Wszystko jest pod kontrolą. Poczekajmy tylko do końca ankietyPiter 35 pisze: Jako poprawne politycznie Forum zadam pytanieKtóry lub Która to głosuje na JK
![]()
Posypią się Bany![]()

Wszystko jest pod kontrolą. Poczekajmy tylko do końca ankietyPiter 35 pisze: Jako poprawne politycznie Forum zadam pytanieKtóry lub Która to głosuje na JK
![]()
Posypią się Bany![]()
jesteś pewien, że nie na odwrót?Piter 35 pisze: Jako poprawne politycznie Forum zadam pytanieKtóry lub Która to głosuje na JK
![]()
Posypią się Bany![]()
widzisz i tu cytując pewną książkę tam bohater powiedział: "Jak się nie będą ciebie bali to się będą z ciebie śmiali"Grzesiek_67 pisze: Jarka się trochę boją
burat pisze: "Jak się nie będą ciebie bali to się będą z ciebie śmiali"
Ale najgorszy jest ten stan, kiedy komuś się wydaje, że się jego boją, podczas kiedy się z niego śmieją.burat pisze: "Jak się nie będą ciebie bali to się będą z ciebie śmiali"![]()
Często zresztą ten ktoś o tym nie wie. Tłum doradców potrafi skutecznie zablokować dopływ informacji ze świata zewnętrznego.ky pisze: Ale najgorszy jest ten stan, kiedy komuś się wydaje, że się jego boją, podczas kiedy się z niego śmieją.
Każdy ma takiego Nostradamusa na jakiego sobie zasłużył.Arno pisze:Z wywiadu z Palikotem ONET.pl
Twarzą lewicy jest dzisiaj Napieralski, a nie Kwaśniewski czy Cimoszewicz. Dzisiaj nikt z PO nie powinien mówić źle o Napieralskim, bo to szkodzi Komorowskiemu. Jeśli Kaczyński zostałby prezydentem, to pierwsze, co zrobi, to obali z Napieralskim i Pawlakiem rząd Tuska.
Tak, ale moze mec racje niestety.vibowit pisze:Każdy ma takiego Nostradamusa na jakiego sobie zasłużył.Arno pisze:Z wywiadu z Palikotem ONET.pl
Twarzą lewicy jest dzisiaj Napieralski, a nie Kwaśniewski czy Cimoszewicz. Dzisiaj nikt z PO nie powinien mówić źle o Napieralskim, bo to szkodzi Komorowskiemu. Jeśli Kaczyński zostałby prezydentem, to pierwsze, co zrobi, to obali z Napieralskim i Pawlakiem rząd Tuska.
Może i może.Arno pisze:Tak, ale moze mec racje niestety.
leon pisze:Nawet taka fotka była, jak nielot bez makijażu jest.Piter 35 pisze:Tak się właśnie zastanawialiśmy z Żoną czy Kaczyński gdyby żył w okresie powiedzmy za Czasów hitlera czy On by nas nie poprowadził w takie szaleństwo jak zbawca wielkiej rzeszy
Piter 35 pisze: Oglądając tera właśnie wypowiedź J.Kurskiego , który przegrał sprawę ale jednak nie zamierza przeprosić - Agory ( nie ma znaczenia dla mnie kogo ) to mnie szlak trafia , a wyrok prawomocny . No skandal , koleś nie respektuje wyroku , dla mnie powinien stracić mandat posła , hołota dorwała się do władzy
Nie no, może my też przestańmy respektować prawo
No coś ty. Wyrok został wyegzekwowany. To jest najważniejsze. Z rzeczywistym problemem mielibyśmy do czynienia wtedy, gdyby nie było możliwości jego egzekucji, a więc w sytuacji, gdyby wyrok pozostał tylko "na papierze". Odgrażanie się Kurskiego, że odwoła się do Strasburga traktuję wyłącznie jako wyraz bezsilności z jego strony.Piter 35 pisze: gzyp1, w nosie mam ten samochód , bulwersujące jest to iż ten człowiek ignoruje prawomocne wyroki![]()
Gdzie jest ten człowiek który tak miłuje praworządnośćJ.K
Powinien go szybciutko do porządku sprowadzić
Takie działania prowokują do działań anarchistycznych![]()
Ale Kurski sam powinien zamieścić to sprostowanie a nie ,że ktoś inny za niego to wykonujeSo What! pisze:
No coś ty. Wyrok został wyegzekwowany. To jest najważniejsze.
Nikt mu nie broni ale wpierw powinien się dostosować do wyroku a później skarż się do STR... a i czekać na wygranąSo What! pisze: Odgrażanie się Kurskiego, że odwoła się do Strasburga traktuję wyłącznie jako wyraz bezsilności z jego strony.
Ależ on tylko na tym dodatkowo straci i to sporo. Licytuje się za ułamek wartości przedmiotu licytacji. Z uzyskanej ceny pokrywa się egzekwowaną kwotę i, niemałe przecież, koszty komornicze (w tym koszty sporządzenia opinii przez biegłego, ustalającego wartość przedmiotu licytacji). Jeżeli jakaś kasa jeszcze zostanie, to zwrócą ją dłużnikowi. Dla mnie to jest sukces, że nikt się szczekającym Kurskim nie przejął. Widziałem wypowiedź Kurskiego w mediach, wyglądał żałośnie, tak cudownie bezradnie.Piter 35 pisze:
Ale Kurski sam powinien zamieścić to sprostowanie a nie ,że ktoś inny za niego to wykonuje
Bo On wielki Pan Europoseł nie ZGADZA się z prawomocnym wyrokiemNo qurwa mać to nie jest byle pijaczek z pod sklepu tylko człowiek który ma być wzorem
Dla mnie to bulwersujące , i w ogóle nie pocieszające ,że jakieś gówniane padło na czterech kołach mu zlicytowali![]()
Dziwi mnie tylko, że od Kurskiego oczekiwałeś innych, jak rozumiem wyższych, standardów. Czy on kiedykolwiek okazał się człowiekiem na poziomie?Piter 35 pisze: Tylko mnie się wydaje iż nie tędy drogaOd takiej osoby wymaga się jednak innych standardów
A On po prostu ma wszystko w D
Mnie to po prostu rozwala na łopatkijest to tragiczny przykład poziomu Polskich salonów politycznych
![]()