jak byś była na fejsie to byś wiedziała, że piszę sie luj nie chuj i wtedy fejs głupieje i nie jest to przekleństwo podobnie z wyrazem kurw@Konto usunięte pisze:foto-graf-uj
![]()

jak byś była na fejsie to byś wiedziała, że piszę sie luj nie chuj i wtedy fejs głupieje i nie jest to przekleństwo podobnie z wyrazem kurw@Konto usunięte pisze:foto-graf-uj
![]()
Chianti z Toskanii. Można nawet do nich na wakacje pojechaćstach22 pisze:Konto usunięte,w razie co pisz na PWKonto usunięte pisze:To już nie będę szpanował bo widzę, że to doskwiera gumasowi
Znaczy się,że to moje oryginalne?Konto usunięte pisze:Chianti z Toskanii. Można nawet do nich na wakacje pojechaćstach22 pisze:Konto usunięte,w razie co pisz na PWKonto usunięte pisze:To już nie będę szpanował bo widzę, że to doskwiera gumasowi![]()
http://www.booking.com/hotel/it/tenuta- ... zo.pl.html
stach22 pisze:Gumas,nie umiesz się widzę bawić w cięciogięcie
A wiesz że to Palikotaszamot pisze:piszta i pijta co chceta ale po robocie to jest naj
ale w drinku czy z kieliszkaszamot pisze:piszta i pijta co chceta ale po robocie to jest naj
Wiem, dobrze że nie zstach22 pisze: A wiesz że to Palikota
min. 50 mlKonto usunięte pisze: tylko z kieliszka i tylko zimniutka
to ruskie tego nie wykupiły ? czy tlko lubelska jest w łapach putina ?stach22 pisze:
A wiesz że to Palikota
i bez pedalskiego popijaniaszamot pisze:min. 50 mlKonto usunięte pisze: tylko z kieliszka i tylko zimniutka
eee no takich szczegółów to nie znam niestetyKonto usunięte pisze:to ruskie tego nie wykupiły ? czy tlko lubelska jest w łapach putina ?stach22 pisze:
A wiesz że to Palikota
Stachu no nie pierdziel, że tego nie wiesz ?stach22 pisze:eee no takich szczegółów to nie znam niestetyKonto usunięte pisze:to ruskie tego nie wykupiły ? czy tlko lubelska jest w łapach putina ?stach22 pisze:
A wiesz że to Palikota![]()
Ruskie coś wykupili?
Konto usunięte, patrzołki to masz jakieś popierdzielone ale pić z tobą się chyba daKonto usunięte pisze: i bez pedalskiego popijania ale co potrafi rozgrzac gardło to jej
napisałem Putin nie PutlerKonto usunięte pisze:Konto usunięte, tu nie politykujemy, Oki?
nie pije alko dla kobiet w ciążyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, żubrówka też.