Fux, chętnie.
Poniżej zdjęcie z jednych z wielu przeze mnie prowadzonych warsztatów. Te rozbawione mordki bawiły się się ze mną w zeszłym roku w Chorwacji:
Poza letnimi Warsztatami Kulinarnymi w ciekawych miejscach, przygotowuję też zimowe. I jak się nietrudno domyślić, tą zimę spędziłem w Alpach. Odwiedziłem 9 różnych kurortów narciarskich, głównie we Francji, ale była też Austria i Szwajcaria. Udało się nauczyć i świetnie bawić prawie 5000 osób
Moje Warsztaty są jedną z atrakcji zorganizowanych wyjazdów, nastawionych głównie na zabawę.
Poza tymi większymi wyjazdami, szykuję wyjazdy bardziej kameralne. Np. Smaki Karaibów, czy też Seszeli. Tam spędzamy 2 tygodnie ucztując na jachcie przy użyciu lokalnych frykasów, codziennie odwiedzając inną, bajkową wyspę.
Łowimy wielkie tuńczyki, barakudy, wahoo i rekiny się zdarzają

. Robimy z nich wykwintne potrawy dodatkowo zaopatrujemy się w wielkie homary i je też przygotowujemy bezpośrednio na jachcie, lub na karaibskich plażach....taki raj w skrócie

I tak codziennie ....nuda
Jeszcze nazbierało by się trochę moich kulinarnych podróży, w sierpniu np. jedno z większych wyzwań...Białoruś

Zbyt twórczy na FB nie jestem, ale czasami coś wrzucę:
https://www.facebook.com/kulinarnatvpl-444236555668785/