fabziq, planujesz jakieś inne wzory? Skody, Ople, Porsche, MB?

zawsze powtarzam, jak się trolluje "na odwal się" to nie brnąćChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, bardzo prosto - wysilone silniki statystycznie częściej się psują niż te mniej wysilone.Tak samo dobrze zaprojektowane silniki psują się rzadziej niż te źle zaprojektowane. Łatwiej zaprojektować i zbudować mniej wysilony silnik. A nigdzie nie pisałem o trzech, sam sobie dopowiedziałeś.
mało kto z naszego grona jak rozumiem. No tak to jest, ile my się znamy lat. Zrzygać się można tymi plejadamiKonto usunięte pisze: A tak BTW, to ciekawe jest, że mało kto ostatnio na serio rozważa nowe subaru
Konto usunięte pisze: A tak BTW, to ciekawe jest, że mało kto ostatnio na serio rozważa nowe subaru
fabziq, planujesz jakieś inne wzory? Skody, Ople, Porsche, MB?
Chloru, Chyba zaczynem Cię coraz lepiej rozumiećAlan, Alan, Alan! pisze: mało kto z naszego grona jak rozumiem. No tak to jest, ile my się znamy lat. Zrzygać się można tymi plejadami Moje następne to może amerykańskie lub lex... chociaż pewno będzie subaru, bo jak sobie pomyślę, o wykastrowanym napędzie to brrrr
Klora? no, raz jechał subarufabziq pisze: Chloru, Chyba zaczynem Cię coraz lepiej rozumieć
Alan, Alan, Alan! pisze: zawsze powtarzam, jak się trolluje "na odwal się" to nie brnąć
fabziq pisze: Lada niva - asfalt zrywa...
Alan, Alan, Alan! pisze: Klora? no, raz jechał subaru![]()
ojojChloru pisze: To nie brnij. Nigdzie nie pisałem o 3 autach, sam sobie dopowiedziałeś i odebrałeś to zdecydowanie zbyt osobiście.
miesiąc zastanawiałeś się czy 10 letni wolny ssak to auto dla Ciebie? Nawet Łukaszenka by się ogarnął szybciejChloru pisze: Wyobraź sobie, że przez miesiąc jeździłem codziennie. Na koniec nie kupiłem
To forum odkrywa przede mną coraz więcej tajemnicAlan, Alan, Alan! pisze:Klora? no, raz jechał subarufabziq pisze: Chloru, Chyba zaczynem Cię coraz lepiej rozumieć
Chloru pisze: Zajebiste Biorę bluzę! Proponuję z tej samej serii "Następnym razem przyjadę Kamazem!"
fabziq pisze: Quo Vadis, biznesie ?![]()
Ciekawe, czy jeżdżą tam SubaruChloru pisze: Pewnie na San Escobar
Kupilbym Sti. Naprawdę. Ale ma TEN silnik. A miałem już takiKonto usunięte pisze:A tak BTW, to ciekawe jest, że mało kto ostatnio na serio rozważa nowe subaru
:
e tam, wystarczy dobra zniżka na oliwę i odrobina cierpliwości co 150 km przy sprawdzaniu stanu. Dobrze na charakter robi.esilon pisze: Kupilbym Sti. Naprawdę. Ale ma TEN silnik. A miałem już taki
Chloru nie ma z Tobą łatwego życia widzęAlan, Alan, Alan! pisze:InSTIgnie jeżdżą![]()
spoko, odgryzie się, że wożę bańkę oleju albo pukpukfabziq pisze: Chloru nie ma z Tobą łatwego życia widzę
Haha już nawet nie próbowałem o tym wspominaćBilex pisze:A gość chciał tylko bluzy sprzedać...
Znamy takich... najpierw bluzę, potem do kompletu garaż, i ani się obejrzysz, jak jeździsz SkodąBilex pisze:A gość chciał tylko bluzy sprzedać...
Badanie rynku też było w planachfabziq pisze:Haha już nawet nie próbowałem o tym wspominaćBilex pisze:A gość chciał tylko bluzy sprzedać...
Przejrzałeś mnie... I cały misterny plan w pizduWiS pisze:Znamy takich... najpierw bluzę, potem do kompletu garaż, i ani się obejrzysz, jak jeździsz Skodą
No właśnie zbadałem... i jestem przerażony efektamiesilon pisze: Badanie rynku też było w planach![]()