Pełna zgoda. Po cichu zakładam, że moją kolejną Octavią diesel będzie Lex IS 220dky pisze: Myślę że lepszych Toyot to jednak trzeba szukać wśród tych literką L na masce.

Pełna zgoda. Po cichu zakładam, że moją kolejną Octavią diesel będzie Lex IS 220dky pisze: Myślę że lepszych Toyot to jednak trzeba szukać wśród tych literką L na masce.
U mnie także i miejsca pod dostatkiem.Arno pisze: Nic nie trzeszczy.
Stary IS miał coś na podobieństwo cyferblatu zegarka. Przyzwoitego.Chloru pisze: sam design w starszych ISach był bardzo ciekawy aczkolwiek lekko nieczytelny.
FUX pisze: Stary IS miał coś na podobieństwo cyferblatu zegarka. Przyzwoitego.
Większe modele L mialy taki, jak corolka.
Mistral pisze:
Ale ok, miejmy nadzieję, że Toyota nie popsuje tak Subaru w przyszłóści, jak zrobiła to teraz ze swoimi autami.
Ja już praktycznie dziecka nie wożę, a gdy kiedyś kupię Lexusa, to ewentualnie będę woził z tyłu co najwyżej wnuki. Zakładam, że nieduże - no chyba, ze i one zdążą wyrosnąć, ale to ich problem, że się nie załapią na taaaaką brykę.Arno pisze: uwaga na wysokie dzieci, bo z tylu NISKO.
Fajne to było. Nowsze niestety zegary mają takie zwyczajniejsze, tzn. te optitrony znane (mniej-więcej) ze zwykłych Toyot. Bez podniecenia. I to mnie własnie powstrzymuje przed kupnem Lexa - no bo płaci człowiek za coś, w końcu, nie?FUX pisze: Stary IS miał coś na podobieństwo cyferblatu zegarka. Przyzwoitego.
damaz pisze: ale to za znaczek
damaz pisze: I to mnie własnie powstrzymuje przed kupnem Lexa
Zawsze można trochę więcej niż 155 koników -> http://www.streetfire.net/video/first-o ... _48248.htmky pisze:Ale trzeba taką sztukę znaleźć. Te 155KM, czy ile on tam ma, też wystarczy. Oczywiście takiemu IS-owi musi towarzyszyć założenie, że masz jeszcze coś na weekend. :)
r.
ky pisze: Witusiu, coś Ci się cytaty popieprzyły.
Dziwne, że tylko Tobie.Witek pisze: forum jest popsute?
takie założenia były od początku. To forum jest zepsute. Z reszta i tak je zamkniemy.Witek pisze: Remek, czemu forum jest popsute?
Kiedy ? Bo chciałbym później coś napisać.remek pisze:... To forum jest zepsute. Z reszta i tak je zamkniemy.
No wreszcieremek pisze: To forum jest zepsute. Z reszta i tak je zamkniemy.