Konto usunięte pisze:
Jeśli ktoś ma namiary na kogoś, kto za to płaci, to ja chętnie.
w politycznym poszukaj, zdaje się tam jeden z kolegów ma rozpykany temat płatnego trollowania. Choć nie wiem czy jest ekspertem od wynajdywania płatnych, czy może ma również i jakieś namiary :)
stach22 pisze:
Odnoszę wrażenie że szukasz zaczepki, niestety mam dziś dobry humor :D
Kurcze,my tu gadu gadu, a tu nam Marszałka Sejmu ktoś "zniknął" Facet wywołał awanturę i gdzież On się podział ? Marszałek Senatu jest chyba jego adwokatem
kordynator pisze:Kurcze,my tu gadu gadu, a tu nam Marszałka Sejmu ktoś "zniknął" Facet wywołał awanturę i gdzież On się podział ? Marszałek Senatu jest chyba jego adwokatem
No ma chłopak zagwozdke, bo akurat "zrobił" za iskierkę a teraz bida
Ciekawe czy oni sami wierzą w ten budżet który uchwalili (PKB 3,6%)... w sumie za rok mogą zwalić na przedsiębiorców, że się nie postarali! Biznes elementem wywrotowym i animalnym!
Konto usunięte pisze:
Jeśli ktoś ma namiary na kogoś, kto za to płaci, to ja chętnie. Remont mieszkania mnie finansowo dobija, więc jestem do dyspozycji
Cudak wie,ale wrzuciłeś go do ignorowanych to Ci nie powie
stach22 pisze:No tak. Zgoda w poglądach w naszym narodzie jest taką abstrakcją, że należy ja wyśmiać.
Daj se siana na jakiś czas, ochłoń, zauważ, że istnieje życie, a nawet świat, poza tym biciem piany o polityce, a może w końcu sam tę śmieszność tutaj dostrzeżesz
stach22 pisze:No tak. Zgoda w poglądach w naszym narodzie jest taką abstrakcją, że należy ja wyśmiać.
Daj se siana na jakiś czas, ochłoń, zauważ, że istnieje życie, a nawet świat, poza tym biciem piany o polityce, a może w końcu sam tę śmieszność tutaj dostrzeżesz
Przyjdzie czas to ochłonę. Póki co nie ma szans.
Moj inny świat jest całkiem fajny, między innymi dzięki temu ,że nigdy nie byłem obojętny wobec spraw na których bardzo mi zależało.