Za taką zbrodnię to Sztum albo WronkiFUX pisze:Do ZK. Pytanie dokąd...apal pisze: gdzie
odmowa przyjęcia mandatu - rozprawa
Re: odmowa przyjęcia mandatu - rozprawa
to zawsze można ustalić

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Do Sztumu miałabym bliżej 
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
O! I ja mam niedaleko. Moglibyśmy się skrzyknąć i wspólną, forumowa paczkę ze smalcem i cebulą podrzucić 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Tylko pilnika nie zapomnijcie w cebuli przemycićmaf1 pisze: wspólną, forumowa paczkę ze smalcem i cebulą podrzucić
w smalcu aby nie zardzewiałWiS pisze: Tylko pilnika nie zapomnijcie w cebuli przemycić![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
No nie wiem czy ktoś się na to zgodziWiS pisze: Tylko pilnika nie zapomnijcie w .........przemycić
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
smalcu ani żadnych innych tłuszczów nie wolno 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Właśnie - Burat swoje znajomości uruchomi, to się od razu mu szlifierkę kątową podrzuci 
Bergen,
z głodu nie zginie 
maf1, ale fajki do paczki dorzucimy chyba? 
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
ahaha :) Przyślijcie tort z pilnikiem. Kolejna rozprawa odroczona bo musiałem wyjechać. Pod koniec maja druga runda. A w moim Subaru pękła tuleja
wszystkim policjantom ulżyło...