Konto usunięte pisze: Dla mnie równie dobrze mogłoby to być zabezpieczenie transportowe pralki ;)
Jak mogłeś ? Brutusie ?

Konto usunięte pisze: Dla mnie równie dobrze mogłoby to być zabezpieczenie transportowe pralki ;)
Piter 35 pisze: Z gówna
a to już czas na 4turbo supersprint??Grzesiek_67 pisze: Piter, cza się zbroić, wojna idzie !
Ano tak PanieGrzesiek_67 pisze: Piter, cza się zbroić, wojna idzie
Wiesz jak mam sprzęt z przed 5lateMTi pisze: Piter 35, 1,2GB? do kalkulatora???
XP , coś tam nie pasowało i chłopoki tak zarządzili ( jedna kość 1G + 256 ) chybaeMTi pisze: Dziwny układ... 2x512 + 256? Który windows?
ja chyba jeszcze starszegoPiter 35 pisze: Wiesz jak mam sprzęt z przed 5lat![]()
Ciesz się Ciesz , bo już niedługo nie będzie gazowniGrzesiek_67 pisze: Na razie na starym motorze popylam ale i tak jest giteśnie
Grzesiek_67 pisze: Dużą wesołość dziś na Mysiadle spowodowały moje "pyjackie" zakupu
Ale rzekli, że coś się wymyśli
Nie zna życia, kto nie służył w Marynarce.Grzesiek_67 pisze: Z pięknych rzeczy to jeszcze to, że dziś 40 minut bezruchu musiałem wytrzymać w takim dziwnym urządzeniu, jakiś rezonans magnetyczny czy jak.
Piter 35 pisze: Chyba ,że planujesz u Jako jakiś STI-jowy program do gazu wgraćprzyznaj no się
![]()
Dawaj foty....Grzesiek_67 pisze: Żebyś Ty WiSie Panią Dohtor zobaczył, posłuchał, poczuł to....Tobie nawet ta Marynarka nie była potrzebna. Przepraszam ale zjawiskowa istota
No to się minęliśmy, bo ja tam dzisiaj 2 razy byłem.Grzesiek_67 pisze:Dużą wesołość dziś na Mysiadle
Ja też dziś stałem w KORKU jakieś 5 minutvibowit pisze: Tak na marginesie, to jadąc tam przypomniałem sobie dlaczego na co dzień do pracy metrem podróżuję.
FUX pisze: Dawaj foty....![]()
Chorobcia, szkoda. Byłem około 17. Jutro będę o 9.00 a potem wtaroj raz około 17.00 (notabene będę jechał z Łomianek - Vibek, jak wyjadę około 15 z Łomianek to się wyrobię na 17 na Mysiadło ? Może jakieś sugestie ? )vibowit pisze: No to się minęliśmy, bo ja tam dzisiaj 2 razy byłem.
O to, to psze pana. Jakbym miał rano jeżdzić Puławską w stronę Warszawy a po południu wracać Puławską do Piaseczno, czy nawet Mysiadła, to bym chyba kurna se rower kupił. Dramatvibowit pisze:Tak na marginesie, to jadąc tam przypomniałem sobie dlaczego na co dzień do pracy metrem podróżuję.
Straszny ruch w tej Twojej metropolii. U mnie takie dłuuugaśne korki są tylko jak jest wizyta Prezydenta, remont Rynku oraz ulicy Głównej jednocześnie, albo przynajmniej koniec świata.Piter 35 pisze: Ja też dziś stałem w KORKU jakieś 5 minut
Eeee, z siodełkiem nie jest tak źleGrzesiek_67 pisze: bym chyba kurna se rower kupił. Dramat
A może Grzesiek_67, jeździł bezWiS pisze: Eeee, z siodełkiem nie jest tak źle
Piter 35 pisze: A może Grzesiek_67, jeździł bezNo No No , bądźmy tolerancyjny , odmienności nie sa takie straszne
Powinno się udać.Grzesiek_67 pisze:(notabene będę jechał z Łomianek - Vibek, jak wyjadę około 15 z Łomianek to się wyrobię na 17 na Mysiadło ? Może jakieś sugestie ? )