ja uwielbiam tenDoxa pisze:Ja lubię ten stary feministyczny obrazekWRC fan pisze:touché
.....
I jeszcze coś :)

ja uwielbiam tenDoxa pisze:Ja lubię ten stary feministyczny obrazekWRC fan pisze:touché
.....
I jeszcze coś :)
amentFUX pisze:
Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to, że chociaż
> ciężka praca i wiedza zbliża Cię do ideału, to tylko pieprzenie głupot i
włażenie w dupę wyniosą Cię ponad przeciętność.
Lucuś, mało widać, ale t jest tam kursywą.LouCyphre pisze: Remiś, Amen, nie ament :P
Wrrr....LouCyphre pisze:rozumię
A ja pętlę w złą stronę robiłem i mi się czasami buty rozwiązywały.Bilex pisze:Całe życie tak wiązałem...
A mi się i tak rozwiązują... to kwestia samych sznurówek, butów i nogawek...vibowit pisze:A ja pętlę w złą stronę robiłem i mi się czasami buty rozwiązywały.Bilex pisze:Całe życie tak wiązałem...
Coś kręcisz. Może jednak nie umiesz wiązać.Bilex pisze:A mi się i tak rozwiązują... to kwestia samych sznurówek, butów i nogawek...
vibowit pisze: Wrrr....
Jakbyś regularnie czytał RadXcell's home page [1], to byś tę wiedzę nabył prawie pół roku temu :Pvibowit pisze:To ja wrzucę filmik, który odmienił moje życie.![]()
Serio! Nie wiedziałem, że przez ponad ćwierćwieczeźle wiązałem buty.
Ileż stresu by mi oszczędziła ta wiedza. Chyba muszę jakąś reklamację do rodziców wystosować.
vibowit pisze: To ja wrzucę filmik, który odmienił moje życie.
Serio! Nie wiedziałem, że przez ponad ćwierćwiecze źle wiązałem buty.
Ileż stresu by mi oszczędziła ta wiedza. Chyba muszę jakąś reklamację do rodziców wystosować.
Link: Strona z klipem
Co najśmieszniejsze, to naprawdę działa.
ky pisze: [1] -- Dla dociekliwych: http://radxcell.nora.pl/2009/08/03/jak- ... rowki.html
mały 5150 pisze: ky, a ja tak zapytam z czystej złośliwości - czemu Ty wrzucasz pierdy tego gościa tutaj na forum?![]()