pięknie się plotło, ja po popojce to mogę jeszcze tak dwa dni bredzić i uważam ten czas za piękny

Pozdrawiam
Grzegorz
damaz pisze: na forum jest mnóstwo osób, które mają pracę ... eghm... koncepcyjną, nazwijmy. i takie osoby dostały i dostają po głowie właśnie teraz, nie wcześniej
Zainspirowany powyższym, wykonałem krótki rekonesans w necie, żeby zbadać OCB - i się przyłączamdamaz pisze: składam gratulacje WiadomoKomu za wzmianki w prasie komputerowej-branżowej. Szczere
nie ma sprawy, w tym jesteśmy całkiem dobrzybarbie pisze: ponarzekać sobie trzeba![]()
cały czas tuGrzesiek_67 pisze: Żeś back, to dobrze.
Bilex pisze: Co dalej? Pewnie nic. Mnie na przykład forum daje poczucie bezpieczeństwa.
Wiem, że zawsze was tu znajdę...
W krytycznym momencie innej opcji nie było.piotruś pisze: Ten rozbrat z kropką był niepotrzebny...
Jak na każdym forumpiotruś pisze: Tam są tacy sami, fajni wariaci jak tutaj!
Radzie nic do tego, bo nikt nikogo na siłę nie trzyma, ale kilku tutejszych użytkowników nie odeszło z kropki dobrowolnie, tylko zostało wyrzuconych.piotruś pisze: Gdyby Zacna Rada postanowiła wrócić na łono, nie miałbym nic przeciwko.
Niestety był jak najbardziej potrzebny...piotruś pisze: Ten rozbrat z kropką był niepotrzebny...