A Ty twierdzisz, że wielbłąd ma pięć nóg?leon pisze:Twierdzisz, że obecnie nie stosuje się filtrów paliwa ?
Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Samiec tak.Лукашэнка pisze:A Ty twierdzisz, że wielbłąd ma pięć nóg?leon pisze:Twierdzisz, że obecnie nie stosuje się filtrów paliwa ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: To dziwne, ale mam Subaru, nawet dwa
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 159 razy
Leon zburzę Twój świat - to jest chujleon pisze: A Ty twierdzisz, że wielbłąd ma pięć nóg?
Samiec tak.![]()
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
lukass pisze:Leon zburzę Twój świat - to jest chujleon pisze: A Ty twierdzisz, że wielbłąd ma pięć nóg?
Samiec tak.![]()
Wężykiem Jasiu, wężykiem.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja swojego czasu, jak jeździłem na Aprilii Pegaso(jeden gar 650 cm, jedna świeca) miałem problemy z odpaleniem na syfskich paliwach z syfskich stacji(jakieś 4 lata temu to było). Powiem tak - kiedyś patrze w przeźroczysty filterek paliwa, a tam do połowy jakaś zawiesina, od połowy benzyna... Więc filtr paliwa sie przydaje. Od tego czasu tylko shell czy orlen.
"Non homo sed vero mentula magna minax."
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Mój wujek zawsze tankował przez swój lejek,z gęstym sitkiem.Trochę to trwa bo paliwo się potrafi wzburzyć i przelać, trzeba wolniej lać.Mam taki lejek z dawnych czasów.Sam się dziwiłem ile syfu zbiera się w kanistrach,teraz to wyjątek jak człowiek korzysta z takich wynalazków. Filtr jest w mojej avensis, był w primerze, kia ceed.Poprzedni fokus,mondeo.Obecne chyba nie.
Pamietajmy o Wołyniu.
w autach z nowoczesnymi silnikami oznaczonymi 28i nadal jest, 108 zł kosztujegregski pisze: rezygnuje sie z filtrow paliwa w nowych autach...
rozumiem że jako opcja? sterowanie głosem, czujniki parkowania i podusia na kolana w standardzie, ale filtr paliwa jako opcja?esilon pisze: w autach z nowoczesnymi silnikami oznaczonymi 28i nadal jest, 108 zł kosztuje
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
busik, gdzie widzisz, że to opcja? Filtr paliwa tak jak filtr oleju się po prostu zmienia. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
sarkazmu w poście nie zauważył
koniec świata

koniec świata
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
busik, po obywatelu Wielkopolski na wstępie spodziewam się skąpstwa

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Przyznam, że ja też nie wyczułem sarkazmu. Bylem pewien, że Busik pisze na serioChloru pisze:busik, po obywatelu Wielkopolski na wstępie spodziewam się skąpstwa![]()
jak są auta dla dziada, to i muszą być auta dla baby
http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody ... Id,1594199
http://wideo.interia.pl/wizytowka-Mlody ... Id,1594199
Tzn. tankują raz, przed wyjechaniem z salonu i później na przeglądach?Лукашэнка pisze: Ma dwa 90-litrowe zbiorniki paliwa, żeby nie rozglądać się za często za stacjami paliw.
to co dziewczeta i chopaki? ustawiamy sie u Ala 29go jak nasypie, a jak nie to na jakies gnanie po lesie i ognicho ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
gregski, a nie mógłby to być następny weekend - 6 grudnia, albo później?
29 nie dam rady się wyrwać. W innych terminach jestem chętny.
29 nie dam rady się wyrwać. W innych terminach jestem chętny.
- Chloru
- 6 gwiazdek
gregski, 29.11 wydaje się być całkiem realny. Póżniej też może być ;)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja 29.11. na pewno nie.
Inne terminy niewykluczone, Yeti jeszcze nie chrzczony przez Ala, jest ryzyko że zacznie skrzypieć...
Inne terminy niewykluczone, Yeti jeszcze nie chrzczony przez Ala, jest ryzyko że zacznie skrzypieć...
gregski,
nie obawiasz się jechać na śnieg do Ala na oponach całorocznych?
Chętnie to zobaczę. Dlatego poczekajmy jeszcze trochę. Bo 29.11 to śniegu jeszcze nie będzie.
Może jakoś na przełomie roku, np. 3 stycznia?
Chętnie to zobaczę. Dlatego poczekajmy jeszcze trochę. Bo 29.11 to śniegu jeszcze nie będzie.
Może jakoś na przełomie roku, np. 3 stycznia?
Лукашэнка pisze: gregski,
zaczynam sie obawiac, szykujesz sie na nie ze szpikulcem?
no to trzeba sie wstrzymac i poczekac, az sypnie... obysmy sie tylko doczekali...
-
lukass
- 5 gwiazdek
Kupiłem dzisiaj auto naprawde dla dziada. Nawet taki z alzhaimerem zdąży sobie wszysko przypomnieć zanim sie rozpedzi do 80 km/h 
-
lukass
- 5 gwiazdek
Pudło ;)
Bardziej przyziemnie. Ale z tyłu to wejdzie balkonik do chodzenia i wózek inwalidzki i jeszcze będzie luźno
Bardziej przyziemnie. Ale z tyłu to wejdzie balkonik do chodzenia i wózek inwalidzki i jeszcze będzie luźno