i jeszcze się nad ptaszkami znęcaBergen pisze: Za to oglądając obrażenia znalazłem wróbelka wbitego w chłodnicę![]()
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Piter 35 pisze: O Panie to ja nie wiedzieć ,że kolega taki rajdowyMiło wiedzieć
![]()
Sam widziałeś, jaki jestem zajebiście rajdowy, jadąc ze mną przez Jodłownik
O nie to był pokaz klasy i spokoju ( z tyłu ja z Lucjuszem napici i biedny bergen za kierąBergen pisze: Sam widziałeś, jaki jestem zajebiście rajdowy, jadąc ze mną przez Jodłownik
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
burat pisze: i jeszcze się nad ptaszkami znęca![]()
Jeszcze jednego wróbelka tego lata złapałem jadąc moim jakże prędkim motocyklem. Wpadł mi na klatę, spłaszczył się i dziwnie na mnie patrzył. Zahamowałem i odleciał.
Chociaż jeden sprawiedliwy FUX się łączy ze mną w jakże głębokim bólu (z pięć stówek będzie
).
Obawiam się, że tylko okład z młodych piersi ukoi ten ból - fotooferty proszę kierować na [email protected]
Obawiam się, że tylko okład z młodych piersi ukoi ten ból - fotooferty proszę kierować na [email protected]
Piter 35 pisze: z tyłu ja z Lucjuszem napici i biedny bergen za kierą ale marudziliśmy
Przez to marudzenie to wkurwiona ambicja go piekła, jak tyłek po stosunku, to z nerw poszedł po bandzie.
A tak serio to głowa do góry, kupisz sobie szybszy to i awarii tego typu będzie więcej
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Bergen, będzie dobrze. Masz okazję zrobić jakiś wiejski tuning 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Bergen, moją srebrzaną?
Oj czekaj...
PS. Mam nadzieję, że tego GTkowego zderzaka za bardzo nie spsułeś. Wyrazy.
PS. Mam nadzieję, że tego GTkowego zderzaka za bardzo nie spsułeś. Wyrazy.
Piter 35, ale wy z Artim po drodze z Mazur też jakiegoś wróbelka rozjechaliście 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Taaaaak to przez niego poszliśmy wszyscy w lasburat pisze: Piter 35, ale wy z Artim po drodze z Mazur też jakiegoś wróbelka rozjechaliście
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Pewnie zasłonił drogę kierowcy.Piter 35 pisze: Taaaaak to przez niego poszliśmy wszyscy w las
no wtedy nie było miło
i dopiero by były straty u eMTi`ego tył a u mnie przód by stracił fabryczne parametry
Bergen, toś musiał niezłym ogniem iść i gdzie po czołgowisku

Bergen, toś musiał niezłym ogniem iść i gdzie po czołgowisku
Bergen, toś polatał
I poczekaj niech zagatka tutaj wpadnie to Ci się za wróbelki dostanie 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
citan pisze: PS. Mam nadzieję, że tego GTkowego zderzaka za bardzo nie spsułeś. Wyrazy.![]()
Oprócz niedomykającej się, z nie do końca jasnych względów, maski i zerwanej płyty to innych objawów nie ma.
A zderzak wygląda zdecydowanie lepiej niż inny, znany mi, wiśniowy zderzak, który podobno w nic nie uderzył
No właśnie, uratowałaby cię tylko artystycznie zrobiona fotka wróbelka na której wyglądałby jak żywymały 5150 pisze: Bergen, toś polatałI poczekaj niech zagatka tutaj wpadnie to Ci się za wróbelki dostanie
![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
we wróbelka? chłodnicą?Bergen pisze: Za to oglądając obrażenia znalazłem wróbelka wbitego w chłodnicę
nie ładnie...
było już czymś mniejszym atakować, żeby miał szanse przeżycia
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Pierwszy dzień po urlopie. Tona nie przeczytanych postów forumowych i znowu ktoś coś ode mnie chce 
Proszę o duchową adopcję
Proszę o duchową adopcję
fitter happier more productive
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
srnk, łączymy się w bólu. Jeżeli Cię to pocieszy, to zostało mi jeszcze niecałe dwa tygodnie do urlopu 
Bergen, przyjmij wyrazy
Bergen, przyjmij wyrazy
Oj tam ból od razu. Powiedzmy - dyskomfort. Nie rozpaczam, za miesiąc następny urlop, nazbierało się zaległości to trzeba wykorzystać :)
fitter happier more productive
ehm, potrzebuję porady praktyka od spraw karnych rozmiaru mała bijatyka
może ktoś pomoże ?
może ktoś pomoże ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Zmontowałem film z SJS
Wrzuciłem na youtube, a to cholerstwo zablokowało mi ścieżkę dźwiękową, że niby prawa autorskie narusza
Jak to ominąć