6 lat i nie mam zamiaru iść na odwyk

j33mbo pisze:poka pokaokvaa pisze: EJ207 WR Blue Mica zapakowane w GDB

Na forum SIP w archiwum jest temat jak sprzedawałem wrak po kraksie

http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=5&t=118863
A nową zabawką pochwale się w odpowiednim dziale ;)
okvaa, witamy serdecznie! Wreszcie dołączył do nas ktoś nowy, kto ma konkretnego zajoba na punkcie subaru, jak co po niektórzy z nas
Szykujemy sylwestra z kilkudniowym upalaniem po górskich serpentynach, więc zapraszamy serdecznie! 

Co prawda to mój drugi post na forum, ale zawsze trzeba się ładnie przywitać :)
Witam wszystkich. Obecnie jestem w trakcie poszukiwania auta, oczywiście marki Subaru. Na forum jestem po to, aby dowiedzieć się wszystkiego :)
Witam wszystkich. Obecnie jestem w trakcie poszukiwania auta, oczywiście marki Subaru. Na forum jestem po to, aby dowiedzieć się wszystkiego :)
Subaryna jak malina
Moje wzory dokumentów
Moje wzory dokumentów
- SPRUCH
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza/Fiat CCTurbo/Mb 190E
Witam wszystkich pisze z Irlandii. Jestem jednym z tych który myśli o pójściu pod wiatr i zaturbieniu wolnossaka 

SPRUCH, no to mocno pod wiatr ja też myślę o tym w przyszłości

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- SPRUCH
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza/Fiat CCTurbo/Mb 190E
He he wiem ale nowy silniczek już namierzony a przy Irolskich ubezpeczeniach to i tak wersja low cost 

SPRUCH, ale jesteś świadom ,że to nie tylko silniczek jest do wymiany 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"