a skoro tylu jest twardzieli co chce spac w samochodach, to może zamiast dodatkowej kwatery jakas pałatke rozłozymy ???
Off the beaten track
Re: Off the beaten track
jak sie gospodyni zgodzi na wpięcie ( za opłata zapewne
) , to myjke cisnieniowa mógłym jakoś skobminować,
a skoro tylu jest twardzieli co chce spac w samochodach, to może zamiast dodatkowej kwatery jakas pałatke rozłozymy ???
esilon pisze: myjke cisnieniowa mógłym jakoś skobminować
Gut ajdia!
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
n-ta zasada prawdziwego off-roadowca - po kazdym blocku but w podloge i niech sila odsrodkowa popracujerrosiak pisze:Tak naprawdę przejechaliśmy tylko przez jedną kałużę, ale błoto natychmiast poprzysychało do felg i nie dało się później jechać więcej niż 80 kmh, nie sposób było utrzymać kierownicę .
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Niestety tym razem metoda się nie sprawdziłaOlleo pisze:n-ta zasada prawdziwego off-roadowca - po kazdym blocku but w podloge i niech sila odsrodkowa popracujerrosiak pisze:Tak naprawdę przejechaliśmy tylko przez jedną kałużę, ale błoto natychmiast poprzysychało do felg i nie dało się później jechać więcej niż 80 kmh, nie sposób było utrzymać kierownicę .
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Jestem po konsultacji telefonicznej w sprawie organizacji takiej dość sporawej juz grupki samochodów z p. Wojciechem Bednarczykiem - załozycielem i szefem Klubu http://www.polskioffroad.com/index.htm,
będziemy testowali nowośc - pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka, wogóle sporo cennych wskazówek bezinteresownie mi przekazał, jak bede miał chwile i otrzymam pewna płytkę CD to napiszę więcej
Pan W. Bednarczyk specjalizuje sie w woj świętokrzyskim, więc na pewno z jego porad skorzystamy
dodam, że w zeszłym roku uczestniczyłem jako pilot w rajdzie Toyoty i właśnie WB był organizatorem, było rewelacyjnie
będziemy testowali nowośc - pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka, wogóle sporo cennych wskazówek bezinteresownie mi przekazał, jak bede miał chwile i otrzymam pewna płytkę CD to napiszę więcej
Pan W. Bednarczyk specjalizuje sie w woj świętokrzyskim, więc na pewno z jego porad skorzystamy
dodam, że w zeszłym roku uczestniczyłem jako pilot w rajdzie Toyoty i właśnie WB był organizatorem, było rewelacyjnie
Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, o 11:52 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oł jes :)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Byleby była przejezdna Foresterem/OBK bez uszkodzenia samochoduesilon pisze: pomysł na trasę autostwa p. Bednarczyka,
No, zasadniczo, to jest to założenie wstępne całej imprezy, czyż nie?
Kruca esilon, jesli to jest ta plytka, o ktorej mysle, to skombinuj wszystkie 3esilon pisze:Jestem po konsultacji telefonicznej w sprawie organizacji takiej dość sporawej juz grupki samochodów z p. Wojciechem Bednarczykiem - załozycielem i szefem Klubu http://www.polskioffroad.com/index.htm,
Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, o 12:41 przez Olleo, łącznie zmieniany 1 raz.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
So What! pisze: Byleby była przejezdna Foresterem/OBK bez uszkodzenia samochodu
to Wy nie przyjezdżacie Wrangrelami
trasa będzie git
Ciekawe czy CRV da radę 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Zajebista ekipa się szykuje. A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam
Jak SoWas nas zabiera to my Michał może u tylca zalegniemy. No i dodam że bardzo ładna zieleń może być
Jak SoWas nas zabiera to my Michał może u tylca zalegniemy. No i dodam że bardzo ładna zieleń może być
Dzięki za propozycję. Z całą symapatią dla Ciebie, Syrenki i Szkodnika, skorzystamy z propozycji Damazia - sądzę, że taka podróż będzie dla Was i dla nas wincy komfortowadevlin pisze:zofija pisze: Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym, chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz? devlin? lecę tak alfabetycznie ale może jakiś inny ochotnik?![]()
Jak się zmieścicie obok Szkodnika, to z przyjemnością :)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
No wreszcieniuniek pisze: A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam
Ale najpierw trzeba przeczytać wątek od deski do deski.So What! pisze:No wreszcieniuniek pisze: A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tamZaglądnij tutaj: http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=9
To do zobaczenia za 2 dni.
czarne jest piękne...
Awansowałem na kronikarza.So What! pisze:vibowit, napisz streszczenie
czarne jest piękne...
niuniek pisze: Zajebista ekipa się szykuje. A tak btw że jestem tutaj nowy to gdzie mam sie przywitać, przedstawić i takie tam![]()
Nareszcie! Witamy :)
A biorąc różne takie tam okoliczności jak np. to że będziemy jechać z W-wy w sobotę rano, nie da się przesunąc startu z bazy np. na 11:00 - 11:15, żebyśmy nie musieli wyruszać w nocyesilon pisze:Piter 35, cos koło 4 będziesz musiał wyjechać, może przyjedź w piątek ?,
biorąc pod uwagę rózne takietam okoliczności najlepiej gdybyśmy ok 10.15 wyruszyli z bazy
A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy
zofija, posłużę się cytatem jarmaja z innego wątkuzofija pisze:A biorąc różne takie tam okoliczności jak np. to że będziemy jechać z W-wy w sobotę rano, nie da się przesunąc startu z bazy np. na 11:00 - 11:15, żebyśmy nie musieli wyruszać w nocy![]()
![]()
Dla mnie 7:00 - 7:30 to noc jeszcze jest
A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy
jarmaj pisze:A Ci z Warszwy to zawsze tacy marudni?
czarne jest piękne...
Z Wrocka bardziej 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
OK, czyli jaki jest plan? Wyjazd z bazy sobota 10:00? Czas londyński oczywiście?
Esilon, czy to podłączenie do myjki jest na szybkozłączkę?
Rany, jaka impreza będzie
Po prostu Kreskowe Kultowe Ksiuty Terenowe (TM)
Zabrać kogoś z Warszawy?
Esilon, czy to podłączenie do myjki jest na szybkozłączkę?
Rany, jaka impreza będzie
HA! Okazalo sie, ze kumpel ma te wersje 3CD. Szukam kogos, kto ma na 3DVD (rozdzielczosc ekstrapolowana, wiec bez rewelacji, ale przynajmniej w PNG, wiec bezstratnie).Olleo pisze:Kruca esilon, jesli to jest ta plytka, o ktorej mysle, to skombinuj wszystkie 3Wezme laptoka i sie przepali
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zofija pisze: A wstać trzeba wtedy ok 6:00 a to już zupełnie sam środek nocy
"Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Śniadanie jem na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę."