ptasior lata tylko na uwięzi raz na miesiąc

nie robię w korpo ale są dobre wieści z Domaniewskiej alias Mordor - korki zaczynają się w garażach na poziomie -3

To zależy od treningówKonto usunięte pisze:Konto usunięte, po takiej miksturze paw gwarantowany.![]()
Nie pamiętam,bo mam przysyłane albo sam kupuję i nie wiem które toKonto usunięte pisze:stach22, znaczy co?
Tanie?![]()
no nie mów że nigdy tego nie piłaś ?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, po takiej miksturze paw gwarantowany.![]()
po bogatościstach22 pisze:Nie pamiętam,bo mam przysyłane albo sam kupuję i nie wiem które toKonto usunięte pisze:stach22, znaczy co?
Tanie?![]()
![]()
Ale mi bardzo smakuje![]()
Takie cuś
ale męczyszKonto usunięte pisze:Hmm. Dziwnie wygląda jak na DOCG. A fotę kontretykiety możesz wrzucić?
Tak właśnie mi się skojarzyła receptura gumasaPiter 35 pisze:To pewnie to
Gumas to nie moja fotkaKonto usunięte pisze:po bogatościstach22 pisze:Nie pamiętam,bo mam przysyłane albo sam kupuję i nie wiem które toKonto usunięte pisze:stach22, znaczy co?
Tanie?![]()
![]()
Ale mi bardzo smakuje![]()
Takie cuś
![]()
![]()
krówki na stole czy masełko ?
no smak podobny - nie piliście tego ?Konto usunięte pisze:Tak właśnie mi się skojarzyła receptura gumasaPiter 35 pisze:To pewnie to
Bo wygląda na z Piotra i Pawła, Lidla czy innej Biedronkistach22 pisze:ale męczyszKonto usunięte pisze:Hmm. Dziwnie wygląda jak na DOCG. A fotę kontretykiety możesz wrzucić?![]()
zara
Znam się na tym, co supermarkety z nimi robiąKonto usunięte pisze:Konto usunięte nie szpanuj, że się na winiaczach znasz
piłeś nie fotografujstach22 pisze:
o masz po ciężkich trudach...z Ziutką w tle
Konto usunięte,w razie co pisz na PWKonto usunięte pisze:To już nie będę szpanował bo widzę, że to doskwiera gumasowi
Co chcesz,dobrze wyszłoKonto usunięte pisze:piłeś nie fotografujstach22 pisze:
o masz po ciężkich trudach...z Ziutką w tle