barbie pisze:no dobra, tych co je mają w zakładkach też...
Nie mam ;(
g.
gruby pisze: Nie mam ;(
barbie pisze: Wszystko pod górę no...
gruby, pozdrawiam Cię specjalnie![]()
EterycznyŻołądź pisze:gruby pisze: Nie mam ;(
To nosa nie wysmarkiwuj tak jak ja przed chwilą, to może się załapiesz na pozdrowienia. U mnie wszystko przepadło.![]()
![]()
Inne firmy nie są zagrożeniem, tylko 4turbo.EterycznyŻołądź pisze: Mnie się najbardziej podobał użytkownik, podpisujący się AK, który kilkukrotnie pisał, że mu się coś po4turboliło, za co pół paska nie dostał, a to przecież reklama, jak nic. O ile w przypadku "4" można mówić, że chodzi o cokolwiek, o tyle w tym już wątpliwości nie ma.
Dzisiaj wróciłem z weekendu. Przejechał 300 km moim OBK po wymianie klocków Ferodo Premiere i po przetoczeniu świeżych oryginalnych tarcz (Made in USA). Kilka lekkich hamowań i bicieNa szczeście już doszły do Carfita "specjalne" tarcze Brembo i wkrótce podzielę się wrażeniami. Pomału przestaję wierzyć, że przy seryjnych zaciskach Outback może hamować
wiemKonto usunięte pisze: esilon, ładny awatar
Uciekł, jak zobaczył Żołędzia w EterzeEterycznyŻołądź pisze: Pozdrowienia dla niebieskiego GTeka, co mi przed chwilą hałasował pod oknami. Dla kierowcy nie, bo to kawał chama, w ogóle się nie zatrzymał, aby się przywitać.
A Ty co? Nie słyszałeś nigdy, że karabinu, żony i samochodu się nie pożycza?hogi pisze:Pozdrowienia dla Godlika i jego Taty, z którym dzis uświniliśmy GTka Michaela.![]()
Zamieniliśmy się na samochody, ja upalam Gtka o Michał mojego forka w Łodzi.
Godlik i Tata tylko uświnili auto.Doxa pisze: Noo... w sumie to też zmartwienie Godlika![]()
Właśnie, właśnie. GTka to ja bym hogiemu nie pożyczyłhogi pisze:Godlik i Tata tylko uświnili auto.Doxa pisze: Noo... w sumie to też zmartwienie Godlika![]()
No, chwila nieuwagi i oddałby Ci go już zagazowanego!Godlik pisze:Właśnie, właśnie. GTka to ja bym hogiemu nie pożyczył