Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Karton kasztelana niepasteryzowanego do lodówki włożyłem 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-10 i klasyfikacja punktowa zaczęła niebezpiecznie szybko zbliżać się do 0. 

citan, no bez jaj... Kogo jak kogo, ale Ciebie bym o punkty nie podejrzewał
Chyba, że notorycznie źle parkowałeś 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No, właśnie tak było, tak jak napisałeśeMTi pisze: Chyba, że notorycznie źle parkowałeś

Dziś odebrałem nowe dokumenty
Stare, które kilku "miłych młodzieńców" mi skubnęło razem z portfelem, nie odnalazły się... Teraz tylko czekać na korespondencję od jakiejś instytucji kredytowej (a bardziej lichwiarskiej) 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, jeśli pamiętasz numery dokumentów, zastrzeż je w jakimkolwiek banku. Wydaje mi się, że zostanie to przesłane do innych banków.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Zgłosiłem w urzędzie kradzież (więc są w systemie). A będąc na posterunku by powiadomić o tej "przygodzie" , zapytałem funkcjonariusza właśnie o to zabezpieczenie w banku, to się tylko delikatnie roześmiał... Stwierdzając równocześnie, że to działa tylko na banki a nie na instytucje parabankowe jak provident itp (kredyt w 15 minut, wymagany tylko dowód, brak innych formalności, robią to "po znajomości na słupa" i dzielą się kaską). Innymi słowy to będzie skuteczne zabezpieczenie jak się nic nie będzie działo, gdy jednak ktoś sobie coś weźmie na nasz koszt to tylko analiza grafologiczna itd.liwit pisze:Barthol, jeśli pamiętasz numery dokumentów, zastrzeż je w jakimkolwiek banku. Wydaje mi się, że zostanie to przesłane do innych banków.
No i taka ciekawostka, za wypełnienie druku i wklepanie do systemu bankowego numeru pesel oraz serii dowodu osobistego, pani z okienka bankowego pobiera drobne 35 złotych

No to paręęęęęęęęęęęęęęęęe kubików piasku pod slepaka będziecie musieli nayspać...
Na Sulistrowice to mi to nie wygląda...
Biała?
Na Sulistrowice to mi to nie wygląda...
Biała?
Dolce far niente 

wygląda fajnie, zwłaszcza że chyba sąsiadów brak a jak jakiś jest to schowany za drzewami
. Powodzenia w budowie :)

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
TąpadłaFUX pisze: Na Sulistrowice to mi to nie wygląda...
sąsiedzi są, ale w bezpiecznych odległościach i rokują pozytywnieBarthol pisze: sąsiadów brak
no zasuwają pięknierrosiak pisze: j33mbo, to teraz dobrej ekipy tylko potrzebujesz
oj tam, oj tamKonto usunięte pisze: j33mbo, z jednej strony gratuluję, z drugiej - szczerze współczuję

wojtek, no gratki wielkie... póki ziemia jeszcze na działce, to możesz jakieś ofrołdy zorganizować dla forkomaniaków 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam Gteka 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: wojtek, no gratki wielkie... póki ziemia jeszcze na działce, to możesz jakieś ofrołdy zorganizować dla forkomaniaków![]()
Lepiej tor szutrowy dla Imprez.

MAZI pisze: Mam Gteka![]()
Fajnie, ale ja nie rozumiem zamiany WRXa na GTeka.
bo miał być dyszel na trasy, ale serce ostatecznie podyktowało co innego.. A poza tym WRX MAZI, był z lekka zmaltretowany (przynajmniej buda), więc zmiana nie taka złaWitek pisze: Fajnie, ale ja nie rozumiem zamiany WRXa na GTeka.

MAZI, niech się dobrze sprawuje 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ojj tak... teraz jest w warsztacie i juz wszystko wiadomo... czesci zamowione ....
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
czyli? Coś, o czym wiedziałeś przed zakupem?MAZI pisze: juz wszystko wiadomo...
a więc dziś o godz. 14.20 na świat przyszedł przyszły fan Subaru
4050g. wagi 58 cm długości wszyscy zdrowi i cali nawet tacie się udało 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

nooooooooooooooooooooooooo wreszcie!!!
GRATULACJE!!
Chyba ciur spóźniony? Miejmy nadzieję, że nie wejdzie mu to w krew... Ciałko słuszne, po tatusiu