Powitanie
Re: Powitanie
no widzisz sen zimowy większość zapadłą ,a ty miałaś jakiś fajny temat nowy założyć 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Witam wszystkich :)
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

siemka, a Ciebie to chyba nie znam, chcesz spalona watrobke?dzixd pisze:Witam wszystkich :)

Pozdrófffffka :P
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Przykro mi nie lubię wątróbki 

Jeździć nie umiem, ale się staram 

nie wiesz co traciszdzixd pisze:Przykro mi nie lubię wątróbki

Pozdrófffffka :P
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Piotrass5, witaj

Pablonas na przykład.Piotrass5 pisze: czy ktoś na forum jest z Warmińsko Mazurskiego.
Piotrass5, siemka jest chyba tu jakaś północna frakcja Pablonas , Wełniacz chyba też
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ja mieszkam w Starych Jabłonkach moje pierwsze subaru to był forester w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem subaru Baja
Piotrass5, witaj :)
Zawsze możesz coś na Mazurach zorganizować, wpadniemy, czemu nie
.
Zawsze możesz coś na Mazurach zorganizować, wpadniemy, czemu nie

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Piotrass5, Stare Jabłonki rządzą! Pamiętam jak byłem tam na wakajach.... i te pierwsze łowienie ryb...

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chloru pisze: Stare Jabłonki rządzą!
O taaaak, byłem tam na jakiejś hucznej imprezie integracyjnej z balonami i rozwalaniem samochodów