COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Kontynuując wątek: małe wideo dla tych, którzy chcieliby się zapoznać z twórczością jedynego na świecie pierdunisty, Mr Methane (oglądacie na własne życzenie :))):
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ofn8-3SWd8M
r.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ofn8-3SWd8M
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
<Pablo> jaki jest twoj ulubiony bohater z gier komputerowych?
<Karol> dlugi klocek z tetrisa

<Karol> dlugi klocek z tetrisa

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mocne wozy dziś w nagłówku "kreski". Jeden nawet przypomina mojego turbodziadka
.

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
Firma Radość! W naszej trumnie jak żywy!
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
Ciekawe co sobie pomyśleli
Link: http://www.milanos.pl/vid-10957-Fachowa ... owa-2.html
i coś co uzależnia
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qDydS2ag ... re=related
i jeszcze pare kawałów:
W zatłoczonym do granic możliwoości pociągu, w przedziale, wstaje facet i mówi:
- Proszę państwa, jest bardzo niezręczna sytuacja. Nie jestem w stanie przepchać się do ubikacji i po prostu zaraz sie zes..am w gacie.
Na to ktoś mówi:
- No cóż, skoro jest taka sytuacja, to ja mam tutaj reklamówkę. Mógłby pan zrobić to do niej. My się odwrócimy, a potem się jakoś to wyrzuci przez okno.
Gość postanowił skorzystać z propozycji. Rozłożył reklamówkę na podłodze, zaczął rozpinać spodnie. Jeden z pasażerów w tym czasie, trochę dla odwrócenia uwagi,wyjął papierosa i próbuje go zapalić. A na to facet, kucając z już ściągniętymi spodniami, mówi:
- Przepraszam pana bardzo, ale to jest przedział dla niepalących.
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni.
Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła.
Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi:
- Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się dzieje.
Wchodzi do szafy. W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem:
- Kochanie cóż za wspaniała szafa. I otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka:
- Wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.
Mąż wraca z polowania i zastaje swoją żone z kochankiem.
Wk**wiony , wyciąga strzelbę i celuje kochankowi w jaja.
Przestraszony kochanek wyskakuje z łożka i krzyczy:
-Proszę cię daj mi jakieś szanse
Zdradzony Mąż myśli przez chwile wciąż celując w jego genitalia.
-Dobra ... Rozhuśtaj je
Przychodzi do domu zmęczony, spocony facet po całym dniu pracy na budowie bierze butelkę mineralnej i pije do dna. Po chwili ściąga spodnie i wali sobie konia. Kończy walić konia siada na fotelu, wyciąga z kieszeni papierosa bez filtra i mówi:
" to lubię - szampan, dziwki i cygara !"
Mama i jej syn Jasio wracają do domu, w pewnym momencie Jasio zauważył idącą po chodniku bardzo otyłą kobietę.
- Mamo patrz, ta pani jest jeszcze grubsza od ciebie!
Mama Jasia słysząc te słowa zaczęła okropnie płakać, synek widząc to próbuje ją pocieszyć.
- Nie płacz mamusiu, żartowałem, przecież wszyscy wiedzą, że to ty jesteś najgrubsza
Wsiada nabombowany facet z półlitrówką w łapie do autobusu podmiejskiego. Przy wejściu kierowca go haltuje i mówi:
- A ty gościu gdzie? A za bilet?
Typek podnosi flachę, przechyla większego łyka i mówi:
- Za bilet!!!
Leży murzynka na porodówce i rodzi przez szybę patrzy jej mąż wielki murzyn,nagle urodziło się białe.murzyn się wk**wił i wali w szybę
-zabiję cię suko za tą zdradę!
przerażona murzynka prosi lekarza
-panie doktorze proszę wytłumaczyć mojemu mężowi żę zdaża się raz na milion przypadków że urodzi się białe,ja go naprawde nie zdradziłam,a on mnie zaj**ije
-ale jak ja prostemu chłopu wytłumacze zasady genetyki,to zawiła i skomplikowana wiedza
-proszę niech pan chociaż sprobuje.
lekarz wyszedł do rozwścieczonego murzyna i pyta
-jak robił to pan z żoną to całował pan żone w usta?
-tak całowałem
-a ręke na pępku pan trzymał?
-tak
a palec w d**ie?
-nie
-a to tędy dostało sie światło!

Link: http://www.milanos.pl/vid-10957-Fachowa ... owa-2.html
i coś co uzależnia
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qDydS2ag ... re=related
i jeszcze pare kawałów:
W zatłoczonym do granic możliwoości pociągu, w przedziale, wstaje facet i mówi:
- Proszę państwa, jest bardzo niezręczna sytuacja. Nie jestem w stanie przepchać się do ubikacji i po prostu zaraz sie zes..am w gacie.
Na to ktoś mówi:
- No cóż, skoro jest taka sytuacja, to ja mam tutaj reklamówkę. Mógłby pan zrobić to do niej. My się odwrócimy, a potem się jakoś to wyrzuci przez okno.
Gość postanowił skorzystać z propozycji. Rozłożył reklamówkę na podłodze, zaczął rozpinać spodnie. Jeden z pasażerów w tym czasie, trochę dla odwrócenia uwagi,wyjął papierosa i próbuje go zapalić. A na to facet, kucając z już ściągniętymi spodniami, mówi:
- Przepraszam pana bardzo, ale to jest przedział dla niepalących.
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni.
Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła.
Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi:
- Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się dzieje.
Wchodzi do szafy. W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem:
- Kochanie cóż za wspaniała szafa. I otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka:
- Wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.
Mąż wraca z polowania i zastaje swoją żone z kochankiem.
Wk**wiony , wyciąga strzelbę i celuje kochankowi w jaja.
Przestraszony kochanek wyskakuje z łożka i krzyczy:
-Proszę cię daj mi jakieś szanse
Zdradzony Mąż myśli przez chwile wciąż celując w jego genitalia.
-Dobra ... Rozhuśtaj je

Przychodzi do domu zmęczony, spocony facet po całym dniu pracy na budowie bierze butelkę mineralnej i pije do dna. Po chwili ściąga spodnie i wali sobie konia. Kończy walić konia siada na fotelu, wyciąga z kieszeni papierosa bez filtra i mówi:
" to lubię - szampan, dziwki i cygara !"
Mama i jej syn Jasio wracają do domu, w pewnym momencie Jasio zauważył idącą po chodniku bardzo otyłą kobietę.
- Mamo patrz, ta pani jest jeszcze grubsza od ciebie!
Mama Jasia słysząc te słowa zaczęła okropnie płakać, synek widząc to próbuje ją pocieszyć.
- Nie płacz mamusiu, żartowałem, przecież wszyscy wiedzą, że to ty jesteś najgrubsza

Wsiada nabombowany facet z półlitrówką w łapie do autobusu podmiejskiego. Przy wejściu kierowca go haltuje i mówi:
- A ty gościu gdzie? A za bilet?
Typek podnosi flachę, przechyla większego łyka i mówi:
- Za bilet!!!
Leży murzynka na porodówce i rodzi przez szybę patrzy jej mąż wielki murzyn,nagle urodziło się białe.murzyn się wk**wił i wali w szybę
-zabiję cię suko za tą zdradę!
przerażona murzynka prosi lekarza
-panie doktorze proszę wytłumaczyć mojemu mężowi żę zdaża się raz na milion przypadków że urodzi się białe,ja go naprawde nie zdradziłam,a on mnie zaj**ije
-ale jak ja prostemu chłopu wytłumacze zasady genetyki,to zawiła i skomplikowana wiedza
-proszę niech pan chociaż sprobuje.
lekarz wyszedł do rozwścieczonego murzyna i pyta
-jak robił to pan z żoną to całował pan żone w usta?
-tak całowałem
-a ręke na pępku pan trzymał?
-tak
a palec w d**ie?
-nie
-a to tędy dostało sie światło!
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2010, o 22:07 przez Rav, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

139 / 16 nuda
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
zaraz wyjdzie, że kolejne 3 strony to będą posty z wynikami i się okaże, że jednak przy współzawodnictwie to nie jest takie nudne 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Uratujcie 20 dziewczynek i będzie szczęśliwe zakończenie ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
197/20 i faktycznie warto.ky pisze:Uratujcie 20 dziewczynek i będzie szczęśliwe zakończenie ;)
r.
Koniecznie doczekajcie do końca napisów na końcu

a nie mówiłem, że zaczną się zawody? 

A tak świątecznie smacznego.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, Ty brutalu! 

Świąteczny króliczek.

ten stary koń Lucek dalej mógł kpić 

O! Coś dla mnie, żeby tradycji stało się zadość i żebyky pisze: http://otomoto.pl/kawasaki-gpz-500-50-1 ... 98152.html