Powitanie
Re: Powitanie
Siemanko...ups, sorki to raczej u starszych braci... w każdym bądź razie witam wszystkich...
Witam, jestem Endriu z Łodzi, mam 20 lat i jeżdżę Subaru Libero V.1.
Znalazłem się na waszym forum przez przypadek ponieważ zostałem wczoraj zaczepiony na ulicy przez jednego z klubowiczów, który mnie serdecznie zapraszał na wasze forum i na spotkania klubowe. Owy klubowicz jechał srebrnym Legacy (oczywiście pozdrawiam) - może się ktoś przyzna kto to był??
Znalazłem się na waszym forum przez przypadek ponieważ zostałem wczoraj zaczepiony na ulicy przez jednego z klubowiczów, który mnie serdecznie zapraszał na wasze forum i na spotkania klubowe. Owy klubowicz jechał srebrnym Legacy (oczywiście pozdrawiam) - może się ktoś przyzna kto to był??
Witam wszystkich serdecznie. Za namową ojca i niedawnego instruktora(czyt. WiSa i burata) postanowiłem się zarejestrować. Zamiast od czasu do czasu czytać forum jako gość.
Krzysztof, póki co bez samochodu
Krzysztof, póki co bez samochodu

kos, tate kupi ,tylko nie daj się namówić na spadkowe paździerze ...typu jakoś złotopodobna plomba czy jakiś kosiarz lampek lotniskowych
o skodzie nie wspomnę ...
Witamy 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
kos, witaj i baw się dobrze
Sława Waszmości nieco wyprzedziła Jego Osobę...
PS1. Nastepne pokolenie nadciaga na TheForum... Oprócz "małżeńskiego" wątku o wynoszeniu śmieci przyda się niedługo rodzicielski, np. "Młody, skocz no po zapałki i piwo..."
PS2.

PS1. Nastepne pokolenie nadciaga na TheForum... Oprócz "małżeńskiego" wątku o wynoszeniu śmieci przyda się niedługo rodzicielski, np. "Młody, skocz no po zapałki i piwo..."
PS2.
O własnie, Fabia!!! 1.2! Dzięki za podsunięcie pomysłuKruszyn pisze: o skodzie nie wspomnę

Nawet nie próbuj, bo zabiorę Ci Yarka, a skoda zostanie TobieWiS pisze: PS2.O własnie, Fabia!!! 1.2! Dzięki za podsunięcie pomysłuKruszyn pisze: o skodzie nie wspomnę

WiS pisze: PS1. Nastepne pokolenie nadciaga na TheForum... Oprócz "małżeńskiego" wątku o wynoszeniu śmieci przyda się niedługo rodzicielski, np. "Młody, skocz no po zapałki i piwo..."
Działa to w dwie strony...można staremu nawrzucać ile się da i to na 'TY" bo w koncu to forum...

- WiS
- 6 gwiazdek
Phi, wtedy ją sprzedam (nie sztuka, Skody łatwo schodząkos pisze: zabiorę Ci Yarka, a skoda zostanie Tobie

Można, ale...Kruszyn pisze: można staremu nawrzucać ile się da
...się średnio opłacakos pisze: co się uda pożyczyć

WiS pisze: Można, ale...
kos napisał(a):co się uda pożyczyć
...się średnio opłaca![]()
"...tys prawda ..." jak mówił kwiczoł z pyzdrą

WiS pisze: i kupię SOBIE Subaru

Witaj kos i nie słuchaj tych pogróżek, skoro marzy o skodzie to nich sobie kupi ,a co , ważne aby spełnić choć część własnych marzeń

kos, witojcie fajny avatar
esilon,

esilon,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Witaj na Forumkos pisze: Witam wszystkich serdecznie. Za namową ojca i niedawnego instruktora(czyt. WiSa i burata) postanowiłem się zarejestrować. Zamiast od czasu do czasu czytać forum jako gość.
Krzysztof, póki co bez samochodu![]()

Bardzo Cię cenię za poczucie humoruWiS pisze: kupię SOBIE Subaru![]()

WiS, mam wkleić jeszcze raz to zdjęcie ze spotkania forumowego w Kielcach (w przyszłości
)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- WiS
- 6 gwiazdek
burat, nie wiem, czy zauważyłeś, ale ostatnio się intensywnie przerzucam ze Skody na Suzuki. Co oznacza, ze zapewne w końcu kupię...
...a nie, za łatwo by było, gdybym napisał.
Można ewentualnie ankietę zrobić
...a nie, za łatwo by było, gdybym napisał.
Można ewentualnie ankietę zrobić

witamy, witamy! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam wszystkich
kłaniam się nisko - marzenie spełnione subaru w garażu
kłaniam się nisko - marzenie spełnione subaru w garażu

OUTBACK 2,5 MY01 IMPREZA STI v2 MY96
http://pulakfotografik.blogspot.com/ kilka fotek zapraszam
http://www.maxmodels.pl/pablofotografik.html a tu kobiece piękno zaklęte w kilku klatkach (mam nadzieje, że to piękno ... )
http://pulakfotografik.blogspot.com/ kilka fotek zapraszam
http://www.maxmodels.pl/pablofotografik.html a tu kobiece piękno zaklęte w kilku klatkach (mam nadzieje, że to piękno ... )
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
sie macie ludzie 

- dirkdiggler
- 2 gwiazdki
- Auto: TypeR
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Heja, Mam na imię Filip i od kilku miesięcy jeżdżę białą turbowanną MY00. Mieszkam w Bydgoszczy. Witam serdecznie.
Trafiłem Tu z kropki. Do niedawna nie wiedziałem o istnieniu Tego forum, ale już wiem i sobie pasywnie czytuję.
Będzie bardziej aktywnie. Podoba mi się dził Moje Subaru i tam pewnie wkrótce wkroczę w pierwszej kolejności.
Trafiłem Tu z kropki. Do niedawna nie wiedziałem o istnieniu Tego forum, ale już wiem i sobie pasywnie czytuję.
Będzie bardziej aktywnie. Podoba mi się dził Moje Subaru i tam pewnie wkrótce wkroczę w pierwszej kolejności.