Na razie boczne kółka, nie ma się co na głębokie wody za szybko puszczać.remek pisze: właśnie Citan, skoro już masz prawko, to chyba teraz umiesz zmieniać biegi?
Czy ciągle rowerek z bocznymi kółkami?
Masz tam coś u siebie - ten sam model, tylko staroć jakiś, ale też czarny (więc może nikt nie zauważy zmiany).Piter 35 pisze: Zadam sakramentalne pytanie Co ze skrzynią biegów , też odebrałeś nową
Dokładnie tak jest.Doxa pisze:Tak sobie myślę, oni w tym ZUS-ie chyba liczą na to, że większość podkuli ogonek i odejdzie z kwitkiem nie zawracając więcej gitary temu urzędu. A tu zonk
Znowu wyprawa do Łodzi się szykuje?vibowit pisze:Dokładnie tak jest.Doxa pisze:Tak sobie myślę, oni w tym ZUS-ie chyba liczą na to, że większość podkuli ogonek i odejdzie z kwitkiem nie zawracając więcej gitary temu urzędu. A tu zonk
Sprawa mojej mamy już po raz trzeci zaczyna się od początku. Tzn. sąd zlecił powtórzenie badań, opinii, itd., itd.
Prawie pewne jest, że ZUS się odwoła.Gump pisze:Dzięki kochani,trochę się ucieszyliśmy ,jednak z radością jeszcze poczekamy bo ZUS może się odwołać zobaczymy 12maja
jak to będzie .
o, u mnie to samo, czyli te w MY04 to jakieś padalce...remek pisze: celem wymiany radia na MY06 (mój CD strasznie skakał).
Ja mam MY01eMTi pisze:
o, u mnie to samo, czyli te w MY04 to jakieś padalce...![]()
eMTi, jak mi za blisko podchodzi taki delikwent to świecę mu stopami. Ja się dawna poruszam w większości 50kmh po mieście - nie chce mi się.eMTi pisze: ale do killowania lewą trzeba mieć jeszcze zakręty, a te nie są mocną stroną tych, którzy się proszą o skillowanie![]()
Rany, gdzie Ty dojechałeś? Do Trójmiasta??remek pisze: Ot choćby dzisiaj, zrobiłem sobie spacer Wiśnią dookoła miasta. Na obwodnicy 50kmh, patrzę na niebo, górki te sprawy. A tam wojna panie dookoła. Jakieś bejce, golfy. Myślałem, że mnie staranują.
mamy tu taki wynalazekKonto usunięte pisze: Rany, gdzie Ty dojechałeś? Do Trójmiasta??![]()