eMTi - ostatnio przestałeś już przebierać w słowach, więc w obawie o własne zdrowie musiałem się zapisać

A tak na serio to bardzo się cieszę, że tu jestem i mam nadzieję, że cieszyć się będę jeszcze dłuuugo

A teraz już oficjalnie mogę napisać, że od soboty jestem MEGA szczęśliwym posiadaczem GT w wersji rodzinnej, czyli kombi

Imprezka z grudnia 1999. Jeździłem w życiu wieloma samochodami(kilka z nich to była naprawdę grube i drogie fury), ale tera już wiem, że to nie były samochody, tylko coś co chciało nimi być. Mej radości i zachwytu opisać nie potrafię

Przy tej okazji wielkie dzięki dla
Pitera 35, który w sobotni poranek odśnieżył swojego GTka, pojechał ze mną do warsztatu i poświęcił mi sporo czasu na oględziny i jazdy próbne:-) No i oczywiście wielkie dzięki dla
spiritus movens całego subarowego przedsięwzięcia czyli
eMTiego 
Dzięki, dzięki, dzięki koledzy! Od soboty jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi

Niebawem postaram się coś więcej o moim (podkreślam to - MOIM) GT'ku napisać :) Póki co zaczynam od nowa uczyć się jeździć i mam nadzieję, niebawem pojawić się na trasach! Śniegu padaj!