Auto jest całkiem estetyczne, 198 KM z diesla 2.2 daje radę, a po trzech latach wszystkie ewentualne niedoróbki już na pewno wyjdą na jaw...
Zresztą co się martwić na zapas...
za 3 lata zmieni się na tym rynku całkiem sporo.

Ale mówimy o autach produkowanych aktualnie.gootek pisze: za 3 lata zmieni się na tym rynku całkiem sporo.
Oglądałem - fajny. Muszę się przejechać.gootek pisze: Kia Sorento MY 2010, to jeszcze Ci zostaną 4 lata na gwarancji.
Auto jest całkiem estetyczne, 198 KM z diesla 2.2 daje radę
Jeszcze nieNiedźwiedź pisze: A widziałeś Focusy z pourywanymi tylnymi kołami?
No, będzie np. obowiązkowe seryjne ESP...gootek pisze: za 3 lata zmieni się na tym rynku całkiem sporo.
WRC fan pisze: Azrael, ale tak samo z siebie kółko odpadło temu Focusu ? ;>
gootek pisze: Auto jest całkiem estetyczne, 198 KM z diesla 2.2 daje radę,
Gdyby go radykalnie odelżyć i poprawić aerodynamikę, zmienić zawias, skrzynię, przełożenia dyfra...Chloru pisze: Autobus miejski też też ma 300 KM...
WiS pisze: Gdyby go radykalnie odelżyć i poprawić aerodynamikę, zmienić zawias, skrzynię, przełożenia dyfra...![]()
I też pomimo braku napędu na cztery łapy, przynajmniej permanentnegoFUX pisze: (...) który jest wewnątrz przepiękny, pomimo braku napędu na 4 łapy, (...)
Sądzę, że Autor wątku także....
Niedźwiedź pisze: Nie lubię samochodów innych niż japońskie
Konto usunięte pisze: Niedźwiedź, sprawa jest bardzo prosta
1. Idziesz do salonu i znajdujesz kupującego
2. Zobowiązujesz go do składania Ci comiesięcznych raportów z użytkowania auta
3. Za trzy lata odkupujesz od niego wymarzoną zabawkę
Odmieni Ci się...Niedźwiedź pisze: Nie lubię samochodów innych niż japońskie
FUX pisze: Kiedyś myślałem, że Toyota jest The Best, a tu g...
Właśnie się odmieniło na japońskie. W rodzinie zawsze były japońce, później, "niemce" i inne - france, hople, odi. Odkąd sam decyduję czym jeżdżę - japońskie.FUX pisze: Odmieni Ci się...
w sumie to trochę żałuję, że się nie znam na samochodach/nie trafiłem na to forum wcześniej i kupiłem tego "kasztana", ale z drugiej strony tak prosto w twarzFUX pisze: Niestety życie lubi platać figle i FHI pokazało te kaszany, które oglądamy na naszych ulicach.
A szto w etom panimat'?FUX pisze: nie panimaju...
Bo była, póki ją robiono w Japonii i póki wszystkie modele były dwa-trzy lata testowane na buddystach, animistach i hinduistach, zanim trafiły na sprzedaż do świata białych chrześcijan.FUX pisze: Kiedyś myślałem, że Toyota jest The Best, a tu g...
Co oznacza, że jako kolejne auto kupi zapewne...esilon pisze: WiS to przynajmniej porusza sie tylko pomiędzy subaru i skodą jeźdżąc suzuki i toyotą
Dlatego, że lubisz żółte - czy są jakieś inne powody? Bo lat temu kilka(naście) faktycznie japońskie odróżniały się od reszty kilkoma fajnymi cechami. Dziś - przestały. Jak już, to podobne cechy (bezpretensjonalność, solidną mechanikę i kiepskie plastiki) prezentuje dzisiaj Korea...Niedźwiedź pisze: Odkąd sam decyduję czym jeżdżę - japońskie.
Chloru,Chloru pisze:gootek pisze: Auto jest całkiem estetyczne, 198 KM z diesla 2.2 daje radę,
Wątek ma w tytule "co szybszego". Autobus miejski też też ma 300 KM...