zwariowales? na polibudzie?EterycznyŻołądź pisze: Ta, praktyczną, na ćwiczeniach grupowych.![]()

zwariowales? na polibudzie?EterycznyŻołądź pisze: Ta, praktyczną, na ćwiczeniach grupowych.![]()
EterycznyŻołądź pisze: Np. 2 studentów na przeszło 100 osób na roku.![]()
WRC fan pisze: Pedagogika społeczno-opiekuńcza - 125 osób na roku w tym 5 chłopa![]()
EterycznyŻołądź pisze: Spałeś na matmie czy co?![]()
EterycznyŻołądź pisze: w przyszłości żonie nie wytłumaczysz, że idziesz na te studia dla jej dobra![]()
Poczekaj. W wieku remka:WRC fan pisze: Nie mam zamiaru tam wracać![]()
remek pisze: WiS napisał(a):Coś pamiętam![]()
Ja niestety nie i coraz bardziej mnie to wkurza. Chyba na stare lata pojde do szkoly![]()
A co, złe studentki?EterycznyŻołądź pisze: KULu
remek, nie martw się, jak szef jest wypoczęty to od razu pracownikom sie lepiej pracujeremek pisze: Ide spac, bo mnie jutro Szef strzeli jak znowu przywleke cialo na 10. A 2 tygodnie byl na urlopie, wiadomo, ze szuka ofiar
esilon pisze: remek, nie martw się, jak szef jest wypoczęty to od razu pracownikom sie lepiej pracuje![]()
remek, gigantyczne kondolencje. Co to za ludzie?remek pisze: W zyciu Moj z urlopu potrafi codzien dzwonic: Remek, bo tak siedze na plazy i mysle, moze zrob to i to
Grzesiek_67 pisze:remek, gigantyczne kondolencje. Co to za ludzie?remek pisze: W zyciu Moj z urlopu potrafi codzien dzwonic: Remek, bo tak siedze na plazy i mysle, moze zrob to i to
niePyzo pisze: cos mi sie wydaje ze korporacja...
remek pisze: W zyciu Moj z urlopu potrafi codzien dzwonic: Remek, bo tak siedze na plazy i mysle, moze zrob to i to
No a po urlopie przechodzi tajfun, ja mam obcykane, nie wylaze z biura
no to wyrazy współczucia niech przyjmie małzonka twaRzeznik pisze: Mam 61 dni urlopu i zapewne odbiorę ekwiwalnet przy zmianie pracy
Jak jadę na urlop i pracuję to mam umowę z szefem, że ten czas nie jest liczony jako urlop, więc małżonka trochę narzeka, ale nie jest źleesilon pisze:no to wyrazy współczucia niech przyjmie małzonka twaRzeznik pisze: Mam 61 dni urlopu i zapewne odbiorę ekwiwalnet przy zmianie pracy
No chyba, że ktoś się dorobił takich kokosów, że może zostać rentieremdamaz pisze: na tzw. bezpłatną.
Póki co wiodę tryb życia podręcznikowego zawałowca. W ostateczności udarowca. Więc to "całe życie" wcale nie takie długie mi się zapowiada...Rzeznik pisze:Barbie nie smuć sie i nie płacz, masz jeszcze całe życie, żeby zostać rentierką, a może wygrasz w totka