Zbyt silna ekipa tu sie zebrala ... to forum badzie istniec mraaaaauuu
Czy to forum powoli umiera?
Re: Czy to forum powoli umiera?
... biorac pod uwage , ze 18-nascie godzin w ciagu doby spie ... to i tak Was sledze  

- Interceptor
 - 3 gwiazdki
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Bedzie bedzie, za fajnie tu jestkocur pisze: Zbyt silna ekipa tu sie zebrala ... to forum badzie istniec mraaaaauuu
Wiekszosc z nas pracuje, napisal interceptor. 
Tak, to jest roznica z tamtym forum. Tam o wiele wiecej mlodziezy. Mogacej tluc posty non stop.
Stad wolanie: Elektryczny, tys uczaca sie mlodzieza, pisz.

Tak, to jest roznica z tamtym forum. Tam o wiele wiecej mlodziezy. Mogacej tluc posty non stop.
Stad wolanie: Elektryczny, tys uczaca sie mlodzieza, pisz.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
To jest (nadal) bardzo sympatyczny trup... 

Jakoś nie widzę związku między ilością postów, a jakością miejsca. Chyba nie jestem zwolennikiem tezy Lenina o "ilości przechodzącej w jakość" i Bogu dzięki nie ma konieczności zaspokojenia oczekiwań reklamodawców czy "centrali" co do ilości wejść na Forum.
Jak ktoś chce coś ciekawego napisać, to ja z przyjemnością czytam. Jeżeli nie - to nie.
Jeżeli dla jakiegoś Forum ilość postów jest wartością nadrzędną, a spadek "wejść" i odpływ forumowiczów powoduje panikę i hiper aktywność moderatorów piszących po 30 postów dziennie, to mnie to tylko rozbawia...

Jakoś nie widzę związku między ilością postów, a jakością miejsca. Chyba nie jestem zwolennikiem tezy Lenina o "ilości przechodzącej w jakość" i Bogu dzięki nie ma konieczności zaspokojenia oczekiwań reklamodawców czy "centrali" co do ilości wejść na Forum.
Jak ktoś chce coś ciekawego napisać, to ja z przyjemnością czytam. Jeżeli nie - to nie.
Jeżeli dla jakiegoś Forum ilość postów jest wartością nadrzędną, a spadek "wejść" i odpływ forumowiczów powoduje panikę i hiper aktywność moderatorów piszących po 30 postów dziennie, to mnie to tylko rozbawia...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Fakt. Popatrzcie, ilu jest dziesięciotysięczników i lepiejGal pisze: powoduje panikę i hiper aktywność moderatorów piszących po 30 postów dziennie
Dolce far niente 
Ech.
Ledwo człowiek na trzy tygodnie zniknie, a już dzielą skórę na niedźwiedziu...

Ledwo człowiek na trzy tygodnie zniknie, a już dzielą skórę na niedźwiedziu...
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Co to za absencjadevlin pisze:Ech.
Ledwo człowiek na trzy tygodnie zniknie:mrgreen:
Dolce far niente 
Mam dobre alibi  

http://wwojnar.com/
szczeguły; migiem waćpandevlin pisze:Mam dobre alibi![]()
Dolce far niente 
Gal pisze: To jest (nadal) bardzo sympatyczny trup...![]()
Jarek ! Takich autorów czytaj to nie popadniesz w zwątpienie
A ode mnie: od kiedy tamto forum zaczęło być tłumem nie mogłem tam znaleźć dla siebie miejsca. Ja lubię jak jest kameralnie i przytulnie
- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

Moge Ci zrobic prywatne podforumLouCyphre pisze: Ja lubię jak jest kameralnie i przytulnie
remek,  dawaj.
"Kącik samotnych serc" poproszę.

"Kącik samotnych serc" poproszę.
czarne jest piękne...
kogoś trzeba przytulić?  

A jarmaj założył wątek, zasiał ferment i uciekł

A jarmaj założył wątek, zasiał ferment i uciekł
- Interceptor
 - 3 gwiazdki
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

barbie oferujesz przytulanie na zamowienie?barbie pisze:kogoś trzeba przytulić?:
Możesz.radekk pisze:A ja, ja też mogę

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
						http://www.greatpe.pl
Ty brutaluhogi pisze:Możesz.![]()
I dlatego mnie Barbie przytuliła, a Ciebie nie
Dobrze, że o tej porze sam jestem w biurze i nikt nie widział jak czyszczę ekran po salwie śmiechu.