Dość popularne to stwierdzenieBarthol pisze: od jutra reżim
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Ale "od poniedziałku" popularniejszeBergen pisze:Dość popularne to stwierdzenieBarthol pisze: od jutra reżim
najważniejsze to postanowić sobie i tego się trzymać, mi udało się zbić w ten sposób 30 kilo :).... a skoro raz już się udało... to teraz też może osiągnę sukces i zjadę o te 4-5 kilo w dół :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
od 3 lat trzymam wagę na poziomie 72-74Bergen pisze:A potem znów do góry... Jak na porządne jojo przystało![]()
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
I to jest b. dobry argument.Barthol pisze: że nie miałbym się w co ubrać
U mnie po diecie bez jojo.
Dolce far niente 
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Kurde a ja schudłem z 64 do 62 kg apetyt mam straszny i zajadam się lodami ,golonką i piję zimne piwko Leżajsk
ale wracam do formy i w miesiącu lipcu przekręciłem 1800km noga zaczyna podawać i wycieniowany jestem nabrałem nawet ochoty
na jakiś wyścig pokręcę jeszcze w sierpniu i pewnie się wybiorę we wrześniu na jakieś ściganko.
ale wracam do formy i w miesiącu lipcu przekręciłem 1800km noga zaczyna podawać i wycieniowany jestem nabrałem nawet ochoty
na jakiś wyścig pokręcę jeszcze w sierpniu i pewnie się wybiorę we wrześniu na jakieś ściganko.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Przecie herbata z cukrem przestaje smakować jak herbata? No chyba że Lipton, temu nic nie jest w stanie zaszkodzić ;))Barthol pisze: niestosowanie cukru (0 tolerancji nawet dla herbaty) i![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Nie ma to jak przeziębienie w środku lata 
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tamiflu na to podobno działarrosiak pisze:Nie ma to jak przeziębienie w środku lata
- rrosiak
- 6 gwiazdek
minimus pisze: rrosiak, przynajmniej dobrze że nie w szpitalu
Raczej tak, ale chyba spanie na szpitalnej podłodze jest nieco lepsze od zapchanego nosa...
Konto usunięte pisze: Tamiflu na to podobno działa
Biorę antybiotyk, więc nie będę z wynalazkami kombinował.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
chodziło mi o to jakbyś się tydzień czy dwa wcześniej rozchorował...rrosiak pisze: Raczej tak, ale chyba spanie na szpitalnej podłodze jest nieco lepsze od zapchanego nosa...
rrosiak, Ty lepiej powiedz, co ze szkodnikiem... Wszystko juz ok?
pozdr
pozdr
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
A dziękuję, wszystko w porządkueMTi pisze:rrosiak, Ty lepiej powiedz, co ze szkodnikiem... Wszystko juz ok?
pozdr
http://www.sport.pl/moto/1,64997,691508 ... torze.htmlByły kartingowy mistrz Europy Thomas Knopper zginął podczas wyścigu w niemieckim Dettenheim. Holender miał zaledwie 19 lat. To kolejny tragiczny wypadek w sportach motorowych w ostatnim okresie.
Nie to, żebym wcześniej wiedział kim jest Thomas Knopper, ale kurde, czy takie przypadki (nie mam słowa) muszą zdarzać się tak często. Wolałbym oglądać go za kilka lat w F1.
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Dostałem wczoraj mandat 100 zł i 5 punktów na swoim podwórku za jazdę pod prąd. Mam dojazd do siebie drogą jednokierunkowa i faktycznie często skracam sobie jadąc ok. 100m. pod prąd oczywiście nigdy nikomu nie zajeżdżam i jak widzę ruch z przeciwka to grzecznie czekam aż przejedzie; poza tym 2 domy na krzyż to ruch prawie żaden ale jakiemuś życzliwemu sąsiadowi się nie podobało
szkoda tylko że nie miał odwagi mi tego powiedzieć. A policjanci okazali się robotami a nie ludźmi.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Policjanci są teraz tak szkoleni żadnych emocji , w zeszłym roku zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki na przedniej
szybie
nieźle się przy odbiorze w Wydziale Komunikacji uśmiali jak im powiedziałem za co odebrano mój dokument.
szybie
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ooo to ja muszę nakleić moją. Bo mam ale z numerem rej...Fido.Gump pisze: w zeszłym roku zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki na przedniej
rrosiak pisze: A dziękuję, wszystko w porządkuW piątek zostały zdjęte szwy, rana zagoiła się jak na psie
![]()
A nie mówiliśmy? SUPER! Pozdrów go! Twardziel z niego
Gump pisze: Policjanci są teraz tak szkoleni żadnych emocji
A myśleliście, że pomysł na Robocopa skąd się wziął? Toż to wizja Nostradamusa i już widać zmiany do dążenia w tym kierunku
Vibek naklejaj swoją, bo też Ci się może trafićGump pisze: w zeszłym roku zabrali mi dowód rejestracyjny za brak naklejki na przedniej
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Grzegorz, współczuję, Ci policjanci lekko przesadzili, widziałam tę drogę do Ciebie.
A tak przy okazji, jak ktoś szuka spokojnego i miłego miejsca blisko Wrocławia, to bardzo polecam domek do wynajęcia u Grzegorza
A tak przy okazji, jak ktoś szuka spokojnego i miłego miejsca blisko Wrocławia, to bardzo polecam domek do wynajęcia u Grzegorza
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Dziwisz się? Łatwa kasa wpadła i mieliby odpuścić? Minimum wysiłku, maksimum efektu.Grzegorz pisze: A policjanci okazali się robotami a nie ludźmi.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.