Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
mi przydarzyło się dokładnie to samo. jeden zakup - perfekcyjny. drugi zakup - totalny ignor ze strony NS. w dodatku - takie odniosłem wrażenie - ignor z premedytacją.FUX pisze: Miłościwie dalej temat przemilczę![]()
zarobił ktoś inny. i tyle.
wszystkim nowym
ahoj!
komunikujcie i się za bardzo nie przejmujcie

Ywone, wrzuc nowe produkcje... 
Właśnie nie pamiętałem, gdzie gawędziliśmy; szukałem na PW w CT..

Właśnie nie pamiętałem, gdzie gawędziliśmy; szukałem na PW w CT..
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Znalazłem wątek powitalny , no to i mogę się przywitać .Cześć wszystkim.
Nieraz jest potrzeba skorzystać z doświadczeń Kolegów , a i czasem co doradzić.
Pozdrówka!
Nieraz jest potrzeba skorzystać z doświadczeń Kolegów , a i czasem co doradzić.
Pozdrówka!
Cześć wszystkim. Mam zamiar kupić SUBARU FORESTERA. Liczę na waszą pomoc i cenne rady. Pozdrawiam, Mirek z Chełma (woj. lubelskie)
Witam Wszystkich!
Nazywam się Olaf jestem z Wrocławia. Nareszcie zrealizowałem swoje marzenie i stałem się posiadaczem czarnej imprezy wrx, padło na my09 sedan ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach!
Nazywam się Olaf jestem z Wrocławia. Nareszcie zrealizowałem swoje marzenie i stałem się posiadaczem czarnej imprezy wrx, padło na my09 sedan ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach!
Witam wszystkich uzytkownikow forum.
Jestem juz jakis czas na forum ale jakos nigdy nie bylo czasu zeby sie przywitac
Jestem swiezo upieczonym posiadaczem Imprezy Gt MY99 i jestem z Wroclawia.
Do tej pory zdazylem juz ukrecic skrzynie mam nadzieje ze wiecej nic nie popsuje.
pozdrawiam wszystkich.
Jestem juz jakis czas na forum ale jakos nigdy nie bylo czasu zeby sie przywitac

Jestem swiezo upieczonym posiadaczem Imprezy Gt MY99 i jestem z Wroclawia.
Do tej pory zdazylem juz ukrecic skrzynie mam nadzieje ze wiecej nic nie popsuje.
pozdrawiam wszystkich.
Witamy nowych!!
Coś frakcja wrocławska się mocno powiększa
No i witam szczególnie kropkowych dezerterów 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam wszystkich. Niestety nie moge sie pochwalic jeszcze posiadaniem Subaru, bo go nie mam
Jednak by pisac musialem sie zarejestrowac. Nie bardzo wiem gdzie zamiescic ten post wiec wyladowal tutaj jako ze jest moim pierwszym na tym forum. Poszukuje kogos z Lublina lub okolic kto posiada Subaru Legacy w starszej budzie (np.2008) i zgodzilby sie umowic na spotkanie w celu obejrzenia samochodu. Namawiam Kolezanke Malzonke na zmiane na Subaru, bo od roku jezdzi BMW 320 i najwyrazniej nie radzi sobie z RWD. Pomyslalem sobie wiec ze AWD bedzie Jej odpowiadac. Nie podobaja sie Jej terenowki, wiec pozostaly tylko samochody Subaru i Audi Quattro.
Problem w tym ze jako kobiet musi autko zobaczyc i przymierzyc sie aby dokonac decyzji. Nie chce jechac z Nia na drugi koniec polski tylko po to by uslyszec ze autko jest za duze, lub cos tam sie w srodku nie podoba. Jezeli wiec ktos w Lublinie posiada Legacy ( najchetniej z dieslem, bo wlasnie taki chce kupic) i ma chwleke czasu to bardzo prosze o kontakt. Prosze sie nie martwic, nie bedzie prosby o jazde probna
Przy okazji z checia porozmawiam o ew. problemamach ze sprzeglem i kolem dwumasowym w tym modelu, bo po przeczytaniu postu http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a zaczynam troche watpic w swoj wybor.Pozdrawiam, Adam 603 561 336

Problem w tym ze jako kobiet musi autko zobaczyc i przymierzyc sie aby dokonac decyzji. Nie chce jechac z Nia na drugi koniec polski tylko po to by uslyszec ze autko jest za duze, lub cos tam sie w srodku nie podoba. Jezeli wiec ktos w Lublinie posiada Legacy ( najchetniej z dieslem, bo wlasnie taki chce kupic) i ma chwleke czasu to bardzo prosze o kontakt. Prosze sie nie martwic, nie bedzie prosby o jazde probna

adamer, witamy! Miejmy nadzieję, że ktoś się do Ciebie uśmiechnie, bo nie jestem pewien, czy mamy jakichś aktywnych forumowiczów z Lublina bądź okolic, ale trzeba być dobrej myśli.. Powodzenia i pozdrowienia dla żony, na pewno samochód przypadnie jej do gustu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Poki co cisza
Sa tu chyba uzytkownicy z lubelskiego, bo na forum jest sporo postow "wychwalajacych" serwis Subaru z Lublina 

adamer pisze: Sa tu chyba uzytkownicy z lubelskiego
z lubelskiego to chyba tylko organizator spotów nad jeziorem białym czy coś takiego

to na forum.subaru był taki wątek "pochwalny" i na tejże kropce na pewno jest parę osób z tamtych okolic, tutaj chyba nie ma nikogo aktywnegoadamer pisze: sporo postow "wychwalajacych" serwis Subaru z Lublina
diesel wygląda identycznie jak benzyna , w środku oczywiście, z zewnatrz tylko dziura w masce i nalepka "boxer diesel" na bagażniku
hmmm.. to mnie zaciekawiło.adamer pisze:Namawiam Kolezanke Malzonke na zmiane na Subaru, bo od roku jezdzi BMW 320 i najwyrazniej nie radzi sobie z RWD. Pomyslalem sobie wiec ze AWD bedzie Jej odpowiadac.
Co to znaczy "nie radzi sobie z RWD" i dlaczego uważasz, że z SAWD będzie jej łatwiej?
Jeśli jest niewprawnym kierowcą, to z dieslem też może mieć problemy. Polecam lekturę http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=2462
czarne jest piękne...
tylko pamiętaj, potem już nie ma odwrotu 

vibovit nie nazwalbym Kolezanki Malzonki niewprawnym kierowca, jezdzi juz wiele lat i to bezwypadkowo, po miescie jezdzi szybciej ode mnie
Wczesniej jezdzila wylacznie FWD ( ostatnio Mazda 626) i po przesiadce do BMW marudzi ze zima i na koleinach nie czuje sie tak pewnie jak w Mazdzie
Ja mam jeszcze dwa samochody 4x4 i jednego staruszka z napedem na tyl. Tyle ze ona nie chce nimi jezdzic. Sam probowalem tej BM-ki, da sie jezdzic ale fakt trzeba bardziej uwazac i nie bac sie uslizgow. Parkowanie na zasniezonych parkingach i wyjazd z nich to wyzwanie. Stad pomysl na "osobowe 4x4
Wskazany temat czytalem ( sam wyzej zamiescilem do niego linka) i to nie obawiam sie o brak umiejetnosci radzenia sobie ze sprzeglem, a raczej o to czy to byla faktycznie wada wrodzona wszystkich Subaru z dieslami.

Wczesniej jezdzila wylacznie FWD ( ostatnio Mazda 626) i po przesiadce do BMW marudzi ze zima i na koleinach nie czuje sie tak pewnie jak w Mazdzie
Ja mam jeszcze dwa samochody 4x4 i jednego staruszka z napedem na tyl. Tyle ze ona nie chce nimi jezdzic. Sam probowalem tej BM-ki, da sie jezdzic ale fakt trzeba bardziej uwazac i nie bac sie uslizgow. Parkowanie na zasniezonych parkingach i wyjazd z nich to wyzwanie. Stad pomysl na "osobowe 4x4

Wskazany temat czytalem ( sam wyzej zamiescilem do niego linka) i to nie obawiam sie o brak umiejetnosci radzenia sobie ze sprzeglem, a raczej o to czy to byla faktycznie wada wrodzona wszystkich Subaru z dieslami.