Off the beaten track
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Off the beaten track
Ja będę w sobotę rano , tylko dajcie znać o której trzeba się stawić i będę .
Na skrzydłach
Na skrzydłach

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Konto usunięte pisze: Znowu nudy, wszyscy się dogadują

Olleo pisze: z opisu wynikalo, ze gospodyni dostarcza mieso i zelazo (grilla), a reszta to samoobsluga, jakbysmy
a gdzie tak było napisane

w sumie to Vibowit z psem przyjedzie

Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 22:30 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio nikt jakoś nie mówi o zamknięciu tego nudnego forum 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, cos koło 4 będziesz musiał wyjechać, może przyjedź w piątek ?,
biorąc pod uwagę rózne takietam okoliczności najlepiej gdybyśmy ok 10.15 wyruszyli z bazy
biorąc pod uwagę rózne takietam okoliczności najlepiej gdybyśmy ok 10.15 wyruszyli z bazy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeżeli będziesz w bazie z nawigacją, to dużym ułatwieniem byłoby podanie współrzędnych bazy.esilon pisze: tak to jest dobre pytanie, plan jest taki aby przed mordowaniem aut dojechać najpierw lub najsampierw do bazy , zostawic zbędne we wspinaczne graty i ruszamy, dodatkowo każdy z zainteresowanych otrzyma mapkę dojazdu najlepszego i najłatwiejszego, ......... szczegóły zapodam wkrótce
Nie zgadzam z Tobą. Jeszcze nie wiem dlaczegoKonto usunięte pisze: Znowu nudy, wszyscy się dogadują

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Mnie interesuje, o której mniej więcej zjedziecie z trasy.
Żebym mógł przyjechać kwadrans wcześniej, zająć najlepsze miejsce przy kominku i zeżreć najfajniejszy kawał kaszanki
Żebym mógł przyjechać kwadrans wcześniej, zająć najlepsze miejsce przy kominku i zeżreć najfajniejszy kawał kaszanki

WiS pisze: Mnie interesuje, o której mniej więcej zjedziecie z trasy.
jak dojedziemy to zadzwonimy

So What! pisze: to dużym ułatwieniem byłoby podanie współrzędnych bazy.

Hm, a jakby faktycznie w piątek późnym wieczorem się zameldować w bazie? I wtedy w sobotę na luzie, po śniadaniu ruszyć w błoto? Brzmi jakoś sensownej niż jechać w sobotę na wariata. Esilon, jak to widzisz?
No i kwestia opon - zakładacie zimówki, czy jedziecie na czym tam macie założone? Bo ja raczej przyjadę na rally4x4streetach - poligon ogarnęły bez bólu, to tutaj też powinny, mam nadzieję.
No i kwestia opon - zakładacie zimówki, czy jedziecie na czym tam macie założone? Bo ja raczej przyjadę na rally4x4streetach - poligon ogarnęły bez bólu, to tutaj też powinny, mam nadzieję.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Dobrze ,że jej nie lubięWiS pisze: zeżreć najfajniejszy kawał kaszanki

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, ty z Jeleniej startujesz? To ty na podwieczorek dojedziesz
My przyjezdzamy chyba w piatek (o ile zonie dadza urlop tak wczesnie).

My przyjezdzamy chyba w piatek (o ile zonie dadza urlop tak wczesnie).
Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 22:37 przez Olleo, łącznie zmieniany 1 raz.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
devlin pisze: to tutaj też powinny, mam nadzieję.
będziesz jechał w takim razie jako pierwszy bo ja letniaki mam
devlin pisze: Esilon, jak to widzisz?
ja to widzę dobrze, jutro zapytam Gospodynię ale cos mi sie zdaje, że nie będzie problemu, tylko chyba prohibicja w piątek będzie konieczna

pytać, czy nie pytać oto jest dylemat ?
Pytać.
Ja tak czy inaczej zakładam prohibicję, bo raz, że mało naftowy jestem, a dwa, że jak ma być jazda dnia następnego, to dla mnie sprawa jednoznaczna. Jedno piwo wieczorem - no, góra dwa - i tyle.
Ja tak czy inaczej zakładam prohibicję, bo raz, że mało naftowy jestem, a dwa, że jak ma być jazda dnia następnego, to dla mnie sprawa jednoznaczna. Jedno piwo wieczorem - no, góra dwa - i tyle.
Czemu prohibicja? Jakies pszeniczne, to ja bym sobie na wieczor obalil 

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
No przecież mówię, że jedno - dwa zakładam, że przygarnę. Ale ja mówię, że to JA - innym nie zaglądam do garnuszka :)
Hm, taka myśl mnie naszła - może się uda piwo Żywe przywieść - znacie?
Uniroyale? Bardzo dobre oponki - daly rade na Plejadach i nie ustepowaly profesjonalnym A/Tekom, ktore ktos tam mial zalozone. Mysle, ze lepsze od Geolandarow.devlin pisze:No i kwestia opon - zakładacie zimówki, czy jedziecie na czym tam macie założone? Bo ja raczej przyjadę na rally4x4streetach - poligon ogarnęły bez bólu, to tutaj też powinny, mam nadzieję.
Olleo będę juz wcześniej w Skarżysku Kamiennej i dojadę w sobotę rano.
Ja tu widzę straszne zbrojenia na ten wypad u niektórych kolegów .
Ja tu widzę straszne zbrojenia na ten wypad u niektórych kolegów .
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Ja tu widzę straszne zbrojenia na ten wypad u niektórych kolegów .
oni wjadą na taka fajną górkę, jak popada to będzie bardzo fajna

Znamy, ale IMHO Faustus o niebo lepszydevlin pisze:No przecież mówię, że jedno - dwa zakładam, że przygarnę. Ale ja mówię, że to JA - innym nie zaglądam do garnuszka :)

Piter 35 pisze: Ja tu widzę straszne zbrojenia na ten wypad u niektórych kolegów .
Och, bez brawury. Nawet nikt o płycie nie wspomniał :)
Esilon, będą jakieś głębsze przeprawy przez wodę?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WiS pisze: Mnie interesuje, o której mniej więcej zjedziecie z trasy.

devlin pisze: Esilon, będą jakieś głębsze przeprawy przez wodę?
jadna mała rzeczka, dyfry bezpieczne, jedyne ryzyko to koleiny czasem głębokie, podwinałem na próbnej z Konto usunięteem i WiSem rożek osłony centerpipu, ale trasa będzie wczesniej obadana tak aby lawety nie były potrzebne
esilon pisze: jadna mała rzeczka, dyfry bezpieczne, jedyne ryzyko to koleiny czasem głębokie, podwinałem na próbnej z Konto usunięteem i WiSem rożek osłony centerpipu, ale trasa będzie wczesniej obadana tak aby lawety nie były potrzebne
Profeska. Szacun.
:)