No pyta jaki model , ile kuniuf , jaka skrzyneczka i czy klimka jestmichal pisze: Co bliżej?

No pyta jaki model , ile kuniuf , jaka skrzyneczka i czy klimka jestmichal pisze: Co bliżej?
I poświata, off kors...Piter 35 pisze:No pyta jaki model , ile kuniuf , jaka skrzyneczka i czy klimka jestmichal pisze: Co bliżej?
A po co Michałowi KLamka jak On i tak trzęsie miastemKonto usunięte pisze: Chyba KLAMKA
No wiesz, jeden trzy z szybkim wałkiem, klimka jest jak siem sziby otfożyPiter 35 pisze:No pyta jaki model , ile kuniuf , jaka skrzyneczka i czy klimka jestmichal pisze: Co bliżej?
No nie - aftomat to jest jedyna rzecz, której mi w rzeczonym pojeździe zdecydowanie brakniePiter 35 pisze:A short Shift jest![]()
![]()
a drzwi w tym Twoim też będą sie tak fajnie podnosić ?FUX pisze:Z marką, to już nie za bardzo; ja już zerkam gdzie indziej i niczego z FHI nie kupię...
Nie widzę takiej szansy.Konto usunięte pisze:Co ja mam zrobić, jest szansa na fajnego Forka MY 2011?
Uwiódł Cię dyskretny aromat mazutu? ;)michal pisze: coraz bardziej staję się fanem motoryzacji spod znaku hakenkrojca
Też, bardziej nieświszczące szyby powyżej 130 kph, sterowanie brandzlomatami z kierownika, tempomaty, blututy, dobre audio z fabryki, porządne lampy, lustro w fotochromie itp itd ;)ky pisze:Uwiódł Cię dyskretny aromat mazutu? ;)michal pisze: coraz bardziej staję się fanem motoryzacji spod znaku hakenkrojca
r.
Gadżeciarzmichal pisze: sterowanie brandzlomatami z kierownika, tempomaty, blututy, dobre audio z fabryki, porządne lampy, lustro w fotochromie itp itd ;)
Możesz uprawiać wraz ze swym autem tuffing? ;)))michal pisze: blututy
nie, ale jest fajny seryjny zestaw głośnomówiący z wybieraniem z kierownika... tuffing był zawsze zarezerwowany wyłącznie dla Jonaszkaky pisze:Możesz uprawiać wraz ze swym autem tuffing? ;)))michal pisze: blututy
r.
Tam od razu Abarth... ;) To był Abarth:WiS pisze:stary, dobry, dostępny od dawna Abarth
To takie odświeżone 147 GTA. Śliczne auto, ale nie aż takie znowu hardkorowe.WiS pisze:Btw., jak już, to ja bym zaczekał parę miesięcy na MiTo GTA
No, niezupełnie...vibowit pisze: To takie odświeżone 147 GTA.
240 koni przy wadze ok. 1t, profi szpera i zawias oraz 6 sek. do setki - to mało hardkoru?vibowit pisze: nie aż takie znowu hardkorowe.
Ja słyszałem, że "kryzys" zabił MiTo GTA.WiS pisze: Btw., jak już, to ja bym zaczekał parę miesięcy na MiTo GTA![]()