sądzisz, że _każdy_ Polak by sobie lepiej poradził? bo ja myślę, że nie bałdzoeMTi pisze: Dlaczego? Bo zawsze miał GPS, a dali mu mapę... I przyznał się, że w ogóle nie umiał z niej korzystać Ach Ci amerykanie....
Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
lol.... ale z piapierowego notatnika z adresami potrafię korzystać 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
remek, ale ja nie mówię o czytaniu jakiejś skomplikowanej mapy, tylko o planie miasta i najzwyczajniejszym odnalezieniu ulicy docelowej oraz bieżącej pozycji... nic więcej 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a jakie długie numery były 50 lat temu i jak się dzwoniło?FUX pisze: eMTi, a ile numerów telefonów lub adresów mailowych pamiętasz?![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pamiętam jeszcze telefony na korbkę z mojego dzieciństwa. Kręciło się korbą, zgłaszała się pani na centrali i prosiło się o połączenie. Ech jak to dawno byłoinquiz pisze:a jakie długie numery były 50 lat temu i jak się dzwoniło?FUX pisze: eMTi, a ile numerów telefonów lub adresów mailowych pamiętasz?![]()
Znam osobiście takiego co musiał gipeesa kupić by gdziekolwiek dojechać.remek pisze:sądzisz, że _każdy_ Polak by sobie lepiej poradził? bo ja myślę, że nie bałdzoeMTi pisze: Dlaczego? Bo zawsze miał GPS, a dali mu mapę... I przyznał się, że w ogóle nie umiał z niej korzystać Ach Ci amerykanie....
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja z mojego dzieciństwa to pamiętam, że do najbliższego telefonu trzeba było iść 4km najprzyjemniej było zimąKonto usunięte pisze: Pamiętam jeszcze telefony na korbkę z mojego dzieciństwa. Kręciło się korbą, zgłaszała się pani na centrali i prosiło się o połączenie. Ech jak to dawno było
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Junior zdobył w końcu srebrny medal na trzecich zawodach Judo.
Trzy walki wygrane, jedna przegrana. 8)
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
gratki!!! A jak już zdobędzie wszystko, co ma do zdobycia w judo, to potem może MMA i walka z pudzianem?
Gratulacje jeszcze raz, młody daje radę!
Gratulacje dla młodegohogi pisze: unior zdobył w końcu srebrny medal na trzecich zawodach Judo.![]()
![]()
To pewnie po Tatusiu
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
po raz pierwszy zostałem wujkiem!!! 
eMTi, gratuluję to sobie teraz musisz awatara zmienić np.:

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Ciekawe, co napiszesz, jak się ożenisz lub zostaniesz ojcem...eMTi pisze:po raz pierwszy zostałem wujkiem!!!
Dolce far niente 
FUX pisze: Ciekawe, co napiszesz, jak się ożenisz lub zostaniesz ojcem...![]()
Pewnie ,że urodziło mu się trzecie dziecko
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
to już nie tak dalekoFUX pisze: Ciekawe, co napiszesz, jak się ożenisz
Kruszyn pisze: Pewnie ,że urodziło mu się trzecie dziecko
z cyklu drobne radości: zmiksowany kefir z truskawkami 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Już za chwileczkę, już za momencik piłkarskie święto zacznie się kręcić. 
czarne jest piękne...
vibek, czy ty aby urlopu na ten mudial sobie nie wziąłeśvibowit pisze:Już za chwileczkę, już za momencik piłkarskie święto zacznie się kręcić.
No co Ty? Mecze najfajniej ogląda się z kumplami z pracy.damaz pisze:vibek, czy ty aby urlopu na ten mudial sobie nie wziąłeś![]()
czarne jest piękne...
ahaaa....
właśnie zajrzałem do tematu budowlanego, więc rozumiem doskonale.
niechęć powrotu na łono rodziny.
podesłać śpiwór?

właśnie zajrzałem do tematu budowlanego, więc rozumiem doskonale.
niechęć powrotu na łono rodziny.
podesłać śpiwór?
klimatyzacji 
łeeeee tam mundial jakiś, 24 Le Mans rusza w weekend

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Urodziwej hostessy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
albo trzech