bo się zamiast nalewki marynata zrobi...

No i po co była ta męka?Grzegorz pisze:Sporo zjadłem czosnku, cebuli, miodu. Stosuję też flegaminę a od dziś także i amol.
Konkret, tylko nie wiem czemu co fotkę to coraz bardziej się śmieję :shock:Paweł_BB pisze:Moja żonka nie wiedzieć czemu chciała sobie pooglądać dzisiaj foty o wypadkach, znalazła takie coś :shock: :shock: :shock:
http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm
Moim zdaniem takie foty powinni pokazywać na kursie nauki jazdy i potem co miesiąc do końca życia a nie tylko na kursach dla "punktowców", na pewno byłoby bezpieczniej na drogach.
Tu się nie ma z czego śmiać, tu trzeba płakaćradekk pisze:Konkret, tylko nie wiem czemu co fotkę to coraz bardziej się śmieję :shock:
Ja mam taką refleksję zawsze jak spotykam linki do takich stron. A gdyby tak napisać "uwaga, zdjęcia paskudne, krew się leje i flaki na wierzchu"? Bo mnie np. takie zdjęcia nie bawią, ani też nie ciekawią, a trafiam na nie przypadkiem zdecydowanie za częstoPaweł_BB pisze:Moja żonka nie wiedzieć czemu chciała sobie pooglądać dzisiaj foty o wypadkach, znalazła takie coś
Ach si si. Barbie mówi przecież wszystkimi językami świataKonto usunięte pisze:Ależ barbie, przecież tak jest napisane na samej górze strony!
"Op deze pagina staan nogal schokkende foto's die niet geschikt zijn voor kinderen
en voor mensen met een zwak gestel dus een goede raad
Hier niet verder kijken echt niet doen als u niets gewend bent het zijn zeer schokkende foto's "
czyli
Na tej stronie znajdują się zdjęcia nieprzeznaczone dla dzieci i ludzi ze słabymi nerwami, więc dobra rada
nie patrz dalej naprawdę nie patrz jeśli nie chcesz zobaczyć bardzo szokujących zdjęć.
No więc ostrzegali.
Ja wiem, ale równie dobrze mogły to być zdjęcia zmasakrowanych samochodów, bez flaków na pierwszym planie. Takie o :shock: nie zawsze jest jasne.Paweł_BB pisze:sorki barbie, ale napisałem że to fotki o wypadkach i dałem : :shock: :![]()