"pon." to znaczy starsze czy młodsze niż '98?Konto usunięte pisze:dlaczego wszystkie używane subaru pon. 1998 roku (impreza czy legaś) stoją na południowym-zachodzie ?
i dlaczego nie ma nic odpowiedniego w PL
Chłopaki Polaki mają nowy teledysk

"pon." to znaczy starsze czy młodsze niż '98?Konto usunięte pisze:dlaczego wszystkie używane subaru pon. 1998 roku (impreza czy legaś) stoją na południowym-zachodzie ?
i dlaczego nie ma nic odpowiedniego w PL
Może tak właśnie miało byćstach22 pisze:Może i tak ale Lemon,Enej to da się słuchać.jak dla mnie zasłużenie wygrywali.
Poważnie?Konto usunięte pisze:Może tak właśnie miało byćstach22 pisze:Może i tak ale Lemon,Enej to da się słuchać.jak dla mnie zasłużenie wygrywali.
A co do słuchania - nie, wg mnie tego się nie da słuchać
Dorobisz sobiestach22 pisze:Zdaje się,że wersja Levorga na Europę bedzie okrojona z podparcia lędźwiowego![]()
Czy to naprawdę aż taki rarytas???
Akurat zepsuło mi się podparcie w Legacy,trwało to pomału i stopniowo a zwróciłem uwagę bo zaczęły mnie boleć plecy już po kilku dniach![]()
Dla mnie bez podparcia nie ma fury,a szkoda by było Levorga ,bo mi się nawet podoba
Konto usunięte,ale to paranojaKonto usunięte pisze:Dorobisz sobiestach22 pisze:Zdaje się,że wersja Levorga na Europę bedzie okrojona z podparcia lędźwiowego![]()
Akurat zepsuło mi się podparcie w Legacy,trwało to pomału i stopniowo a zwróciłem uwagę bo zaczęły mnie boleć plecy już po kilku dniach![]()
Dla mnie bez podparcia nie ma fury,a szkoda by było Levorga ,bo mi się nawet podoba
A może będą inne fotele niż na rynkach, na których jest podparcie lędźwiowe i w tych na rynek europejski nie jest potrzebne. Jak np. w STI. Jeździłeś - brakowało Ci?stach22 pisze:Konto usunięte,ale to paranojaKonto usunięte pisze:Dorobisz sobiestach22 pisze:Zdaje się,że wersja Levorga na Europę bedzie okrojona z podparcia lędźwiowego![]()
Dla mnie bez podparcia nie ma fury,a szkoda by było Levorga ,bo mi się nawet podoba![]()
![]()
Kiedyś troszki po hiszpańsku rozumiałem, ale po obejrzeniu tego filmiki już wiem, że to dawno i nieprawdacybel pisze:Konto usunięte witołek.![]()
Konto usunięte, Konto usunięte no dobre,dobre.![]()
Ciekawe jak wyglądałoby tłumaczenie oryginalnej wypowiedzi tego gościa.
Znalazłem, też dobrecybel pisze:O Alfach też jest,ale to już sami znajdziecie.