Filmoteka
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Filmoteka
Barthol, jeśli wierzyć w napisy końcowe to brawo dla tego kolegi 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Mmmm, Hakosuka to się jeszcze do Estetów nadajeky pisze: Chyba nie było.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Prawdziwy, pierwotny hardkor.ky pisze: I coś dla hardkorów. Okrakiem na krajzedze.

A tu, szaleństwo dźwiękowo-wizualne:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WLwGMewPQQI

- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
azotoks, ja tam bym tego odkopywaniem nie nazwał... co najwyżej zdmuchnąłeś kurz, bo AMI wrzucał to (nie ten link, ale ten sam filmik) wczoraj 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
WRC fan, a skąd to Ci przyszło do głowy? Koleszka na V jest ciut denerwujący...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Coś więcej ? Bo ja go kojarzę jedynie z ogarniania rajdówek.eMTi pisze: Koleszka na V jest ciut denerwujący...
no ja też... ale ma denerwującą skłonność do udowadniania, jak on to ogarnia na tle... amatorów, a ja tego potwornie nie trawię... Pakuje się na imprezy dla totalnych amatorów, nie będących nawet rangą KJSów i się cieszy, że łoi innych.. No sorry, ale wg mnie takie akcje w wykonaniu licencjonowanego zawodnika MP są troche, a nawet mocno nie teges...
A skąd u Ciebie skojarzenie do niego? Że tyłem zamiata?

A skąd u Ciebie skojarzenie do niego? Że tyłem zamiata?
To już nie pierwszy filmik z wyczynami Virnika w ciągniku siodłowym. Poza tym opis filmu bezpośrednio na YT mówi wieleeMTi pisze: A skąd u Ciebie skojarzenie do niego? Że tyłem zamiata?

"kopiowanie bez zezwolenia zabronione!!! komentarze z ksywami lub nazwiskami ewentualnych drajwerow beda usuwane"
Ale pewności of course nie mam.
To już wina regulaminu imprez, że klasyfikuje zawodników z licencją razem z amatorami.eMTi pisze: Pakuje się na imprezy dla totalnych amatorów, nie będących nawet rangą KJSów i się cieszy, że łoi innych..
Widać, że jazda rajdówką sprawia mu masę frajdy, fajnie, że wskoczył wreszcie w jakieś auto w MP które odpowiada jego stylowi jazdy. Gość tak czy siak ma grande cohones bo jazda mocnym RWD po polskich oesach to jest wyzwanie.
WRC fan pisze:
To już nie pierwszy filmik z wyczynami Virnika w ciągniku siodłowym. Poza tym opis filmu bezpośrednio na YT mówi wiele
"kopiowanie bez zezwolenia zabronione!!! komentarze z ksywami lub nazwiskami ewentualnych drajwerow beda usuwane"
Ale pewności of course nie mam.
Walka o anonimowość... Szkoda, że przegapili mega napis na szoferce: VIRNIK ;) (więc odpowiednie służby będą wiedziały do kogo zastukać z mandacikiem w razie czego)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
WRC fan, zgadzam się z tym co piszesz, tylko ja na jego miejscu prosiłbym o nie klasyfikowanie mnie.. Pojeździłbym sobie dla frajdy, ale nie odbierał amatorom radochy ze współzawodnictwa, wykaszając wszystkich po drodze.. 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

i muzyka ze Speeda 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

sweeeeeeeeeeeeeeet
Prawie tak dobre, jak ten klip Miki... tamten wg mnie jest ideałem i niedoścignionym wzorem.. Tutaj kolo w 2:56
to się nazywa "o włos"... I mięcho Gronholma 

zobaczcie do końca koniecznie...
Co zawodowiec to zawodowiec, dał radę
mimo że jakimś śmietnikowatym Mercem 
Co zawodowiec to zawodowiec, dał radę

ma ten filmik już trochę, ale klasyk pierwszorzędny
Ciekawe, co oberwało najbardziej po tym skoku i czy wszystko przeżyło nienaruszone... 

eMTi pisze: Ciekawe, co oberwało najbardziej po tym skoku i czy wszystko przeżyło nienaruszone...![]()
Oni jeżdżą w MIRA, tam producencie testują cywilne auta, więc luz raczej, hopę auto przejeżdżało w testach wewnętrznych producenta pewnie równie szybko.
takie fajne podsumowanie sezonu w rajdach , nie tylko RSMP
Link: http://www.youtube.com/watch?v=jqXyqjtktZU

Link: http://www.youtube.com/watch?v=jqXyqjtktZU

a najdłuższy skok świata (i to w Subaru) widzieli?
BBC
a tu drugie ujęcie:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Q98zfDMCQr0
BBC
a tu drugie ujęcie:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Q98zfDMCQr0