Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich klubowiczów ,nie posiadam jeszcze swojego wymarzonego STI ale sukcesywnie dążę do tego by je mieć :P
Witoj i baw się dobrzeraffcio85 pisze: Witam wszystkich klubowiczów

Sti to nudaraffcio85 pisze: nie posiadam jeszcze swojego wymarzonego STI ale sukcesywnie dążę do tego by je mieć

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przy najbliższej okazji zapytam :PPiter 35 pisze: Sti to nuda , lepsze są Skody, spytaj Kolegi Wisa
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale Rafałów się narobiło
witamyyy

witamyyy
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Cholera j33mbo bo mi się już faceci mylą.
A tak serio..... CCCCOOOOOOOOOO?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ja?

A tak serio..... CCCCOOOOOOOOOO?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ja?
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Bła, cha, cha....j33mbo pisze:KonSTi, a czemu ty do Małego w Srebrnej w sylwestra waliłaś non stop per Pawle?

Dolce far niente 

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Nie ma się z czego śmiać, j33mbo majaczy bo skończył mu się chleb 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
FUX, mały po wypiciu dużej ilości alkoholu niewiadomego pochodzenia stracił wzrok. Dlatego jechał do Warszawy tyle czasu 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- KonSTi
- 3 gwiazdki
Zagląda, zagląda......
Chlor ty to masz "musk" niewiadomego pochodzenia, w małych ilościach.

Chlor ty to masz "musk" niewiadomego pochodzenia, w małych ilościach.

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Że niby ja Tobie ?
P.S Nie znam żadnego Pawła.
P.S Nie znam żadnego Pawła.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
michal też ma coś do powiedzenia, szczególnie o zielonych Octaviachraffcio85 pisze:Przy najbliższej okazji zapytam :PPiter 35 pisze: Sti to nuda , lepsze są Skody, spytaj Kolegi Wisa

A ten taki... w pelerynce, co jeździ czarną Imprezą z takim charakterystycznym siatexem...?KonSTi pisze: Nie znam żadnego Pawła.

KonSTi !
po pierwsze primo: nie ja jestem uzależniony od pieczywa, mylisz postacie i parapety
po drugie primo: co do "Pawła-Małego" łeb dam sobie uciąć, że tak było, bo sam nieco zdziwiony zacząłem mu "Pawłować"
po trzecie primo - ultimo!: wyobraźcie sobie tą ulgę, z jaką oddychają lokalni piekarze, po zakończeniu ofensywy

po pierwsze primo: nie ja jestem uzależniony od pieczywa, mylisz postacie i parapety

po drugie primo: co do "Pawła-Małego" łeb dam sobie uciąć, że tak było, bo sam nieco zdziwiony zacząłem mu "Pawłować"

po trzecie primo - ultimo!: wyobraźcie sobie tą ulgę, z jaką oddychają lokalni piekarze, po zakończeniu ofensywy

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kiedyś AL przywitał moją żonę Małgorzatę (będącą pierwszy raz na pojeżdżawce SJS/ALSDS) słowami "cześć Grażynko, miło Cię znów widzieć".
Od tej pory często mówię do niej per "Grażynko" - i jakoś żyjemy, to i Rafał przywyknie do Pawła
Od tej pory często mówię do niej per "Grażynko" - i jakoś żyjemy, to i Rafał przywyknie do Pawła

- KonSTi
- 3 gwiazdki
hihihi wiem,ale po cichu podejrzewam że jesteś ukrytym wspólnikiem, tego chlebożercy.j33mbo pisze:
po pierwsze primo: nie ja jestem uzależniony od pieczywa, mylisz postacie i parapety![]()

na prawdę nie wiem, kurde nie byłam aż tak pijana.j33mbo pisze: co do "Pawła-Małego"
Ale....Paweł!?!?!?!?!

O jacieWiS pisze: "cześć Grażynko, miło Cię znów widzieć"

Nooo...mój małż to już by życia nie miał, biedaczysko

Witam wszystkich nowo przybyłych

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Witam :)
Od dwóch dni jestem średnio szczęśliwym posiadaczem Imprezy Turbo z 1996r
Nie jestem szczęśliwy bo jak podjechałem po kupnie auta pod dom usłyszałem jakże niemiły dźwięk walniętej panewki...... :) ale nie o tym bo to temat do witania.
Standardowo kupując jakieś auto szukłem jakiegoś forum i padło na Wasze :) więc jeszcze raz Witam
Od dwóch dni jestem średnio szczęśliwym posiadaczem Imprezy Turbo z 1996r
Nie jestem szczęśliwy bo jak podjechałem po kupnie auta pod dom usłyszałem jakże niemiły dźwięk walniętej panewki...... :) ale nie o tym bo to temat do witania.
Standardowo kupując jakieś auto szukłem jakiegoś forum i padło na Wasze :) więc jeszcze raz Witam