no to szczęście w nieszczęściudamaz pisze: w Leśnika

Ale wiesz, blizny dodają urody.
no to szczęście w nieszczęściudamaz pisze: w Leśnika
1. rozumiemy, rozumiemy....Kruszyn pisze:damaz, wymienić
no właśnie nie. Mitsu jest jeszcze wyższe, cięższe i ma ucho do holowania z tyłu.minimus pisze:no to szczęście w nieszczęściu![]()
Jak ja nie lubię takich wieścidamaz pisze: młodzieniec wjechał fiatem .... mamy w tyłek nasz osobisty. pedał jeden.![]()
Najważniejsze to zgłosić od razu szkodę, bo jest na to jakiś ustawowy termin (nie pamiętam ile to dni...) i dorwać rzeczoznawcę, żeby Leśnika obfocił/opisał.damaz pisze: 2. największy problem w tym, że zaraz mamy wyjazd i po prostu i zwyczajnie nie mamy czasu na zabawę (Kruszyn, rozumiemy) z ubezpieczeniem.
Damazie wyrazy, sprawdzcie koniecznie zaczepy pod plastikami mocujacymi od spodu, czy nie pourywane, no i dopoki nie zdejmiecie plastiku zderzaka to nie zobaczycie czy zderzak wlasciwy jest caly czy pogiety.damaz pisze: że to lakierować albo wymieniać trzeba.
To raczej teoria, ja swoją szkodę zgłaszałem pół roku po fakcie (jeszcze z poprzedniej polisy). Pani w PZU zapytała tylko dlaczego tak późno...damaz pisze: dla zainteresowanych: na zgłoszenie szkody jest 7 dni.
E.damaz pisze: dla zainteresowanych: na zgłoszenie szkody jest 7 dni.
Podziwiam profesjonalizm...Bergen pisze: Zamalowałem sprayem za 15...
likwidowałem szkode z ich OC. problemów nie było.damaz pisze: zgłoszone. młodzieniec ma polisę w link4.