Wypadek Subaraka we Wrocku :(
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Re: Wypadek Subaraka we Wrocku :(
to,że napisałem iż nawet przy 50-70km/h przy dzwonie bokiem mozna zejśc z tego padołu na skutek obrażeń wcale nie znaczy,że uważam iż kierowniczka subru tyle jechała,bo raczej jest oczywistym ,że musiała znacznie szybciej gonić..
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja go uwielbiam, jest głupi i ma szyby na korbki.Лукашэнка pisze: a ten Ford Falcon to w końcu Ci odpowiadał czy nie?

to jeszcze powinieneś sprawić sobie taki telefon do kompletu:Alan, Alan, Alan! pisze:ja go uwielbiam, jest głupi i ma szyby na korbki.Лукашэнка pisze: a ten Ford Falcon to w końcu Ci odpowiadał czy nie?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
telefonu też sprawiłem nowy sofcik i robi różne fikołki. Ale auto to auto, ma być miłe. Szyby na korbki, plastik, że można rąbać drzewo do kominka, 4 litry i to cudowne zawieszenie. Jak na łodziЛукашэнка pisze: to jeszcze powinieneś sprawić sobie taki telefon do kompletu:

no chyba nie na takiej, na której kuzyni pomykają 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Лукашэнка, AAA zaktualizował soft i takim telefonem robi już słitfocie na fejsbuka 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae