Podpisuje się obiema rękami.jarmaj pisze:Z góry uprasza się wszystkich o nie przenoszenie tutaj przypadkiem jakiejś gównoburzy z kropki.
Dla przypomnienia nowym forumowiczom - te forum założone zostało przez weteranów kropkowych, którzy pewnego dnia uznali, że tamtejsze zasady im nie odpowiadają i nie chcą tam przebywać.
W związku z tym nikogo tu nie obchodzi co na tamtym forum się dzieje. I z pewnością nikt nie życzy tu sobie czytać kto tam kogo nie lubi i za co.
Z tematami kropkowymi idźcie sobie na kropke.
Raport dobowy,czyli 24h o wszystkim i o niczym;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Re: Raport dobowy,czyli 24h o wszystkim i o niczym;)
To jest bardzo dobra rada i proponowałbym się do niej zastosować.jarmaj pisze: Z góry uprasza się wszystkich o nie przenoszenie tutaj przypadkiem jakiejś gównoburzy z kropki.

Nie trzeba nam tutaj psucia klimatów,przez dziwne interpretacje i branie do siebie przez kogoś,naszych uwag czy żartów.

Rozsądny człowiek stara się omijać błoto,żeby się czasem nim nie uwalać.
Pomądrzyłem się,to teraz czas poważne zajęcia.

Ja jednak życzyłbym sobie wiedzieć, dlaczego mnie Szczur75 straszy na PW tym bardziej, że na kropkę nie zaglądałem od bardzo długiego czasu.jarmaj pisze: z pewnością nikt nie życzy tu sobie czytać kto tam kogo nie lubi i za co.
W skrócie:
Szczur75 zgłosił post http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p450402
Nie doszukałem się szkalowania w nim nikogo z imienia, nazwiska czy nawet nicka, więc zamknąłem zgłoszenie.
I teraz mnie Szczur75 straszy. Nie to żebym się bał, już niejedno dziecko neostrady tak robiło wcześniej. Po prostu jestem ciekaw -- za co tym razem.
a ja przyklepuje młotkiemKonto usunięte pisze:Podpisuje się obiema rękami.jarmaj pisze:Z góry uprasza się wszystkich o nie przenoszenie tutaj przypadkiem jakiejś gównoburzy z kropki.
Dla przypomnienia nowym forumowiczom - te forum założone zostało przez weteranów kropkowych, którzy pewnego dnia uznali, że tamtejsze zasady im nie odpowiadają i nie chcą tam przebywać.
W związku z tym nikogo tu nie obchodzi co na tamtym forum się dzieje. I z pewnością nikt nie życzy tu sobie czytać kto tam kogo nie lubi i za co.
Z tematami kropkowymi idźcie sobie na kropke.
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
szamot pisze:ale będzie jadka![]()

czy chodziło Ci o jatkę?

- stach22
- 6 gwiazdek
Mówimy TO forum,nie TE forum.jarmaj pisze: te forum.
Strasznie jestem na to uczulony

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
stach22 pisze:Strasznie jestem na to uczulony
Przywykniesz. Albo będziesz wiecznie cierpiał.

- stach22
- 6 gwiazdek
Akurat,teraz będziesz się pilnowałjarmaj pisze:stach22 pisze:Strasznie jestem na to uczulony
Przywykniesz. Albo będziesz wiecznie cierpiał.

- stach22
- 6 gwiazdek
Podświadomiejarmaj pisze:Nie mam zamiaru.

Spróbujemy sytuację naświetlić na PW ,ale to przez osoby zainteresowane.Nastąpi to pewnie wieczorem.Bergen pisze: Po prostu jestem ciekaw -- za co tym razem.

Ten wątek,ani pewnie żaden inny,nie jest właściwym miejscem do upubliczniania pewnych zdarzeń.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Może gość poczuł, że to o nim mowa? Ja np. często tak mam, że jak ktos napisze "ty głupku", to się zastanawiam, czy to o mnie. Ale żeby od razu reklamować i się przyznawać do własnej głupoty - tego staram się nie robićBergen pisze:Szczur75 zgłosił post http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p450402
Nie doszukałem się szkalowania w nim nikogo z imienia, nazwiska czy nawet nicka, więc zamknąłem zgłoszenie.
I teraz mnie Szczur75 straszy. Nie to żebym się bał, już nie jedno dziecko neostrady tak robiło wcześniej. Po prostu jestem ciekaw -- za co tym razem.

Na takie i inne rzeczy,to szamot ma odpowiednie środki na zbyciu. 

Uprawy maku,bez specjalnych zezwoleń,są zakazane prawnie. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A ja dziś przejechałem się Outlanderem PHEV. Wyszedłem przerażony. Jeśli tak ma wyglądać przyszłość motoryzacji, to ja nie chcę jej dożyć. Po pierwsze bez 500 - stronicowej instrukcji obsługi w ręce nie da się tego prowadzić, po drugie nie wiadomo czy jedzie czy nie jedzie, bo nic nie słychać, po trzecie nie wiadomo czy przyspieszy, a jeśli tak to kiedy i jak będzie przyspieszał, bo zależy to od tego, czy/kiedy włączy się silnik spalinowy. Hamuje się przede wszystkim machając łopatkami w kierownicy, które normalnie służą do zmiany biegu. Ale tu nie ma co zmieniać, bo nie ma skrzyni biegów. Całkiem jak w tramwaju. I nie ma mowy, żeby cokolwiek poprzełączać w czasie jazdy, nawet jak się już ma tę 500-stronicową instrukcję w głowie, bo przycisków od groma i do tego jeszcze poukrywane w jakiś dziwnych miejscach. I za to wszystko chcą 200 tysięcy ...
Generalnie poczułem się jak na planie filmu SF. Czyli kompletnie nie na swoim miejscu ...
Generalnie poczułem się jak na planie filmu SF. Czyli kompletnie nie na swoim miejscu ...
a co to za szatański skrót ?Konto usunięte pisze: A ja dziś przejechałem się Outlanderem PHEV

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
cybel pisze:Uprawy maku,bez specjalnych zezwoleń,są zakazane prawnie.
Nie wiem o kogo chodzi, ale i tak ani mi się śniszamot pisze:Konto usunięte, będzie się mógł wykazać

PHEV czyli plug in czyli elektryczny z silnikiem spalinowym, który to silnik ładuje nie moc na koła a silnik elektryczny.szamot pisze:a co to za szatański skrót ?Konto usunięte pisze: A ja dziś przejechałem się Outlanderem PHEV
młotkiem nic nie naprawisz, zdecydowanie nie dla mnieKonto usunięte pisze: PHEV czyli plug in czyli elektryczny z silnikiem spalinowym, który to silnik ładuje nie moc na koła a silnik elektryczny.

- stach22
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,co Cie podkusiło wsiadać w ten traolejbus???? 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A elektrycznych nie masz?szamot pisze:młotkiem nic nie naprawisz, zdecydowanie nie dla mnieKonto usunięte pisze: PHEV czyli plug in czyli elektryczny z silnikiem spalinowym, który to silnik ładuje nie moc na koła a silnik elektryczny.

A stał, to wsiadłem i sobie pojeździłemstach22 pisze:Konto usunięte,co Cie podkusiło wsiadać w ten traolejbus????

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Czy jak bedzie stał GieTek to tez moge wsiąść i se pojeździć , Konto usunięte ?