200KM + ale nie Subaru
Re: 200KM + ale nie Subaru
esilon, zobacz takie wynalazki. duzy silnik, moc, sredni przebieg, tylny naped.
http://www.autoscout24.pl/ListGN.aspx?v ... 614&flzh=1
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Bilex, już ci pisałem że jest okazja odwiedzić fachmana wcześniej i zmobilizować

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Tak, tak - widziałem
Nie wiem czy w lutym się wybiorę czy raczej pod koniec stycznia.
Potem trochę rzeczy mi się na głowę zwala w robocie...

Nie wiem czy w lutym się wybiorę czy raczej pod koniec stycznia.
Potem trochę rzeczy mi się na głowę zwala w robocie...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, styczeń brzydki miesiąc ,luty o wiiiiellle ładniejszy

do tego można się wybrać ze wsparciem

do tego można się wybrać ze wsparciem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

trochę za stary http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-350-a ... 85774.html ale z tym silniczkiem i w tej cenie, to kto wie, może czas na merolaArno pisze:esilon, zobacz takie wynalazki. duzy silnik, moc, sredni przebieg, tylny naped.

zagraniczne niestety wszystko powyżej 2l pojemności strasznie drożeje w Polsce
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
esilon, automat i przyjemność z jazdy nie powinny występować w jednym zdaniu 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
esilon, no proszę cię
jak to wygląda w ogóle apeluje do poczucia twojej estetyki bo inaczej 

ojtam ojtam, wstepna selekcja ma się odbyc bez uprzedzeń,
jeszcze golf gti wchodzi w grę
DSG do zaakceptowania
jeszcze golf gti wchodzi w grę

DSG do zaakceptowania

Jeszcze trochę za mało żeś w korkach postał, ChlorianieChloru pisze: automat i przyjemność z jazdy nie powinny występować w jednym zdaniu![]()

Esilon,esilon pisze:Ok, prowizorka jest taka :So What! pisze: esilon, stwórz prowizoryczną chociaż listę, bo strzelę focha
używany max 3-4 lata,tylko benzyna
1. Cupra
2.bmw 1
3. reszta
edit: aha aha4. Lanos jak znormalnieje mu cena
Witek, nie na siłe , może kiedys sobie kupię imprezę ale na ta chwile chyba jednak nieWitek pisze: Nie wiem dlaczego na siłę nie chcesz Imprezy.![]()
Impreza Sti to jednak auto, które chyba najlepiej spełnia kryteria, o których pisałeś.
Choćby brzmienie silnika...
nie mówiac o innych zaletach,

Rozumiem, że to około 100.000 zł ktore trzeba wydać na bardzo dobrze utrzymany MY'08-... to jest Twoim zdaniem po prostu za drogo.
To ile chciałbyś teraz zapłacić za to auto, którego szukasz, jeśli wolno spytać?
Eeee tam, RSa szukaj a nie jakieś półśrodki. To jest jedyna bryka, którą bym kupił gdyby się tfuuu nie daj Bóg kiedyś coś Złu stało.Bilex pisze: Ja to bym się nawet chwili nie zastanawiał tylko szukał Focusa ST w idealnym stanie! Jaki plastik?! W porównaniu z Subaru to różnica jak między dyskoteką w remizie a wiktoriańskim pubem![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Ale te auta są niesamowicie trwałe. Mam dziwne wrażenie nie nie trudne będzie znaleźć 13letnią 911, która będzie w lepszym stanie niż 5 letnia cupra. W takim Porsche nic w środku nie stuka. Pewnie jak się popsuje to ceny są wysokie, ale bardzo rzadko się psuje. Ja bym na miejscu Esiego sprawdził jak NAPRAWDĘ wyglądają ceny utrzymania takiego auta i czy rzeczywiście są większe niż np. STi.FUX pisze:Rocznik nie wchodzi w grę wg widełek Esilona.Witek pisze: Porsche 996
AL od wielu lat powtarza, że są samochody i jest Porsche. Duuuuuuużo nad samochodami. Coś w tym jest. Serio. Najzwyklejsza 996 z początków produkcji. Niby zwykłe 300 konne auto... dopóki choćby Cię ktoś nim nie przewiezie.
esilon pisze: inquiz, pomysł naprawdę przedni ale na dodatkowe auto, to ma być na codzień
W normalnym mieście, gdzie mniejszość przechodniów ma scyzoryki w kieszeni 911 można stosować na co dzień. Byle nie więcej niż przez dwie osoby jednocześnie.
- Witek
- 6 gwiazdek
Czy tylko ja jestem dziwny i jeśli chciałbym auto dające ogromne ilości funu i mające powyżej 250 koni to nie chciałbym fwd? 

Na forum prosiaka ktoś niedawno pisał, że STi jest droższe w utrzymaniu, niż niż 996.Witek pisze: a bym na miejscu Esiego sprawdził jak NAPRAWDĘ wyglądają ceny utrzymania takiego auta i czy rzeczywiście są większe niż np. STi.
Smutne, ale prawdziwe.
Dolce far niente 

- Witek
- 6 gwiazdek
FUX pisze: Na forum prosiaka ktoś niedawno pisał, że STi jest droższe w utrzymaniu, niż niż 996.
Jest to bardzo możliwe, no ale Esi woli jakieś popierdółki.

Re:
Jakie znowu wydatki?esilon pisze:ile ? to zalezy co znajde ale stowa to sporo za duzo wiedzac jakie beda wydatki w lanosie
Myślisz, że pogwarancyjne BMW albo Seat to będą auta bezwydatkowe?
A może wziąć coś naprawdę taniego w zakupie i zostawić sobie bufor finansowy na ewentualne naprawy, modyfikacje czy inne koszty?
Gdybyś przełamał swój lęk przed autami US-Spec, to jestem pewny, że mógłbys mieć sporo radości z na przykład tej limuzyny o znajomych kształtach:
http://otomoto.pl/subaru-legacy-2-5-gt- ... 26742.html

mały 5150 pisze:
Eeee tam, RSa szukaj a nie jakieś półśrodki.
słusznie
http://otomoto.pl/skoda-octavia-rs-C20849474.html

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Re: Re:
To oczywiste ze uzywany to wydatki pozakupowe, kazdy jeden, ale lanosa odkladam bo tu 2dychy extra trzebaЛукашэнка pisze:Jakie znowu wydatki?esilon pisze:ile ? to zalezy co znajde ale stowa to sporo za duzo wiedzac jakie beda wydatki w lanosie
Myślisz, że pogwarancyjne BMW albo Seat to będą auta bezwydatkowe?
Re: Re:
w sensie, że 20.000 zł?esilon pisze:To oczywiste ze uzywany to wydatki pozakupowe, kazdy jeden, ale lanosa odkladam bo tu 2dychy extra trzeba
Na co?
To znaczy - OK. Można w lanosa włożyć tyle.. i nawet więcej, bo jak każdy zaturbiony subarak, jest wdzięczną bazą do modyfikacji...
ale jeśli się auto szanuje i nie ma się wyjątkowego pecha, to nie wiem na co miałyby pójść te "2 dychy extra"?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Odp: Re: Re:
Na remont silnika z ewentualna kuracja wzmacniająca?Лукашэнка pisze:w sensie, że 20.000 zł?esilon pisze:To oczywiste ze uzywany to wydatki pozakupowe, kazdy jeden, ale lanosa odkladam bo tu 2dychy extra trzeba
Na co?
To znaczy - OK. Można w lanosa włożyć tyle.. i nawet więcej, bo jak każdy zaturbiony subarak, jest wdzięczną bazą do modyfikacji...
ale jeśli się auto szanuje i nie ma się wyjątkowego pecha, to nie wiem na co miałyby pójść te "2 dychy extra"?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Esi dramatyzujeЛукашэнка pisze: to nie wiem na co miałyby pójść te "2 dychy extra"

Przemyśli , zmądrzeje i zacznie gadać mądrze czyli o Lanosie Sti

Co do 996 to poczytajcie fora polskie i zagraniczne a inaczej spojrzycie na koszty utrzymania Sti-ja ( tanio będzie )

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Re: Odp: Re: Re:
nie ulegajmy mitomChloru pisze:Na remont silnika z ewentualna kuracja wzmacniająca?

a poza tym widuje się przecież sporo ogłoszeń o sprzedaży aut, którzych właściciele dali już zarobić tunerom...
więc można od razu kupić coś na sterydach
(byle nie wiśnię, bo to zdaje się jakiś znak zastrzeżony)