jeżeli czas pozwoli to będę się przygotowywał do tego wyścigu choć to już nie przelewki średnia przeciętnie
wychodzi powyżej 34 km na godzinę dla pierwszej dziesiątki parę razy już umarłem na tym wyścigu więc się
nie boję

Cholera Cyborgi zaatakowały nasze forumGump pisze: Dzięki ,kochani w przyszłym roku na tej samej trasie odbędą się górskie mistrzostwa Polski
jeżeli czas pozwoli to będę się przygotowywał do tego wyścigu choć to już nie przelewki średnia przeciętnie
wychodzi powyżej 34 km na godzinę dla pierwszej dziesiątki parę razy już umarłem na tym wyścigu więc się
nie boję
właśnie w PIN podali szacunkowe liczby:jarmaj pisze:WiS pisze:
Nie narzekaj, syrop klonowy nie jest zły - w porównaniu z golnką i piwem...![]()
Niestety to oznacza dla zakładu w Gliwicach zmniejszenie produkcji/zwolnienia/obniżkę wynagrodzeń/zamknięcie zakładu. Może być każde z osobna, albo wszystkie po kolei.
damaz pisze: a co jarmaj ma powiedzieć
I tego się trzymajmyLouCyphre pisze: Jeśli najeźdzcy zostawią kogokolwiek w Gliwicach, to jestem pewien, że Jarmaj będzie wśród nich![]()
O! I dla poprawienia nastrojów mały rysuneczek:LouCyphre pisze:Jeśli najeźdzcy zostawią kogokolwiek w Gliwicach, to jestem pewien, że Jarmaj będzie wśród nich
puste słowa...So What! pisze:Mimo wszystko liczę na to, że Astra będzie się dobrze sprzedawać.
Jestem skłonny nie odwracać głowy na widok hOpla.gootek pisze:...
kto się jeszcze bardziej poświęci dla sprawy?
![]()
Chyba miałeś zły dzień.gootek pisze: puste słowa...
krokodyle łzy...
mówiąc po prosto: pitu-pitu...
IAR pisze:Niemcy-KE-Opel
Środa, 23 września 2009
Komisja Europejska zapowiada dokładne sprawdzenie zapowiedzianej przez niemiecki rząd pomocy publicznej dla Opla w związku z przejęciem spółki przez kanadyjsko-rosyjskie konsorcjum Magna - Sbierbank. Unijni komisarze chcą zbadać, czy plan przejęcia Opla nie preferuje jego zakładów w Niemczech kosztem fabryk w innych krajach. Komisarz do spraw konkurencji Nellie Kroes powiedziała w wywiadzie dla dziennika "Bild", że koncepcja dofinansowania transakcji przez niemiecki rząd budzi wątpliwości. A unijny komisarz do spraw przemysłu i przedsiębiorczości Guenter Verheugen uznał jednoznacznie za niedopuszczalne, aby jeden kraj finansował program pomocy kosztem innych. W wywiadzie dla niemieckiej telewizji ZDF Verheugen powiedział, że w myśl europejskiego prawa pomoc publiczna możliwa jest tylko w wyjątkowych przypadkach i musi być uzasadniona ekonomicznie. "Łączenie z nią żądań politycznych jest wykluczone" - podkreślił Verheugen. Plan restrukturyzacji Opla budzi najwięcej zastrzeżeń w Hiszpanii i Belgii. W belgijskiej Antwerpii, gdzie znajduje się przeznaczona do likwidacji fabryka Opla, będą dziś demonstrowali pracownicy europejskich zakładów spółki. IAR/M.Wiśniewski,Berlin/dabr
Ja też mogę? Sprzedam bawarę i kupię sobie jakąś starą Astrę, na którą bym nie chciał spojrzeć, bo niestety na Insygnię mnie nie stać.gootek pisze: a co konkretnie zrobisz?
nic!
Ja proponuję konkretne kroki.
ky pisze: Nie rozpędziłeś się ciut za bardzo?
gootek pisze: kto się jeszcze bardziej poświęci dla sprawy?
![]()
Napisałem to żartobliwie.So What! pisze:Chyba miałeś zły dzień.gootek pisze: puste słowa...
krokodyle łzy...
mówiąc po prosto: pitu-pitu...