vibowit pisze:
nie dźwięk w iPodzie jest najważniejszy.
Nie? A ciekawe co
Bo ja tu widzę taką przemycaną przez Ciebie ideę przewodnią (może oranż powinienem napisać), że w ajpodzie najważniejszy jest lans, i w ogóle ci frajerzy co się dali nabrać Jobsowi to leszcze, bo powinni kupować niskobudżetowe marki.
No to bardzo oryginalna koncepcja, zwłaszcza biorąc pod uwagę jaki wóz kupiłeś żonie.
Ciekawe, że nie rozważałeś zakupu Skody, w końcu z tego samego koncernu i te same silniki

a na pewno tańsza
Za to zapłaciłeś jak za zboże, VW wyszedłby taniej a to to samo. Zawsze uważałem, że za 4 kółka się przepłaca za imaż (Phaeton na pewno zrobiłby karierę jako jakieś A10 i ustawiałyby się kolejki). Widzisz, ja wolę przepłacić 200 zł, a Ty kilka(naście) tysięcy. Co kto lubi.
Zresztą uważam, że ajpod to akurat udany produkt (są takie produkty apla których na dzień dzisiejszy nie widzę potrzeby kupowania). Problem jest w cenie, która w PL jest kosmiczna.
remek pisze:
nadal Sennheiser
Słuchawki super, a sprzęt
zagatka pisze:
iPod służy do grania
Litości

Do tego jest Playstation i wieeeelki telewizor.
@lbert pisze:
Produkty Appla nigdy jakos mnie nie pociagaly
@lbert pisze:
iMac'a kupilem po 10. resecie systemu Windows
Te iMaci to kto robi?
@lbert pisze:
ze względu na cene
Kiedyś sobie Della konfigurowałem na ceneo, wyszedł mi z tysiąc drożej niż MacBook.
@lbert pisze:
komorka mi sie ostala od Nokii ( zawsze uwazalem ta marke za wzor
Zawsze uważałem Nokię za szajs, ale ponieważ spodobał mi się interfejs Symbiana w E51, a potrzebowałem smartfona, zdecydowałem się na E72 kosztem BlackBerry.
Muszę powiedzieć, że o ile sam telefon jest fajny, interfejs zarąbisty, to ten soft to porażka. Potrafi mi się sam z siebie wyłączyć, zrywa połączenia, nie synchronizuje maila, raz tego a raz innego, nie łączy się z iSync (chociaż Nokia twierdzi, że jest wsparcie - i E51 łączył się bez problemu), ogólnie dno. Jest to moja trzecia i ostatnia Nokia w życiu.
@lbert pisze:
nastepny bedzie iphone
Jak dołoży fizyczną klawiaturę, to biorę. Te taczskriny to jakaś zemsta kosmitów.