No nie do końca: http://www.mopsik.pl/esilon pisze: mopsik raczej pasuje
![]()
Dżanek odchodzi z 4Turbo
Re: Dżanek odchodzi z 4Turbo
vicu, nie
Miejski Oddział Przeciwników Subaru i Kolesiowstwa
z siedzibą we Wrocławiu
Miejski Oddział Przeciwników Subaru i Kolesiowstwa
z siedzibą we Wrocławiu
esilon pisze: z siedzibą we Wrocławiu![]()
od Wrocławia proszę się odstosunkować
nie dość, że nie mamy porządnego klubu koszykówki, stadion na Euro pewnie nam zabiorą, w związku z czym obwodnicy pewnie też nie dokończą, zapanuje pandemia świńskiej grypy, itd
j33mbo pisze: od Wrocławia proszę się odstosunkować
ale macie jedyną, wyjątkową i nadzwyczajną marudzącą księżniczkę o męskim imieniu wraz ze świętym mopsem wróóóóóć skorpionem
Dobra dobra wróćmy do tematu
To rozumiem ,że 4t bankrutuje
tak pisali w pudelku.pl 
To rozumiem ,że 4t bankrutuje
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a rzeczy z magazynu za darmo rozdają...Piter 35 pisze: To rozumiem ,że 4t bankrutujetak pisali w pudelku.pl
![]()
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
A teraz to rozumiem czemu Citan ciągle zawraca głowę Azraelowi o jakimś zawieszeniemBarthol pisze: a rzeczy z magazynu za darmo rozdają...
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
I tak się rodzi plotkaPiter 35 pisze:Dobra dobra wróćmy do tematu![]()
To rozumiem ,że 4t bankrutujetak pisali w pudelku.pl
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO KoperPiter 35 pisze:Dobra dobra wróćmy do tematu![]()
To rozumiem ,że 4t bankrutuje![]()
Ty wieszjarmaj pisze: Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO Koper
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Przez tą restauracjęPiter 35 pisze:Ty wieszjarmaj pisze: Ja słyszałem, że ma zostać wykupione przez ASO Koper,że też to słyszałem
No co, zakochałem się w SS jak zobaczyłem u jarmaja jak się auto prowadzi - wiem, że upraszczam, ale Tein ma chyba duży udział w tym - a po drogach, po których jeżdżę powinien dać radę. A 3900 zł bez upustów, to już jest kwota, którą można rozważyć, jak trzeba będzie amorki zmieniać... tylko teraz kombinuję jak uzasadnić wymianę amorów, może jak bym podjechał do ASO i "dał w łapę", żeby podpisali świstek, że wymiana konieczna...Piter 35 pisze: teraz to rozumiem czemu Citan ciągle zawraca głowę Azraelowi o jakimś zawieszeniem
W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .citan pisze: teraz kombinuję jak uzasadnić wymianę amorów, może jak bym podjechał do ASO i "dał w łapę", żeby podpisali świstek, że wymiana konieczna...
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Gorzej, jakby musiał jej oddać kluczePiter 35 pisze: W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .![]()
Jak z tym bezpiecznikiem od AWD w automatach.So What! pisze:Gorzej, jakby musiał jej oddać kluczePiter 35 pisze: W łapę to Ty dostaniesz klucze od Narzeczonej( wyprowadzka ) jak się o tym przekręcie dowie .![]()
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dobra, czy ktos wie co sie z Dżankiem dzieje? Wszak miesiac juz minal...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Tasior_Miedziak,
poczkaj, poczkaj, może w poniedziałek będę mógł coś więcej powiedzieć.
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
A może pozwolimy się wypowiedzieć Dżankowi?
Jak będzie chciał, to sam się nam pochwali
Jak będzie chciał, to sam się nam pochwali
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
OkGrzesiek_67 pisze:Tasior_Miedziak,
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
zofija pisze: A może pozwolimy się wypowiedzieć Dżankowi?
Jak będzie chciał, to sam się nam pochwali![]()
Zosiu, z największą przyjemnością posłuchałbym Jasia. Szkopuł tylko w tym, że ciszą ogromną z Jego strony wieje. Oczywiście zero pretensji z tego powodu. Umawiałem się z Janem, że za około miesiąc się zdzwonimy i oczywiście za Jego zgodą, przekażę jakieś info. Tyle.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jaki jest aktualny status serwisu w Mysiadle i jego związki z 4t? Bo widziałem fakturę z "nowego" serwisu i tam ani słowa o 4turbo. Czy nowy właściciel oznacza zupełne odcięcie się od źródeł, czy też jakieś powiązania nadal będą?
"[...] Serwis będzie dalej działał pod marką 4Turbo.pl, przy pełnym wsparciu, zachowaniu dostępności części oraz technologii zapewnianej przez 4Turbo.pl. [...]"Konto usunięte pisze:Jaki jest aktualny status serwisu w Mysiadle i jego związki z 4t? Bo widziałem fakturę z "nowego" serwisu i tam ani słowa o 4turbo. Czy nowy właściciel oznacza zupełne odcięcie się od źródeł, czy też jakieś powiązania nadal będą?
cytując fragment komunikatu ze strony: http://www.4turbo.pl/index.php/site/node,show,185
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Dokładnie tak jak napisał Barthol. Kwestie samej spółki która wystawia faktury są jakoś tam w toku i wiem że będzie jeszcze jedna zmiana w tej kwestii. Zarówno ekipa 4T jak i nowi właściciele wraz z ich pracownikami staramy się żeby serwis działał coraz lepiej i z tego co widzę tak właśnie się dzieje.