brawa dla chomika, jeszcze przed remapem...esilon pisze:fajny wozik ale osiągi............mój chomik zje toyote razem z tym brz na śniadanie
Wiesz, mój WRX wciągnie je nosem. Znaczy, że wg Ciebie jest jeszcze lepszy?Arno pisze: Wiecie, że nawet mercedes C, 250 benzyna i 250 diesel mają lepiej do 100? (7.4 i 7.3 respectively) a benzyna jest w automacie!
A beznyna ma 1796cc.
Chloru pisze: Cytryna jest tak samo dobra jak Mercedes
No tak, ale beczka jest jedynie po to, żeby zimą nie latało przy ruszaniu, mniej więcej. Zresztą nie beczka a dwa leleganckie odważniki z uchwytami, złapane mocno.Chloru pisze:Arno, tylko, że benzyniasty Merc ma turrrrrboooo..... no i może do Toyoty nie trzeba beczki wkładać
ale to przecież Twoj argument był użytyArno pisze: Co do lepszości aut, to nie jestem pewien, czy kryteria torowe należy stosować do porównywania aut, którymi jeździ ludność a nie ściganci.
Strach pomyśleć co będzie jak go jakiś kombiak wyprzedziesilon pisze:mnie tez wsjo rawnoale skoro ten brz86 wygląda na cholernie szybki " do setki" mógłby właśnie taki być ,
tylko o brak spójności mi chodziło
jeżeli nigdy nie sprawdziłes możliwości swojego samochodu i nigdy nie miało dla Ciebie znaczenia że bardzo sprawnie przyspiesza to możliwe że się pomyliłesvibowit pisze:Co w z tym przyśpieszeniem do setki?
Czy ja fora pomyliłem?
Esilon,esilon pisze:mnie tez wsjo rawnoale skoro ten brz86 wygląda na cholernie szybki " do setki" mógłby właśnie taki być ,
tylko o brak spójności mi chodziło
Z ceną z kosmosu.Лукашэнка pisze: jedynym (nadal produkowanym) ciekawym samochodem w ofercie Subaru
Zależy na jakim rynku.WRC fan pisze:Z ceną z kosmosu.Лукашэнка pisze: jedynym (nadal produkowanym) ciekawym samochodem w ofercie Subaru
Dwadzieścia parę lat temu miałem FSO1500 w takim samym kolorze (nazywali go: koralowy), w jakim teraz oferują tego XV.esilon pisze:licza na XV, w każdym kolorze innym niz pomarańczowy wygląda naprawdę OK