Gump pisze: A teraz niespodzianka waży 7kg razem z pedałami rama poniżej 1kg
łeee, ołowiany jakiś

A tak serio, to myślałem, że mniej waży. Mea culpa.
Gump pisze: A teraz niespodzianka waży 7kg razem z pedałami rama poniżej 1kg
A takie tamGrzesiek_67 pisze: Poka, poka![]()
To jest na tej samej zasadzie jak strach jest iść ogniem Kamionki czy Jodłownik RXem na jednotłoczkowym hamulcuArti pisze: ale chyba trochę strach iść ogniem bez ochraniaczy
LOLWRC fan pisze: To jest na tej samej zasadzie jak strach jest iść ogniem Kamionki czy Jodłownik RXem na jednotłoczkowym hamulcu
Nie wiem czy to jest taki dobry pomysł.Gump pisze:WRC fan tak masz jeździć
Gump pisze: WRC fan tak masz jeździć![]()
No ale jak a napisał Gump, jego ma ciut inną specyfikację, co A - obniża cenę, B - proporcjonalnie do obniżonej ceny zwiększa masęvicu pisze:Gump pisze: A teraz niespodzianka waży 7kg razem z pedałami rama poniżej 1kg
łeee, ołowiany jakiś![]()
A tak serio, to myślałem, że mniej waży. Mea culpa.
czy ja wiem... kolo tam w kilku miejscach jechał po kostce brukowej, więc chyba by nie było tak źle....vibowit pisze: W naszym pięknym kraju, to koleś by już 100 razy zęby zgubił
Sprawa wagi wygląda tak, że przepisy UCI określają minimalną wagę rowerka czyli troszkę ponad 6kg Cannondale Szmyda waży 6.5 kg ,więc mójeMTi pisze: No ale jak a napisał Gump, jego ma ciut inną specyfikację, co A - obniża cenę, B - proporcjonalnie do obniżonej ceny zwiększa masęA podejrzewam, że większy zysk był by, gdyby o tyle, o ile więcej ważą Gumpowe koła, ważyła rama, a koła pozostały takie, jak w tej specyfikacji za 18k.
Ja właśnie odstawiłem na "emeryturę" Rocesy Majestic 12, na których woziłem się rekreacyjnieChloru pisze: Ja gdzies w szafie mam jeszcze K2 Fatty na ktorych kiedyś śmigałem.
Zadam sakramentalne pytaniecitan pisze: Odebrałem prawo jazdy. Nówka, nieśmigana.
Mam nadzieję, że wraz z nowym dokumentem kasują się wszystkie punkty.![]()