No nie do końca: http://www.mopsik.pl/esilon pisze: mopsik raczej pasuje
![]()

esilon pisze: z siedzibą we Wrocławiu![]()
j33mbo pisze: od Wrocławia proszę się odstosunkować
a rzeczy z magazynu za darmo rozdają...Piter 35 pisze: To rozumiem ,że 4t bankrutujetak pisali w pudelku.pl
![]()
A teraz to rozumiem czemu Citan ciągle zawraca głowę Azraelowi o jakimś zawieszeniemBarthol pisze: a rzeczy z magazynu za darmo rozdają...
I tak się rodzi plotkaPiter 35 pisze:Dobra dobra wróćmy do tematu![]()
To rozumiem ,że 4t bankrutujetak pisali w pudelku.pl
Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO KoperPiter 35 pisze:Dobra dobra wróćmy do tematu![]()
To rozumiem ,że 4t bankrutuje![]()
Ty wieszjarmaj pisze: Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO Koper
Przez tą restauracjęPiter 35 pisze:Ty wieszjarmaj pisze: Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO Koper,że też to słyszałem
No co, zakochałem się w SS jak zobaczyłem u jarmaja jak się auto prowadzi - wiem, że upraszczam, ale Tein ma chyba duży udział w tym - a po drogach, po których jeżdżę powinien dać radę. A 3900 zł bez upustów, to już jest kwota, którą można rozważyć, jak trzeba będzie amorki zmieniać... tylko teraz kombinuję jak uzasadnić wymianę amorów, może jak bym podjechał do ASO i "dał w łapę", żeby podpisali świstek, że wymiana konieczna...Piter 35 pisze: teraz to rozumiem czemu Citan ciągle zawraca głowę Azraelowi o jakimś zawieszeniem
W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .citan pisze: teraz kombinuję jak uzasadnić wymianę amorów, może jak bym podjechał do ASO i "dał w łapę", żeby podpisali świstek, że wymiana konieczna...
Gorzej, jakby musiał jej oddać kluczePiter 35 pisze: W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .![]()
Jak z tym bezpiecznikiem od AWD w automatach.So What! pisze:Gorzej, jakby musiał jej oddać kluczePiter 35 pisze: W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .![]()
OkGrzesiek_67 pisze:Tasior_Miedziak,
poczkaj, poczkaj, może w poniedziałek będę mógł coś więcej powiedzieć.
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
zofija pisze: A może pozwolimy się wypowiedzieć Dżankowi?
Jak będzie chciał, to sam się nam pochwali![]()
"[...] Serwis będzie dalej działał pod marką 4Turbo.pl, przy pełnym wsparciu, zachowaniu dostępności części oraz technologii zapewnianej przez 4Turbo.pl. [...]"Konto usunięte pisze:Jaki jest aktualny status serwisu w Mysiadle i jego związki z 4t? Bo widziałem fakturę z "nowego" serwisu i tam ani słowa o 4turbo. Czy nowy właściciel oznacza zupełne odcięcie się od źródeł, czy też jakieś powiązania nadal będą?